Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

no jejku jakie pustki niesamowite pachnace grono poczuło wakacje ? ;)

To ta pogoda - pada, szaro to i pospało się do 11 hehe;). Teraz robię śniadanko, jajeczko się gotuje, pomidorek też jest, mniam mniam, a jak to pysznie smakuje bez papierosa:D. Wiecie co-dobrze mi bez nich:)!

ale pustki,no w takim tempie to nie predko bede miala moja stustronicowke:P ide mate zaparzyc i za powrot krola sie biore klasyka swiatowego kina a muzyka ummmmm az dreszcze przechodza przepiekna to na razie pa

Dobranoc wszystkim niepalącym,:) Dudka🌼jeszcze raz gratuluje rocznicy ! :) mi 26 lipca o ile sie nie myle stuknie pół roku :p dzizas ale ten czas popierdziela ;)

sądny dzień🌼 ale najwazniejsze, ze my jestesmy :D! na północy pogoda nam sie poprawiła- słoneczko zaczyna sie pokazywac i nie jest juz tak pochmurnie jak przez cały lipiec:0 Do mnie dzisiaj przyjeżdza kumpela, która też rzuciła fajki jakis pół roku temu i za pare dni bedziemy świętowały poł roku!!!! I pomyślec, że takie zagorzałe miłosniczki fajek jak my dwie nagle zmieniły swoje \'zadymione życie\' :) Ruda kocurko🌼 a Ty kiedy do nas dołaczysz?;) mam nadzieje, że od czasu do czasu podczytujesz topik;) Z tego co pamietam tez by Ci juz stuknęło pół roku;) Kapi84🌼 i jak Ci idzie ?> Dajesz rade? Rób wszystko żeby nie myslec o śmierdzielach - ja w pierwszych dniach bez fajki to szorowałam cała chałupe na błysk :D:D juz prawie z moopem na klatke schodowa wyskoczyłam bo w chacie nie było już co czyścić:P

a ja dzisiaj morze dostalam :P mmsem :P a wogole to Nie palę już 150 dni (+ 04g03m21s). Ilość niewypalonych papierosów: 3003. Będę żyć dłużej o 22 dni (+ 22g37m10s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 036,16 zł! biore sie zaraz za lejdis-materialy szkoleniowe jak traktowac facetow,musze sobie odswiezyc psychike :)

Gość Titor
Wiesz, co nie radze Ci tak szybko zucać palenia.. Powinnaś najpierw stopniowo ograniczać palenia. Co dzień, albo co kilka dni zmniejszaj ilość.. Będzie Ci coraz łatwiej.. A tak tylko się męczysz..

Titor - totalna bzdura. Ograniczając cały czas masz nikotynę w organizmie. A zmniejszając dawkę organizm domaga się jej więcej więc chce się bardziej palić. A do tego myślisz o której godzinie następny papieros:). Może i niektórym pomogło stopniowe rzucanie-każdy jest inny ale chyba większość przyzna rację że najlepiej od razu:). Ja też próbowałam parę razy rzucać ograniczając i nic z tego nie wychodziło, potem spalałam jeszcze więcej

a do kogo wogole to bylo jak my tu wszystkie od jakiegos czasu nie palimy wogole?? to ze ja materialy szkoleniowe ogladam to nie jest ulomnosc spowodowana fajkami

Gość anania
witam Was! przyjmiecie mnie do Waszwgo grona niepalacych?? ja zerwalam z fajami 14 lipca. mija 9 dzien... i jest dosc ciezko. i pomyslalam sobie ze moze z Wami bedzie troche latwiej :) pozdrawiam goraco!!

No jasne że Cię przyjmiemy:)! Kochana, teraz to już nie opłaca się Tobie palić! Jutro 10 dni bez to po co Ci faje;)? Powodzenia:)!

Witaj Anania 🌼 ja pamietam , ze mobilizowałam się w pierwszych dniach -magiczna liczba 3 tygodnie :D bo ludzie pisali, ze po tych 3 tygodniach nikotyna z człowieka ucieka i juz jest łatwiej ;) najgorsze sa pierwsze dni bo wtedy mamy jeszcze te chore przyzwyczajenia zwiazane z fajka . Ja sie strasznie meczylam tym bardziej ze mam brata ktory pali i w chwilach kryzysowych zawsze mnie kusilo zeby do niego zwrocic sie po tego peta;) pozniej mijaja kolejne dni, tygodnie i jest duzo łatwiej bo budzisz sie rano i wlancza Ci sie juz zupelnie inne myslenie. tak jak kiedys z samego rana lecialam na balkon palic tak teraz mi to nie w glowie;)Trzeba tylko na to wszystko czasu...:) Pilam tez duzo zielonej herbatki i mietowej w pierwszych dniach -mialam po nich taki smak gorzki w s=ustach ze naprawde nie chcialo mi sie palic :P

Witam pachnace grono🌻z kawusią... Julka 🌻gratuluje juz niedługo bedzie roczek zobaczysz nawet sie nie obejrzysz sadny dzien🌻tez juz masz fajny wynik 150 dni to juz ..duzo dni ...i trzymaj tak dalej Wszystkim zmagajacym sie z tym nałogiem....zycze powodzenia trzymajcie sie🖐️🖐️

hej dziewczyny! kłania się galaretka hihi ale mialam ostatnio pecha_ pisze miałam bo mysle ze narazie mi dał spokój_zaczęlo sie od tego jak facet wylądował pod zderzakiem_na szczescie nie ja go potrąciałam_ale widok był hmmm ruszający myślenie_potem piorun trafił akurat w moje tv i internet_ tv dalej nie naprawione a internet tpsa naprawiła szybciutko bo już po tygodniu,-P_na koniec mnie jeszcze jakies mikroby dopadły_ale będę życ,-P_ to tak w telegraficznym skrócie_ niestety skończyło się na zerowaniu licznika buuuuu_ ale od wczoraj znowu się zawziełam_ gardełko szybko wraca do formy bp_ a wogole to jak kupowałam L&M za 8 zł to aż mną zatrząsło_ kogo stac zeby wydawac na fajki 480 zl miesiecznie?! tak bym chciała zeby to juz była moja ostatnia próba rzucenia palenie_ za każdym razem decyzja zeby nie palic tzn przemóc sie w sobie jest coraz trudniejsza... pozdrawiam was cieplutko

mariolcia przestan z pechem szalec i do roboty pamietasz jak 30stka oberwala za jedna fajke i jej potkniecie to ode mnie tez masz kopa w tylek nie tlumacz wszystkiego stresem tylko bierz sie do niepalacej roboty :) a tak na marginesie to sama widzisz 500 zl na fajki !! to co miesiac mozesz sobie kupowac buty w venecji albo w gino rossi albo najlepsze perfumy caluski ja za 2 dni 50 :) Nie palę już 48 dni (+ 15g56m52s). Ilość niewypalonych papierosów: 486. Będę żyć dłużej o 3 dni (+ 17g13m05s)! Zaoszczędzone pieniądze: 182,49 zł!

Gość anania
dziekuje za wsparcie! :) czasem jak mi w mysl wejdzie papieros to nie moge... chore to jest! :/ najgorsze jest to ze normalnie boje sie spotkac z palacymi kumpelami! cos mi sie wydaje ze przy nich moge sie zlamac! denerwuje mnie to wszystko! ech... narzekac to ja umiem... :) ale moze nie wszystko na raz :)

ooo nie!! moja galaretka buuu i jak teraz wygladasz z takim wyzerowanym licznikiem??;/ buu witaj anania :) twarda badz zebys licznika nie musiala zerowac bo litosci nie ma:) jedno potkniecie i zerujesz licznik :) a wlasnie gdzie monia??pewnie pojechala gdzies mam nadzieje ze nie siedzi teraz przed kompem z fajura w buzi?? ;/ 30-stka gdzies ty?? a wogole to witam wszystkie moje dziewczyneczki 😘

dodob _ sadny dzien_ dziekuje_ kop zawsze sie przydaje_ a z wyzerowanym licznikiem strasznie mi łyso_ jak sobie pomysle ile dni moglam miec juz bp odkąd wogole podjelam decyzje ze nie chce palic to ecy_ walcze juz z tym od swiat wielkanocnych czyli 25 marca_ ech_ anania_mnie tez wszystko denerwuje_a najbardziej ze w zyciu to ja potrafie byc taka niezalezna_ a wciaz sie daje ograniczac przez \"porę karamienia papierosem\"_

pustki pustki pustki :P monia gdzies sie nam podziala??galaretka pekla potrzebuje zelatynki trzepnac by ja trzeba w pale a ciebie nie ma :( buu bo bede plakac :PP

a wogole to Nie palę już 151 dni (+ 12g17m06s). Ilość niewypalonych papierosów: 3030. Będę żyć dłużej o 23 dni (+ 03g32m36s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 045,43 zł! :P

Gość gość
Szkoda, że nie paliłam wiecej.....miałabym teraz wiecej kasy zaoszczedzonej, a tak na razie skromne 870 PLN:(

oj musze tu zarządzić :) czesc pieknosci pachnosci mi jutro 50 strzeli galaretka wymieka trzeba ja zmobilizowac do rzucenia tego g.......a zaczynamy , własnie wrocilas z fajki i jestes taka fajna śmierdzaca cuchnaca i ten twoj oddech ochhhhhhhhh co za syf i te twoje paluszki takie zolciutkie i teraz je powachaj i ........... BIERZ SIE DO ROBOTY I WYWALAJ TO GOWNO no a reszta co ? Anania trzymaj sie a jka ci sie chce zapalic to mysl o smierdzacych brudnych facetach palacych ekstramocne , spoconych nieumytych takich tygodniowych co znaja zasade kapiele i zmiana bielizny tylko w soboty

sadny dzien chyba pomoge ci dotrzeć do tej 622 strony bo chyba się nie doczekasz:( takie tu pustki:( Monika! melduj sie tu szybko bo 25 już jutro a twój ZMP pewnie zbliża się duzymi krokami, mój już jest i nie mogę się doczekać kiedy sobie pójdzie:( Pozdrawiam was wszystkie cieplutko w ten pochmurny dzień

no kurcze jakos utknelysmy na 620 stronie a na 622 bede miala stustronicowke.kurde monia co tak sie nic nie odzywasz??ciooo?? dodob fakt ze nie ktore fajki gorzej wala ale ogolnie to wszystkie wala na kilometr nawet te nasze linki :) mordusiak pochmurno??w gliwicach leje bo pewnie dawno nie padalo az wczoraj ;/

jejku mam codziesieczna dolegliwosc i jestem jakas rozdrazniona glupia ksiegowa chciała zeby jej przyniesc KRS to powiedzialam ze ma sobie sama przyjsc i pochłaniam mase jedzenia odkurzacz ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się