Gość nutka_76 Napisano Listopad 5, 2008 sabii tez zaczynasz od dzis??? :) trzymam kciuki - ja narazie mam sie ok ... polecam ksiazke allena carra slyszalam ze jest dobra !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabiii 0 Napisano Listopad 5, 2008 no w sumie ja zapalilam ostatniego wczoraj wieczorem :) jest kiepsko ale idzie wytrzymac ciagle mi sie chce jesc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Listopad 5, 2008 witam....a ja wczoraj tez wypalilam ostatniego....tylko ze moj zostawil 2 papierochy w domu, i nie wytrzymalam i je wypalilam z kolezanka do kawy....beznadziejna jestem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nutka_76 Napisano Listopad 5, 2008 ej kobietki nie poddajemy sie... wcale nie jestesmy beznadziejne - to tylko swiadczy o tym ze nalog ma nas w swojej garsci ale nie damy sie !! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Listopad 5, 2008 jutro mi sie uda......zero papierochow w zasiegu reki.... mam pyt...skad bierzecie te liczniki...jak to zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nutka_76 Napisano Listopad 5, 2008 gdzies na topiku byl podany link .... stamtad sobie sciagnelam :)) i nie jutro kaja tylko dzis nie pal juz....olej te 2 fajki i nie pal wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella1962 0 Napisano Listopad 5, 2008 Witam trzymajcie sie dziewczyny,walczcie! każdy kolejny dzień bez papierosa jest naszym sukcesem,zwycięstwem nad tym okropnym nałogiem. kaaja-jak moglaś....przegrałaś walkę ale nie wojnę ,walcz dalej sabii, nutka trzymajcie sie dzielnie, dacie rade w razie głodu krzyczcie, śpiewajcie głośno, potem kilka głębokich wdechów,to mnie pomaga rewelacyjnie na rozładowanie napięcia ,ssania . A tak wogóle to niepalenie jest cudne!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki za wszystkich BP. Mój bilansik piękniejący z dnia na dzień Nie palę już 7 dni (+ 03g51m21s). Ilość niewypalonych papierosów: 143. Będę żyć dłużej o 1 dzień (+ 02g15m20s)! Zaoszczędzone pieniądze: 50,12 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Listopad 5, 2008 podajcie emaila to wam wysle licznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella1962 0 Napisano Listopad 5, 2008 http://www.smokerscalc.com/pl/?x=1 tu macie licznik dziewczyny ,instalacja to chwilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Listopad 5, 2008 bella mi ta stronka nie wchodzi.....poza tym nie wiem czy sobie dalabym rade z instalacja.....matol komputerowy jestem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nutka_76 Napisano Listopad 5, 2008 dziewczynki pije druga kawke bez papieroska !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella1962 0 Napisano Listopad 5, 2008 no coś nie wchodzi! nie wiem dlaczego ja kilka dni temu instalowałam i działało znalazłam licznik na str.509 tego topicu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Listopad 5, 2008 ale powiem szczerze ze sie ciesze ze wyjaralam te dwie fajki bo teraz wiem ze nie mam i koniec.....a tak non stop o nich myslalam....a nie kupie napewno!!! Nie Nie Nie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella1962 0 Napisano Listopad 5, 2008 nutka -76 Tak trzymaj!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nutka_76 Napisano Listopad 5, 2008 bella ...dziekuje !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nutka_76 Napisano Listopad 5, 2008 dziewczyny jeszeli chcecie ksiazke jak latwo rzucic palenie podajcie @ wysle Wam... czytam ja wlasnie :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam pytanie ..... Napisano Listopad 5, 2008 do osob , ktore rzucaly badz rzucaja palenie z tabexem. Czy jedno opakowanie wystarcza na kuracje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KLAKIERKA Napisano Listopad 5, 2008 Nie palę od 4 stycznia 2008 roku. Myślicie, że wygrałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do nutki .... Napisano Listopad 5, 2008 poprosze o ksiazke :) citta6@wp.pl Bardzo dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Listopad 5, 2008 jestem w trakcie czytania.Podziwiam i zazdroszczę.Może w końcu dojrzeję ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nutka_76 Napisano Listopad 5, 2008 do mam pytanie..... mysle ze nie wystarczy... bo to jedna 4 terapi...w opakowaniu sa 4 listki... wydaje mi sie zeby terapia odniosla skutek trzeba wziasc te 4 ... to moje zdanie ale moge sie mylic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nutka_76 Napisano Listopad 5, 2008 wyslalam :) "...Główną przyczyną jest to, że palacze są przekonani, że czerpią jakąś przyjemność i/lub wsparcie z palenia i wierzą, że dokonują poświęcenia, kiedy z niego rezygnują. Cudowna prawda jest taka, że kiedy zrozumiesz istotę uzależnienia nikotynowego i poznasz prawdziwe powody, dla których palisz, przestaniesz to robić - ot tak, od zaraz. I w przeciągu trzech tygodni jedyną tajemnicą będzie pytanie, czemu wcześniej myślałeś, że musiałeś palić przez tyle czasu, i czemu nie potrafisz przekonać innych palaczy JAK CUDOWNIE JEST BYĆ NIEPALĄCYM! " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulla77 0 Napisano Listopad 5, 2008 Wiajcie:-) wypowiadam się w moim własnym, skromnym imieniu do mam pytanie - tak, jedno pełne opakowanie Tabexu ma wystarczyć. Zażywasz 100 tabletek zmniejszając powoli ich ilość na dzień. Natomiast jeśli się przerwie teraopię to w ulotce jest wyraźnie napisane, że potórzenie nastąpić może dopiero po 4-5 misiącach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do nutki .... Napisano Listopad 5, 2008 Nutko - dotarla :D . Serdecznie dziekuje :D . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulla77 0 Napisano Listopad 5, 2008 do Kalkierki - nie wiem, czy za pomocą naszej opinii chcesz sama sobie przynać zwycięstwo, czy też bardziej między wierszami straszysz, że mimo wielu miesięcy nachodzą Cię chwile kiedy zapalić się chce i przez to nie czujesz się wolna ...? Słyszałam od wielu tych, którzy rzucili, że chcęci wracają, że niektórym towarzyszą przez całe lata. Ale chyba o to chodzi, żeby być mocniejszym od tych chwilowych słabości ... Zresztą sama nie wiem... Cieszę się natomiast, że Nie palę już 47 dni (+ 07g44m17s). Ilość niewypalonych papierosów: 1041. Będę żyć dłużej o 7 dni (+ 22g52m01s)! Zaoszczędzone pieniądze: 364,38 zł! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KLAKIERKA Napisano Listopad 5, 2008 do anulli 77- cieszę się, uważam to za swój wielki sukces, zrobiłam to dla siebie a nie dla oklasków. Ciekawa jestem kiedy Ty powiesz, że wygrałaś. Ja chyba jeszcze tego nie powiem ale nie dlatego, że mnie ciągnie bo nie ciągnie ale nie wiem co mnie w życiu spotka może zgłupieję, zapszepaszczę osiągnięcie przy dinku kawce albo w miłym towarzystwie. Ludzie nie palą 5-10 lat i zaczynają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KLAKIERKA Napisano Listopad 5, 2008 Może cieszę się sukcesem i chcę się tym podzielić i pogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulla77 0 Napisano Listopad 5, 2008 Masz identyczne podejście do mojego, choć mi daleko do Ciebie jeśli idzie o ilość niewypalonych papierosów :-) Po prostu wydaje mi się, że zawsze będę czujna, bo papieros-świnia będzie podstępem mnie atakował...;-) I też nie zakładam, że "na pewno nigdy!", bo nie wiadomo, co życie przyniesie... Natomiast z każdej pachnącej chwili cieszę się podwójnie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulla77 0 Napisano Listopad 5, 2008 i bardzo dobrze robisz - że obwieszczasz nam swoją radość oraz sama cieszysz się z sukcesu, bo odstawienie śmierdziuchów to naprawdę nielada wyczyn! A dla nas takie wypowiedzi jak Twoja są budujące i motywujące :-) Więc pisz jak najczęściej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Listopad 5, 2008 nutka moj e-mail kajadort@wp.pl a i jakbym mogla ten licznik prosic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach