Julka85 0 Napisano Grudzień 24, 2008 MERRY* i jeszcze byk w życzeniach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka777 0 Napisano Grudzień 24, 2008 235 dbp....WESOLYCH SWIAT ,,bezdymnych ,,pachnacych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Grudzień 24, 2008 Z OKAZJI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA DLA CAŁEGO PACHNĄCEGO GRONA ŻYCZĘ DUŻO ZDROWIA SZCZĘŚCIA NIGDY WIĘCEJ ŚMIERDZIELA :D BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka 27 Napisano Grudzień 24, 2008 nie mysl o papierosie to najlepsze rozwiazanie ja rzucilam 3 tygodnie temu bez zadnych wspomagaczy wytrzymuje .Choc pierwsze dwa tygodnie sa najgorsze nie daj sie i niepozwol na to aby jakis papieros toba rzadzil!!!!!!!ale zobaczysz jakie vlepsze jest samopoczucie dasz rade powiedz sobie ze to nie jest dla ciebie powodzenia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sroczka1986 0 Napisano Grudzień 24, 2008 CZarodziejskich chwil, ciepłej rodzinnej atmosfery, uśmiechów, zdrówka, pyszności na stole, cudownych prezencików, spełnienia marzeń, wyjątkowego Sylwestra i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku życzy IZa. bilansik: Nie palę już 46 dni (+ 16g09m38s). Ilość niewypalonych papierosów: 840. Będę żyć dłużej o 6 dni (+ 10g01m19s)! Zaoszczędzone pieniądze: 278,91 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella1962 0 Napisano Grudzień 24, 2008 ZDROWYCH SPOKOJNYCH PACHNĄCYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA WIARY I WYTRWANIA W SWOICH POSTANOWIENIACH Nie palę już 56 dni (+ 14g09m48s). Ilość niewypalonych papierosów: 1244. Będę żyć dłużej o 9 dni (+ 12g14m48s)! Zaoszczędzone pieniądze: 435,74 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Grudzień 25, 2008 łoo żesz ale się dziś objadłam// matko jedyna po tych Świętach przekroczę 60-tkę na wadze co przy moim wzroście oznacza klęskę :( \"jak nie urok to sraczka\" heh...przytyłam sporo po \"rzuceniu\" i więcej nieeeeee chcę ....bo zacznę palic :P nie noo żart... ale nigdy nie miałam problemów z wagą ... nie musiałam specjalnie uważac co jem itp. kurka wodna a tu taki przyrost wagi .............................. załamka świąteczna heh ;) noo dobra na poprawę humoru wkleję sobie bilans bo lubię patrzec na te wzrastające z każdym dniem cyferki bo aż się lepiej na duszy robi :) Nie palę już 114 dni (+ 03g53m10s). Ilość niewypalonych papierosów: 4566. Będę żyć dłużej o 34 dni (+ 21g11m14s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 598,26 zł! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Dostałam od Gwiazdora książkę.Zaczęłam czytać.Mam tabex.Wszystko na dobrej drodze.Dam radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Kolorowych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Grudzień 25, 2008 :D BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Grudzień 25, 2008 Serdecznie pozdrawiam niepalących Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość h e j Napisano Grudzień 25, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość h e j Napisano Grudzień 25, 2008 pozdro600 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bla bla blaaaaaaaaaaaaaa Napisano Grudzień 25, 2008 Pytanie z innej beczki, ile czasu człek się może męczyć? Nie palę już 3,5 miesiąca (dosłownie, ani jednego). Paliłam 10 lat. Nie ma dnia, bym nie myślała o paleniu. Nie ma snu, w którym bym nie paliła. Ile jeszcze czasu będę o tym myśleć?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leloofka Napisano Grudzień 27, 2008 ej a ja myslalem ze tylko ja ten nie moge sie z czasem zorganizowac przez te swieta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leloofka Napisano Grudzień 27, 2008 zawsze marzylem zeby wystapic w reklamie mastercard:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Grudzień 27, 2008 hej witam Was pachnąco Kurcze świeta mi upłynęły miło i pachnąco choc bałam sie jak to będzie bo sporo ludzi paliło a ja pachniałam Teraz to musze iść na spacer by zgubić świąteczne obżarstwo bo sylwester już tuż tuż Miłego dnia kochani mój bilansik Nie palę już 20 dni (+ 19g53m54s). Ilość niewypalonych papierosów: 541. Będę żyć dłużej o 4 dni (+ 03g17m07s)! Zaoszczędzone pieniądze: 190,89 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Grudzień 27, 2008 Witam pozdrawiam serdecznie wszystkich bywalców pachnącego grona BP :D święta święta i po świętach a tu cisza --- czyżby :(-- ??? u mnie wszystko bez zmian podpisuje listę obecności BP :D palaczka aga leloof graba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulla77 0 Napisano Grudzień 27, 2008 I ja sie melduję poświątecznie - pachnąco i w ciuchach, które mi się w szwach rozchodzą ;-) Ale jakoś nie psuje mi to humoru bo dzisiaj mój 100 dzień BP :-) :-) :-) a po Nowym Roku rozpocznę dietkę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella1962 0 Napisano Grudzień 27, 2008 I ja witam wszystkich poświątecznie i pachnąco !!! mój bilansik Nie palę już 59 dni (+ 11g05m47s). Ilość niewypalonych papierosów: 1308. Będę żyć dłużej o 9 dni (+ 23g49m53s)! Zaoszczędzone pieniądze: 457,86 zł! anulla-Gratuluje 100 dni oby jak najwięcej takich setek udawało Ci sie świętować pozdrawiam wszystkich cieplutko bo na dworku Brrrrrrrrrr zimnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Grudzień 27, 2008 no i ja oczywiście melduję się pachnąco ;) Nie palę już 117 dni (+ 00g10m56s). Ilość niewypalonych papierosów: 4680. Będę żyć dłużej o 35 dni (+ 18g03m20s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 638,10 zł! :D Anullko ------------------> G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Grudzień 28, 2008 hej ja chciałam Wam złożyć już życzenia noworoczne,bo wyjeżdzam dzisiaj (za niedługo) i wracam po nowym roku dopiero,a nie bede miec dostępu do kompa. Więc moi drodzy zycze Wam,aby ten nadchodzący Nowy Rok był o niebo lepszy od tego odchodzącego już po woliżeby cały był pachnący,żeby zdrówko dopisało a wszystkie marzenia się spełniły i samych radosnych dni:) buziaki p.s nie pale juz 116 dni i jestem cholernie z siebie dumna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Grudzień 28, 2008 az musze wkleic :) Nie palę już 308 dni (+ 22g51m22s). Ilość niewypalonych papierosów: 6179. Będę żyć dłużej o 47 dni (+ 04g49m30s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2 533,40 zł! niedlugo roczek mi stuknie szok jak to zlecialo,a i tak nieraz czuje taka lekka pokuse kurcze nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Grudzień 28, 2008 :D BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aram55 0 Napisano Grudzień 28, 2008 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella1962 0 Napisano Grudzień 28, 2008 melduje sie pachnąco Nie palę już 60 dni (+ 10g13m53s). Ilość niewypalonych papierosów: 1329. Będę żyć dłużej o 10 dni (+ 03g43m10s)! Zaoszczędzone pieniądze: 465,28 zł! pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Grudzień 28, 2008 sadny dzien bella 1962 monikaaaaaaaa aram 55 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Grudzień 28, 2008 pmelduje sie pachnąco i miłego wieczorku życze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia3 Napisano Grudzień 28, 2008 aram55 jak ci idzie? Ja mam dopiero pierwszy dzień. Niestety nie wszystko poszło zgodnie z planem. Pozdrawiam wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach