pachnąca aga 0 Napisano Styczeń 20, 2009 witam zapraszam na pyszną kawkę i miłego dnia życze aram55 pisz jak tam minęła noc Jak miło jest obudzić sie pachnącym wszystkim pachnącego i milego dnia Trzymajcie sie pachnąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ginett34 Napisano Styczeń 20, 2009 porażka, totalna porażka. Mąż wczoraj usiadł i wypalił przez pół nocy 14 papierosów. :((( Prawie się popłakał i prosił bym wyrzuciła do kosza pozostałe 6. Był załamany tym, że nadal tak bardzo mu smakują (wspólnie rzuciliśmy ponad 5 tyg temu). Boję się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Witam wszystkich w ten kolejny dzień BP. Ginet , twój mąż przegrał bitwe a nie wojne.Musi walczyć dalej.Ty mu w tym pomożesz. Kasia masz rację, możemy być z siebie dumni. Pozdrawiam wszystkich .Miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majamajeczka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 ginett34 nie załamuj się, czemu Twój mąż zapalił ? Ale jeśli kazał Ci wyrzucić reszte to znaczy, że będzie dobrze - pamiętaj, że co nas nie zabije to nas wzmocni !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majamajeczka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 melduje się w mój pierwszy w życiu czternasty dzień bez papierosa. Bilansik mam następujący: Nie palę już 13 dni (+ 00g43m47s). Ilość niewypalonych papierosów: 338. Będę żyć dłużej o 2 dni (+ 14g06m41s)! Zaoszczędzone pieniądze: 135,51 zł! Pięknie pachne i świat pachnie coraz cudniej i zaczynam zamieniać się w wszystko żrącą maszynkę - mam smaki jak przy huśtawce hormonalnej w ciąży - więc mam nadzieję, Staha 54, że masz rację i ponieważ wychodzenie z nałogów mamy już obcykane - jedzenie nie stanie się moim nałogiem - chociaż musze przyznać, że wszystko zaczyna z każdym dniem lepiej smakować musze się jakoś nastawić- tylko nie wiem jak.... :) Trzymam kciuki za wszystkich pachnących, zwłaszcza za tych co są na początku sukcesu aram ♥♥♥♥♥♥♥ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leloof Napisano Styczeń 20, 2009 jestem wkoncu no dwa dni mnie nie bylo a tu tyle napisane:D no nic ide po kawuche i zabieram sie za czytanie:) pozdro pozdro ps ruszac sie nie moge;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Styczeń 20, 2009 jestem wkoncu no dwa dni mnie nie bylo a tu tyle napisane:D no nic ide po kawuche i zabieram sie za czytanie:) pozdro pozdro ps ruszac sie nie moge;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 20, 2009 aram gdzie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupek 0 Napisano Styczeń 20, 2009 witam całe pachnące grono BP.Dzięki GURU TEGO TOPIKA ZŁOŚLIWCOWI I CAŁEJ FERAJNIE ŻYCZLIWYCH LUDZI ,15 stycznia miałem II rocznicę mojego niepalenia.WSZYSTKIM WAM DZIĘKUJĘ I JESTEM Z WAMI W WASZEJ WALCE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 20, 2009 nowonarodzony raz jeszcze palaczka aga majamajeczka leloof 30 z Gdańska ojejkujejku staha54 aram wtórka motyl kasia3 złośliwiec zupek Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Styczeń 20, 2009 ZUPEK .. MOJE SERDECZNE GRATRULACJE Z OKAZJI TWOJEJ DRUGIEJ ROCZNICY NIEPALENIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupek 0 Napisano Styczeń 20, 2009 CZEŚĆ JULKA 85-CO SŁYCHAĆ U CIEBIE.ILE BP NA TWIOM LICZNIKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Styczeń 20, 2009 aram55 gdzie jesteś zamelduj sie nam tu pachnąco miłego popołudnia dla wszystkich a i 30 z gdańska gratulacje 3 miesiecy bez śmierdziela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 20, 2009 co tutaj tak cicho?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aram55 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Jestem, jestem , przed chwila wrciłam od lekarza. Nie wiem jak jest u Was, ale u nas tragedia. Poszłam o 5 rano i byłam juz 7. Można się leczyć.........No i musiałam odwiedzić mamę, a teraz za obiad bo chłop głodny przyjdzie:p Ciężko z tym niepaleniem, skręca mnie i nie wiem, czy długo wytrzymam:( no i czy inni wytrzymaja ze mną:) Lecę do kuchni Dla WSZYSTKICH Trzymajcie się, będę później to pogadamy Marjola, Majamajeczka, Palaczka Aga, Staha, ginett, Kasia3 ojejkujejku, wtórka, AniaB, Złośliwiec - i dla wszystkich, których zapomniałam wymienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Aram dobrze,że jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majamajeczka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 no dobrze, dobrze aram ktoś powiedział że żeby nie myśleć o fajkach trzeba sobie znależć temat zastępczy - ja mam takich tematów milion a i tak zawsze gdzieś tam w tle fajeczki - straszne :) :D ALE NIE PALE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulla77 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Cześć:) Wiecie co? Wczoraj minęło mi 4 pełne miesiące od kiedy nie palę. I ... No wiem, wiem. Powinnam tu kwiaty i uśmiechy rysować, bo sukces i tak dalej ... a za mną śmierdziel od kilku dni chodzi i psuje mi humor :( Wiem, że to nie ten głód z pierwszych dni walki z nałogiem. Ale własnie chyba dlatego, że już o całym tym wysiłku zapomniałam teraz papieros jawi mi się jak jakaś nagroda - przy piwku, przy kawce .... Kurcze blede!! no!!! ufffff..... Wybaczcie, musiałam to napisać, żeby wywalić z siebie te emocje. A teraz plisss naskoczcie na mnie i przypomnijcie, że nie palę! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulla77 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Aram, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! Niech Ci się szczęści w dzień i w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Majamajeczka-nie palimy Anula-tu jest właściwe miejsce do wyżalania się. Gratuluję miesięcznicy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Anulla77 jesteś wielka.Pamiętaj, że papieroch nic nie daje.A może by tak przełożyć przez kolano i przyłożyć.Tylko powiedz. Nie palimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Hej Zupek:) No jakoś tak 26 stycznia powinien stuknąć roczek o ile dobrze pamiętam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulla77 0 Napisano Styczeń 20, 2009 można by tak z raz w ten mój głupi łeb przyłożyć ;-) ale samo napisanie już pomogło, znowu wyrosły mi skrzydła:-) aż sobie w nagrodę bilansik wkleję, uwaga uwaga: Nie palę już 123 dni (+ 09g05m02s). Ilość niewypalonych papierosów: 2714. Będę żyć dłużej o 20 dni (+ 17g37m35s)! Zaoszczędzone pieniądze: 950,01 zł! tra la la :-) łomatko ile kasy!!! NIE PALĘ!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
decolle 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Witam Was serdecznie, ruch tutaj jak na autostradzie z tym nowym rokiem - bardzo mnie to cieszy. Ujawniam się,zeby się pochwalić, że własnie dzisiaj mija 9 - miesięcy od kiedy nie palę. Nie zmienia to faktu że Was podczytuję regularnie, jak tylko mam chwilkę. Powiem Wam, że jak na dzień dzisiejszy uważam, że była to najlepsza decyzja w moim życiu. Paliłam 23 lata ostanio po niecałe 2 paczki dziennie. Rzuciłam niespodziwanie dla samej siebie - po prostu dołączyłam do koleżanki żerując na jej tabeksie - no i oczywiście podczytując topik. Z perspektywy czasu widzę, że strach przed rzuceniem jest dużo gorszy niż samo rzucanie. nie doceniamy siebie, nawet nie wiemy jak jestesmy mocni, ważne jest więc żeby uwierzyć w siebie. Nie znaczy to oczywiście że raz rzucając jesteśmy wyzwoleni - co jakiś czas ten potwór wraca, ale naprawdę coraz słabiej. Te momenty kiedy mam ochotę zpalić są niczym w porównaniu z tym co czułam np. w kinie jak film trwał za długo i nie mogłam zapalić, albo jak straciłam kontakt z chrześniakiem bo u niego w domu się nie paliło. Boże jakie to było więzienie. Teraz mam wrażenie, że dostałam drugie życie - przewartościowałam masę spraw - wracam do swojej wagi, więcej sieruszma, jeżdże na rowerze (narazie stacjonarnym, basen, ruch nie wspomne o innych korzyściach o których tutaj piszecie. Bardzo mi pomógł topik i otwartość ludzi. Szczególne pozdrowionka dal 30-tki, Sądny Dzień, Dodab, Pozdro, Dutki no i oczywiscie Złosliwca i dla każdego kto próbuje rzucić, bo jak próbuje to znaczy że chce, a jak chce to zanczy że prędzej czy później mu się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
decolle 0 Napisano Styczeń 20, 2009 itam Was serdecznie, ruch tutaj jak na autostradzie z tym nowym rokiem - bardzo mnie to cieszy. Ujawniam się,zeby się pochwalić, że własnie dzisiaj mija 9 - miesięcy od kiedy nie palę. Nie zmienia to faktu że Was podczytuję regularnie, jak tylko mam chwilkę. Powiem Wam, że jak na dzień dzisiejszy uważam, że była to najlepsza decyzja w moim życiu. Paliłam 23 lata ostanio po niecałe 2 paczki dziennie. Rzuciłam niespodziwanie dla samej siebie - po prostu dołączyłam do koleżanki żerując na jej tabeksie - no i oczywiście podczytując topik. Z perspektywy czasu widzę, że strach przed rzuceniem jest dużo gorszy niż samo rzucanie. nie doceniamy siebie, nawet nie wiemy jak jestesmy mocni, ważne jest więc żeby uwierzyć w siebie. Nie znaczy to oczywiście że raz rzucając jesteśmy wyzwoleni - co jakiś czas ten potwór wraca, ale naprawdę coraz słabiej. Te momenty kiedy mam ochotę zpalić są niczym w porównaniu z tym co czułam np. w kinie jak film trwał za długo i nie mogłam zapalić, albo jak straciłam kontakt z chrześniakiem bo u niego w domu się nie paliło. Boże jakie to było więzienie. Teraz mam wrażenie, że dostałam drugie życie - przewartościowałam masę spraw - wracam do swojej wagi, więcej sieruszma, jeżdże na rowerze (narazie stacjonarnym, basen, ruch nie wspomne o innych korzyściach o których tutaj piszecie. Bardzo mi pomógł topik i otwartość ludzi. Szczególne pozdrowionka dal 30-tki, Sądny Dzień, Dodab, Pozdro, Dutki no i oczywiscie Złosliwca i dla każdego kto próbuje rzucić, bo jak próbuje to znaczy że chce, a jak chce to zanczy że prędzej czy później mu się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Decoll tylko pogratulować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
decolle 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Dziekuję Marjola - bardzo Ci kibicuję - przetrzymasz i zobaczysz ze każdy dzień działa na Twoją korzyść - a mysli o petku bedzie coraz mniej. Ogromny buzialek!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Styczeń 20, 2009 decolle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Wituski decolle miło Cie znowu tu zobaczyć gratulacje :D anulla 77 4 kwiatki za 4miesiace :D i z tej okazji wszystkiego czego tylko sobie życzysz :D zupek graba wszystkiego naj naj naj w 2 rocznice BP :D aram 55 trzymam za ciebie klapki BP :D marjola 53 Julka 85 majamajeczka palaczka aga ginett 34 raz jeszcze leloof 85 graba bp Nowonarodzony graba bp wymienieni dzisiejsi obecni wszystkim bywalcom pachnącego grona życzę miłego wieczoru BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majamajeczka 0 Napisano Styczeń 20, 2009 kochani dzisiaj mam zwariowany dzień ale jest o wiele lepiej - pomyślałam o zapaleniu tylko jakieś 100 razy - ale to nic nie moge więcej pisać bo jestem na kompie grzecznościowo i już mnie tu w kostke kopią - dlatego pozdrawiam Wszystkich pachnących wspieraczy z tego forum najpiękniejszego miłego wieczoru i kolorowych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach