kaaja 0 Napisano Luty 5, 2009 czesc wszystkim:) caly dzien gonilam...nie mialam nawet czasu zajzec.... oczywiscie dla wszystkich stawiam szampana.... Neri...dzieki za pamiec pozdrawiam wszystkich pachnaco:):):) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 5, 2009 Madziuchna jeste艣 okropna.Idziesz po zwolnienie.Jeste艣 podejrzana?????;) Kasia krwotoki z nosa nie od tabexu.Os艂abienie, zapowiedz choroby.Ma to m贸j syn i 9 letni wnuk.Nie u偶ywaj膮 tabexu.;) Z艂o艣liwiec piecholka nie ma dosy膰 marszobieg贸w.:) Kaaja jeste艣 bardzo wielka Mi艂ego wieczoru wszystkim[ Aram Tartina Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kaaja 0 Napisano Luty 5, 2009 kasia3...moze faktycznie to po tabexie....a o potworku wogole nie mysl:) i dzieki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Luty 5, 2009 Mariola i si臋 mylisz nie ide po zwolnienie,juz mnie ig艂y k艂uja w d...wi臋c w weekend do szko艂y a od poniedzia艂ku do pracy bo zwarjuj臋???:)) A o 17ej wizyta u alergologa.... Dla wszystkich pachn膮cego wieczorku Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 5, 2009 Kasia to nie jest po tabexie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kasia3 0 Napisano Luty 5, 2009 Nie wiem sama juz od czego to jest. B贸l g艂owy mi ju偶 przeszed艂 i jak teraz sprawdza艂am to ju偶 tez nie mam grudek krwi. marjola m贸wisz 偶e to os艂abienie? Ale pare minut temu mia艂am realn膮 my艣l 偶e musz臋 i艣c po papierosy bo mi sie sko艅czy艂y. To by艂 u艂amek sekundy ale jakby naprawde tak by艂o. Sny te偶 mam takie jak prawdziwe. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 grudni贸wka Napisano Luty 5, 2009 witam dzisiaj mia艂am ci臋zki dzie艅 i jestem raczej nastawiona pesymistycznie ale co tam zobaczymy wszystkim dobrej nocki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 5, 2009 Kasia syn i wnuk to maj膮.Wnuk 9 lat nie pali. To mo偶e by膰 zapowied偶 choroby[grypa, katar,kaszel, grypopochodne] os艂abienie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 5, 2009 Papierosy nie 艣ni艂y mi si臋.Ani razu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 5, 2009 Grudni贸wka nie jest tak 偶le.Mo偶na wytrzyma膰.Pali艂am 35 lat Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 5, 2009 Mia艂o by膰 .On jest rocznik 1999.Wnuk. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kasia3 0 Napisano Luty 5, 2009 Mo偶e masz racje Marjola. Mi nie 艣ni膮 si臋 papierosy, tylko inne g艂upoty, ale bardzo realnie, sny jakby by艂y prawdziwe. grudni贸wka id藕 najlepiej spa膰, z艂y dzie艅 minie, jutro b臋dzie lepiej. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 5, 2009 Rzucamy papierochy.To jest samo zdrowie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 5, 2009 Kasia jeste艣 m膮dra dziewczyna.Nie palimy. Damy rad臋.Wszyscy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bella1962 0 Napisano Luty 5, 2009 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ NIE PALIMY ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ witam i melduje sie BP Nie pal臋 ju偶 99 dni (+ 12g51m21s). Ilo艣膰 niewypalonych papieros贸w: 2189. B臋d臋 偶y膰 d艂u偶ej o 16 dni (+ 17g27m37s)! Zaoszcz臋dzone pieni膮dze: 766,42 z艂! s艂uchajcie jutro 100 dni BP ju偶 dosta艂am prezent moja waga samoistnie bez diety spadla o 1 kg. oby tak dalej... od trzech dni tak sie utrzymuje. codziennie rano staje na wadze i sprawdzam czy to prawda a,, babskie dni ,,przedemn膮 czyli naprawde schud艂am pozdrawiam wszystkich bywalc贸w topiku !!!!!♥ ♥ ♥ ♥ ♥ jestem z Wami na biez膮co ale nie mam czasu pisa膰 Kasiu zadbaj o siebie; ci艣nienie, morfologia ale nie pal .... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Luty 5, 2009 Marjolu ----> moja c贸ra rocznik 1998 :D IV kl. nauki od groma :( jak se pomy艣l臋 偶e to ju偶 ko艅c贸wka ferii to ....ech.... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pachn膮ca aga 0 Napisano Luty 6, 2009 bella1962 gratulacje 100 dni pachn膮cych 偶ycze Ci aby tych setek przybywa艂o aniub m贸j syn jeszcze czeka na ferie a jest w 6 klasie tak wi臋c te偶 ma du偶o nauki i jeszcze wyb贸r gimnazjum aj a teraz zapraszam na kawk臋 Bardzo 艂adnie pachnie Tak wiec pobutka Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 6, 2009 Witam wszystkich serdecznie Aga dzi臋ki za kaw臋.Bardzo ch臋tnie si臋 napij臋. Bella1962 jeste艣 wielka 100 dni.Gratulacje Ojejkujejku Nast臋pna lubilatka. 2 m-ce. gratulacje Oby艣cie ju偶 zawsze by艂y pachn膮ce. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 6, 2009 U nas ferie dopiero od 16.02.Wielkopolska. Jakie Wy jeste艣cie m艂ode.Pami臋tajcie ju偶 nigdy i zawsze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 my艣le powa偶nie Napisano Luty 6, 2009 Poczyta艂am troch臋 topik,te偶 chc臋 rzucia膰,pr贸bowa艂am wielokrotnie,chyba jednak ma艂o zdecydowanie. Tym razem chc臋 spr贸bowa膰 z tabexem,wcze艣niej by艂y gumy. Mo偶e kto艣 napisze czy wyst膮pi艂y u niego kt贸re艣 z objaw贸w za偶ywania tego specyfiku?Mam 50 lat , m艂oda ju偶 nie jestem. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pachn膮ca aga 0 Napisano Luty 6, 2009 Ojejkujejku dla Ciebie moje wielkie gratulacje dwa miesi膮ce to ju偶 jest du偶o czasu Pachniej ju偶 zawsze Marjola Ty jak ja wielkopolska czyli ferie na samym ko艅cu M贸j syn w poniedzia艂ek sie pyta艂 mnie czemu przesta艂am w ko艅cu pali膰 Czemu tak d艂ugo zwleka艂am itp By艂a rozmowa powa偶na Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Luty 6, 2009 Aga - Ty jak zawsze najbardziej poranny ptaszek ;) Dzisiaj ja stawiam kaw臋 - ju偶 si臋 zaparzy艂a ;)) a do tego cieplutka szarlotka - cz臋stujcie si臋 - jest ca艂a blacha i wino mo艂dawskie - takie wczoraj kupi艂am - nawet dobre :) szampan i tort b臋dzie na 100-dni贸wk臋 prosz臋 wstawa膰 i cz臋stowa膰 si臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pachn膮ca aga 0 Napisano Luty 6, 2009 ojejkujejku szarlotka pyszna Uwielbiam to ciasto kawka r贸wnie偶 smakuje wy艣mienicie JA kawy pije du偶o tak wi臋c bardzo sie ciesze 偶e postawi艂a艣 :D Winko zostawie na potem bo zaraz autkiem musze jecha膰 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 6, 2009 Dziewczyny nadmiar kawy wyp艂ukuje magnez.Wi臋c nie przesadzajcie z kaw膮.Pozdrawiam.Ojejkujejku Twoja kawa te偶 jest dobra. Mi艂ego dnia Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Luty 6, 2009 Bella - gratulacje, podziwiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 6, 2009 My艣l臋 powa偶nie - przesta艂am pali膰 wspomagaj膮c si臋 tabexe. Nic si臋 nie dzia艂o. Jedynie sny s膮 bardzo realne i nawet przyjemne. Jestem starsza od Ciebie. Nie pal臋 od 5,01.09. Jak wida膰 mo偶na .Zapraszam na pok艂ad. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
50mam 0 Napisano Luty 6, 2009 zaczerni艂am si臋 wcze艣niej \"mysle powa偶nie\" marjola dzi臋kuj臋 z odpowied藕.Chc臋 zacz膮膰 od niedzieli,tabletki kupi艂am juz kiedys i czekaj膮. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 6, 2009 50mam - na pocz膮tku bra艂am zgodnie z instrukcj膮.Czyli pali艂am i bra艂am tabex.Przesta艂am pali膰 w poniedzia艂ek o 8.15. Gdzie艣 po drodze si臋 potkn臋艂am.Podnios艂am si臋 jednak b艂yskawicznie.Nie pal臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 6, 2009 Potem bra艂am wg potrzeby.Stara艂am si臋 zachowa膰 jak najwi臋ksze przerwy mi臋dzy tabletkami. Ja nie mia艂am 偶adnych efekt贸w ubocznych. 50mam dasz rad臋. Ja da艂am rad臋, taki zatwardzia艂y palacz, to Ty te偶 sobie poradzisz. Czytaj topik i pisz. To pomaga. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kasia3 0 Napisano Luty 6, 2009 bella, ojejkujejku gratulacje. 50mam witaj w gronie. Wszystkim 偶ycz臋 udanego i pachn膮cego dnia i uciekam do pracy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach