marjola53 0 Napisano Maj 14, 2009 Witam cieplutko:D U nas też zapowiada się piękny dzionek:) Na razie jest zimno.Nawet zaczęli grzać:D Pachnąca Aga dzięki za kawę. Złośliwiec Kawa wypita w takim towarzystwie to sama przyjemność:D:D:D Dla przypomnienia: NIE PALIMY. PACHNIEMY. Miłego dnia. Też trzymam kciuki co by nam wszystkim udało się:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mat Napisano Maj 14, 2009 Witam Wszystkich, Piekny zimny poranek dzisiaj mamy. Zaczalem go od lekkiego biegu, ale nie byl to super pomysl - zimne powietrze. Dodam, ze biegac zaczalem po rzuceniu palenia... moze slowo biegac to zbyt wiele, bo truchtam sobie troche tylko, ale kazdy jakos zaczyna. No i traktuje to jako substytut :) Fajna sprawa jak sie okazuje. A co do kawy, to niestety sie nie przylacze, bo kawy nie pije. Ale popijam herbatke (tutaj jestem maniakiem).. Pozdrawiam i zycze milego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Maj 14, 2009 Pachnąca Aga, Złośliwiec, Marjola, Mat - ;) Przyłączam się do kawy ;) Miłego pachnącego wiosną dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MILKA_MB Napisano Maj 14, 2009 SIEMKA Boli głowa.. oj boli ... Po imprezie jestem :-) Mamo wszyscy palili .. Jestem okopcona okropnie. Przyłączam sie do kawki pozdrawiam. Nie palę 25 dni Nie wypaliłam 456 papierosów Zaoszczędziłam 182,57 Żyję dłużej o 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Meg25 Napisano Maj 14, 2009 Siemka To mój 4 dzień bez papierosa. Paliłam z przerwami około 7 lat, a mam dopiero 25:)Od jakiegoś długiego czasu stasznie byłam zła na siebie, że nie potrafię zucic tego swinstwa. Az w koncu 10 maja zapalilam swojego ostatniego papierosa. Trzymajcie za mnie kciuki, bardzo serdecznie was pozdrawiam. Wkrótce się odezwę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Maj 14, 2009 Cześć pachnidełka :D Melduję sie na rozkaz :D nadal nie palę i pięknie pachnę z resztą jak nasza cała ekipa pachnideł :D Ja też dzisiaj za kawkę podziękuję a za to przyłączam sie do Mata na herbatkę :D to jaką pijemy ? zieloną ,czerwoną czy jakąś owocowa :D Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mat Napisano Maj 14, 2009 Ryjekkk herbatke to preferuje (zazwyczaj) czarna, ale moze byc tez zielona... chyba zaczne eksperymentowac w tej dziedzinie :) To mozmy wypic jedna czarna i jedna zielona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Maj 14, 2009 Przyznam szczerze ,że czarnej to ja jeszcze nie piłam :D ale co tam dawaj ,spróbuję może posmakuje :D Jak tak sobie ja popijasz ,to może powiesz czy dobra jest :) bo niektórzy to mówią ,ze czerwona herbata to jak kalosze smakuje :D Ja to polubiłam zieloną bo ma świeży smak a najbardziej to lubię z kwiatem opuncji :D no i na tą jaśminową poluje :D może kiedyś upoluję :D A tak chciałam sie spytać ,bo jak przystało na babkę jestem ciekawska :Di muszę wszystko widzieć :D Złośliwcze :D czemu masz taki nick ?:D Czyżby nawiązywał do stanu podczas rzucania palenia ?:D bo ja tu widzę że ty spokojna istota jesteś :D No to chlup po herbatce :D \_/?\_/?\_/?\_/? no i kawka specjalnie dla reszty załogi > jak mało to wołać ,dorobię :D Ciao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mat Napisano Maj 14, 2009 Za czerwona to nie przepadam... chociaz raz jak mialem kaca to koleznka w pracy mnie taka poratowala i pomogla (razem z tabletkami przeciwbolowymi). Zielona jak najbardziej mi podchodzi... owocowych nie lubie, bo jakies takie bez smaku dla mnie sa... chyba powinienem odstawic cukier, bo za duzo go uzywam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 14, 2009 ryjekkk nick pozostał od dnia rzucenia śmierdziela :D Mat graba chętnie też napiję się herbatki zielonej \\_/) :D nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mat Napisano Maj 14, 2009 Zlosliwiec Tak naprawde to brakuje mi tego jednego papierosa... tego pierwszego, ktorego palilem rano po przebudzeniu. On jako jedyny mi "smakowal".. reszta to taka byla z musu... nalogowa :( Ale dzien 20 leci... jest dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mat Napisano Maj 14, 2009 Chcialem wrzucic emota... ale jakos mi nie wyszlo. Moze mi ktos powiedziec jak tutaj wstawiac emoty.. Usmieszki to wiadomo, ale inne jak graba,kwiatek itp?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Maj 14, 2009 O tak poranna fajeczka :O to jak kawka na przebudzenie :O też tak miałam :O ale juz mi przeszło :D czasem wieczorem mnie meczy przy filmie :O żeby się nie objadać do upadłego przed snem ,zajadam prażony ryż :D A tu masz te wszystkie łapki ,buźki itp :D http://www.forum.o2.pl/emotikony.php :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mat Napisano Maj 14, 2009 Ryjekkk dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beza000 0 Napisano Maj 14, 2009 Witam cieplutko i pachnąco (chociaż u mnie to taka raczej pogoda nie za bardzo).Ale melduję się:5 dzień bez papierosa...uffff. Podziwiam tych którzy nie palą już miesiącami i wyrażam olbrzymie pragnienie by dołączyć do tego grona \'dzielnych\'.:Dpozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mat Napisano Maj 14, 2009 Zainstalowałem sobie ten motywujący program i tak się przedstawiają moje wyniki na chwilę obecną :) Nie palę już 20 dni (+ 00g45m47s). Ilość niewypalonych papierosów: 280. Będę żyć dłużej o 2 dni (+ 03g24m53s)! Zaoszczędzone pieniądze: 112,17 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaśminek Napisano Maj 14, 2009 Dzień dobry Pachnący :) no więc policzyłam dokładnie - 77 dni bez trucia nie wypaliłam 1155 fajek (średnio 15 dziennie) nie wiem, ile zaoszczędziłam, ale w nagrodę kupiłam sobie w kwietniu torebkę :) w maju buty... cudownie Jak tak dalej pójdzie, będę najlepiej ubraną kobietą w moim mieście :P Trzymam kciuki za cierpiących męki z odstawienia i tych, którzy nie mogą powstrzymać się od jedzenia (jak ja) NIE PALIMY, PACHNIEMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 7.10 Napisano Maj 14, 2009 melduje sie 25 dni bez papierosa juz nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella1962 0 Napisano Maj 14, 2009 Pozdrawiam Pachnąco Wszystkich Pachnących Nie palę już 197 dni (+ 12g30m57s). Ilość niewypalonych papierosów: 4345. Będę żyć dłużej o 33 dni (+ 04g40m12s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 520,91 zł! a niedawno marzyłam o takim wyniku zleciało nie wiem kiedy ...powiem że zaczynałam na stronie 703 Nie palimy Pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Maj 14, 2009 ojej ...ile nowych topikowych przyjaciół chcących pokonac śmierdziela :D super !!! kilka stronek mnie tu nie było heh ale oczywiście nadal nie paląca i mocno na zawsze pachnąca {notabene Beckhamem :P piękny zapaszek:D } a mój bilans ma się tak : Nie palę już 255 dni (+ 01g40m55s). Ilość niewypalonych papierosów: 10202. Będę żyć dłużej o 77 dni (+ 22g30m50s)! Zaoszczędzone pieniądze: 3 570,98 zł! :D ilosc nie wypalonych petów sama przyznam mam dośc imponującą hehe :P buziaczki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Maj 14, 2009 jakby to kogoś interesowało :P to ja zaczynałam po raz drugi {i mam nadzieję że ostatni} rzucanie z topikiem na stronce 643 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 15, 2009 pozdrawiam wszystkich serdecznie życzę miłego dnia BP chętnych zapraszam na kawę i herbatkę zieloną :D świeci słonko ale jest zimno :D nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mat Napisano Maj 15, 2009 Dołączam się do herbatki. Kolejny dzień bez papierosa.. Oby tak dalej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Maj 15, 2009 Witam cieplutko:) Pogoda piękna, ale zimno:( Kolejny dzień bez śmierdziela:D Złośliwiec kawa pyszna.Dzięki. Mat Miłego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Maj 15, 2009 Złośliwiec , Mat , Marjola - przyłączm się do Was na kaweczkę - no cuuuuuuudne, pachnące towarzystwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Maj 15, 2009 Witam was :D Marjolka :D Ojejku :D Złośliwiec :D Mat :D O jeszcze Ania B :D I jeszcze ? dobra nie pamiętam :O ale jakby co dla wszystkich wielkie pozdro :D Nie ma to jak zacząć dzień od kromala z pomidorem :D oczywiście herbatkę zabieram jedną :D Zjadłabym sobie ogóraska małosolnego :O ciekawe po ile są już ogóry :D Wiem wiem ,ja zawsze na temat pisze :D Nie palimy Pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Maj 15, 2009 Ryjekkk:D zapraszam do mnie na małosolne:) . Zrobiłam sama.:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Maj 15, 2009 Jeny Marjolka :D żeś mi prezent zrobiła :D to gdzie mam sie udać ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clapp 0 Napisano Maj 15, 2009 Ogłaszam wszem i wobec że dziś mija 500 dni odkąd rzucilam te wstrętne faje :D :D :D Z tej oto okazji stawiam szampana i piwko , prosze sie czestowac i nalewać co kto lubi.;) Strasznie szybko zlecial ten czas , przez te dni nawet raz nie pociagnęłam bo znam siebie i wiem że poplynęłabym. Jestem strasznie dumna z siebie , po ponad 20 latach palenia rzucilam dziadostwo i jestem woolna i pachnąca [kwiatek ]. Miałam b.dużo problemow w tym czasie i rodzinnych i finansowych ,tak mnie los doświadczal nieraz załamana chcialam zapalic , ale tłumaczyłam sobie i widać skutecznie . Tym co zaczynają mówię warto warto warto. Nie palę już 500 dni (+ 08g23m54s). Ilość niewypalonych papierosów: 8005. Będę żyć dłużej o 61 dni (+ 03g41m35s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2 561,79 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clapp 0 Napisano Maj 15, 2009 http://nalan.wrzuta.pl/obraz/34R7QBIFv18/pap ierosy_sa_do_dupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach