Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość gosia080
Witam Ja nie palę z mężem od stycznia a dokładnie od 20 stycznia 2009 roku . A postanowiliśmy z dnia na dzień .Mąż palił 12 lat a ja 7 lat :( I rzuciliśmy palenie i nie mamy zamiaru wracać do tego okropnego nałogu !!!! Dziennie szło nam na papierosy 18 zł a nieraz i więcej :( plus do tego nasze zdrowie . Teraz wiem że podjęliśmy najlepszą decyzję jaką mogliśmy Także trzymam za was kciuki i pamiętajcie wam też się uda wystarczy chcieć A zapomniałam braliśmy z począku tabletki ale one bardziej działają na psychikę . Mąż mówił że mu nie pomagoają

regres Zlosliwiec maja racje o fajce mysli sie juz do konca zycia niestety jak z kazdym nalogiem alkohol narkotyki czy inne nalogi alkoholik nigdy nie moze sobie pozwolic na maly kieliszek narkoman na jedna dzialke itd ale po jakims czasie ta chec maleje jesli ktos ma chwile zwatpienia niech polozy na pialym talerzyku papierosa i zaleje troche woda poczeka kilka godzin albo nawet mniej zobacznie jaki kolor bedzie na talerzyku i my to mamy w mega postaci w sobie sami na wlasne zyczenie

Gość zboro
witam i polecam wszystkim palaczom książke: Alan Carr "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" "... książka dziwna i wyjątkowa, nie przymusza, nie straszy, nie nakazuje. Autor wręcz prosi nas aby, aby NIE RZUCAĆ palenia przed zakończeniem lektury. Paliłem lat 12. Rzucałem 4 razy. Zawsze myślałem, że wszystko mogę, ale do rzucenia papierosów nie mam tak silnej woli. Jakie było moje zdziwienie, gdy przeczytałem, że rzucanie palenia metodą silnej woli (plastry, gumy) to nie tylko pomyłka lecz i fatalny błąd. Teraz, z perspektywy czasu, przyznaję rację. Wyjątkowość tej książki polega na tym, że trzeba ją tylko przeczytać, nic więcej, reszta się sama układa w głowie..." w końcu udało mi się rzucić to świństwo, szybko, bezstresowo po prostu łatwo. książka kosztuje jakies 28zł, można ją też ściągnąć z sieci za darmo

Gość 7.10
witam melduje sie pachnaco za 6 dni bedzie 3 m-ce bez fajki

Gość jedrek 30
Dobry wieczor witam wszystkich Windermere23 zapraszamy do nas razem jest latwiej .Marjola 53 gdzie jestes ??napisz chociaz co sie dzieje topik umiera bez Ciebie nie ma kto rano kawy zrobic :)Regres .zlosliwiec tez pewnie na urlopach ale meldujcie sie czasami :)Ja dzis drugi dzien na wolnym i obiecuje ze bede czesciej odwiedzal was tutaj oczywiscie nadal nie pale to juz 189 dni

Gość jedrek 30
7.10 piekny wynik tak trzymaj

Gość jedrek 30
Nie mam dzis spania potrzymam troche dyzur

witam kawka herbatka czeka zapraszam wszystkich słoneczko pięknie świeci az miło jest wstać wita nas kolejny pachnący i miły dzień wstawać spiochy :):):) miłego dnia motto nasz NIE PALIMY PACHNIEMY :):):):):):)

witam ja juz po herbatce i kawce i jakas niespokojna dzisiaj jestem taki niepokoj wewnętrzny ale za to pierwszy piekny dzien i za 2 tygodnie urloooooooop, huraaaaaaaaaaaaaa pozdrawiam wszystkich walczacych i pachnace przyszłe mamuski tez

Witam w piękny słoneczny dzionek :D pozdrawiam wszystkich serdecznie 🖐️ pachnąca aga 🌼 kawę już piłem ale z tobą zaryzykuję i wypiję druga :D pycha dodob 🌼 życzę udanego urlopu 🌼 Windermere 23 🌼 witam na pokładzie pachnącego grona jedrek30 🖐️ graba u ciebie też ładny wynik 190dni BP gratuluje :D słusznie zauważyłeś żeby nie palić to trzeba bardzo tego chcieć :D 🌼 nie palimy pachniemy 🌼 :D a to mój bilansik :D Nie palę już 1557 dni (+ 15g21m13s). Ilość niewypalonych papierosów: 93458. Będę żyć dłużej o 713 dni (+ 22g02m13s)! Zaoszczędzone pieniądze: 31 308,55 zł!

Regres .zlosliwiec tez pewnie na urlopach ale meldujcie sie czasami \" oj jedrek jak ja bym chciał :D dopiero we wrzesniu mam urlop :) pozdrawiam pachnaco :D 🖐️

Witam wszystkich bardzo pachnaco i tak do znudzenia tylko przypominam ze NIE PALIMY :):):)...mam o wiele wiecej czasu dla siebie:)..skora i wlosy tak ladnie pachna--a kiedys fuj fuj co ja sobie fundowalam i za jaka cene:( pozdrawiam :):):)

i kasa w kieszeni jak by większa :) bilans na pachnąco :) Nie palę już 74 dni (+ 02g35m23s). Ilość niewypalonych papierosów: 1037. Będę żyć dłużej o 7 dni (+ 22g12m37s)! Zaoszczędzone pieniądze: 461,69 zł! :D:D:D

Gość Wy sobie pachniecie a
Marjola zdradzila was chyba:) Ma sie dobrze, udziela sie na forum......ale innym Ale pewnie was czyta. Chyba znudzila sie jej rola gospodyn:D

przeciez siłą jej tu nie zatrzymamy:P to jest forum i zaglądasz tam gdzie chcesz :) a może marjola sama cos w tym temacie napisze ? :D środowo 🖐️:D z kawą ale bez śmierdziela :)

Witam :):):) Regres --masz racje co do naszej Marioli,,,wazne ze nie pali ,tak mysle :):):) a czasem nas odwiedzi ,po co ma myslec ciagle o fajkach ,nie Mariola??????? Pozdrawiam wszystkich NIE PALACYCH no i NIE PALIMY:):):) Dobrze jest byc osoba nie palaca:):):)

Witam pozdrawiam wszystkich pachnących 🌼 lista obecności BP podpisana :D DO Wy sobie pachniecie a- kim jesteś pomarańczo ? napisz coś o sobie pomyliłaś topiki bo tu nie jest dla zadymiarzy bo tu jest wolny kraj i co chcę i kiedy chcę to robię :D marjola 53 🌼 kaja__ 🌼 Regres 🖐️ graba 🌼 nie palimy pachniemy 🌼

Zlosliwcu, dobrze zauwazyles:) "bo tu jest wolny kraj i co chcę i kiedy chcę to robię " -i dlatego pozwolilem sobie napisac powyzszy tekst 🖐️

no to napisałes a teraz uciekaj bo zaśmiecasz nam topik podpisuje liste obecności dzis było ślicznie u mnie i dlatego byłam nad jeziorkiem aj szkoda mi tych co palą :):):) miłego wieczorku

Agusiu, to nie jest Twoje prywatne forum i bede sobie pisac gdzie chce a Tobie nic do tego A moze to Ty zasmiecasz topik, nie pomyslals o tym? Wytrwalosci dla niepalacych zycze:)

Gość jedrek 30
Dobry wieczor pozdrawiam wszystkich.Zlosliwiec .Regres 🖐️Marjola 53 odezwij sie wszyscy czekamy tu na Ciebie 🌻 Pachnaca aga 🌻

to i ja ładnie sie przywitam w ten czwartkowy poranek :) dodob 🌻 kaja🌻 pachnaca aga 🌻 jedrek 30 🖐️ złosliwiec 🖐️ i wszystkich bezpetowców 🖐️ :D

i ja pozdrawiam wszystkich :) regres cos sezon ogorkowy sie zaczal pustki tu straszne zapraszam na plyny herbatki kawki soczki i woda u mnie kolejny dzien upalow niestety urlop za tydzien dopiero jeszcze 7 dni w pracy ale damy rade brzuszek rosnie za tydzien usg i zobacyzmy czy sie potwierdzi to co dynda miedzy nozkami :) juz sie nastawiam psychicznie na kolejnego facecika w domku pozdrawiam pachnace grono NIE PALIMY :)

witajcie !!! Wpadłam na BILANSIK :D:D:D Paliłam: 12 lat ( około) wiek: 29 lat Nie palę już 150 dni (+ 04g53m29s). Ilość niewypalonych papierosów: 2102. Będę żyć dłużej o 16 dni (+ 01g31m23s)! Zaoszczędzone pieniądze: 788,57 zł! pamiętajcie : każdemu jest ciężko-mi również czasem ALE JEST TYSIĄCE POWODÓW BY NIE PALIĆ I SAME PLUSY :) BUZIAKI dla wszystkich :)

Witajcie jedrek 30:) pachnąca aga :) dodob :) zlosliwiec :) Regres :) vitalijka :) marjola53 :) vitalijka :) ja-ka :) vSecret :) sadny dzien:) mmm757 :) fajna z WAs gromadka nie palacych wspanialych ludzi,,mysle ze razem wytrwamy i nie damy sie skusic temu potworowi:):):)...palilam ponad 20 lat,probowalam rzucic nie jeden raz,teraz narazie dni nie licze .Jednak bardzo sie ciesze z tej decyzji ze juz siebie nie truje:)Zaczynam czuc ze jestem wolna :)Jak ladnie pachnie skoszona trawa.............

ja tez Witam wszystkich w czwartkowe południe :D marjola53🌼 dodob 🌼 kaja 🌼 pachnaca aga 🌼 vitalijka 🌼 sadny dzien 🌼 ja-ka 🌼 Regres 🖐️ graba jedrek30 🖐️ graba 🌼 nie palimy pachniemy 🌼

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się