Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

caro 🌼 witam na pokładzie pachnącego grona BP 🌼 mile jesteś tu widziana 17 dni BP to najgorsze masz już za sobą jak możesz to napisz coś o sobie :D 🌼 nie palimy pachniemy 🌼

nie ma sprawy , mam 27 lat mieszkam w australi i kochalam palic ! palilam przez 7 lat ale sporo , poniewaz mam wlasny bisnes to papieroski byly jak tlen do zycia potrzebne ,teraz ucze bez nich zyc jest ciezko ale jakos sobie radze , dziewczyny moze mnie pytajcie co chcialybyscie wiedziec , ja nigdy przed tem w forum i to po polsku nie pisalam ok? dziekuje za mile przyjecie pozdrawiam wszystkich

witam widze że tyle sie tu dzieje , nowi pachnący do nas dołaczają jka miło Ciesze sie bardzo ze nasze grono sie tak powiekszaże jest nas coraz więcej witam Was wzystkich tych nowych i tych starszych pachnących Nowym zycze dużo silnej woli wytrwałosci Pamiętajcie nie palić to coś pieknego u mnie sporo sie działo Zmieniem preace i dlatego czasu za bardzo nie mam ale jak tylko mam to Was podczytuje nie zawze pisze ale pamiętajcie że myśle dużo o Was nio mykam i pamiętajcie nasz motto NIE PALIMY PACHNIEMY miłego wieczorku

Bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jaki tu spokój i pustki. Melduję się dalej pachnąco, ale wczoraj piłam drina i chęć na faje była okropna. muszę się nauczyć ... no właśnie nie wiem czego , jakiejś mantry wtedy kiedy są %. Poza tym jak na razie jest ok.

mamuśka ja wcinałem paluszki do wódki :P pomogło :D teraz jak pije alko , to pomyśle czasami jeszcze o fajce .... ale pomyślę też o ilości dni bez papierosa ... natychmiast znika ochota na peta .Szkoda by było zmarnowac tyle dni :( to nie dla mnie ....już nie dla mnie :D pozdrawiam szacowną elitę BP :) 🖐️

muszę jeszcze dodać, że przy wczorajszym alko. dłubałam słonecznik, no i co najważniejsze dziś rano nie miałam kacccccccccccccccccccccccca mamuska zdrowiutka jak cholera. Bo to przez te cholerne papierochy człowiek trzymał głowę pod pachą, bo w pionie ona w tedy nie mogła stać. Buziole 👄 dla każdego który pachnie

Coś Wam napisze odnosnie alkoholu. Jesli chodzi o mnie to daję radę ale tylko dzięki gumom, z których wyżuwam nikotynę w dużych wtedy ilosciach, ale ja nie o tym... Mój mąż rzucił paklenie 6 lat temu, jest strasznym wrogiem fajek, stąd m.in moja decyzja. Nienawidzi smordu, widoku osoby z fajka i calej te otoczki ale... Kilka razy zdarzylo mu sie przesadziić z akloholem, tzn znaleźć sie w takim stanie kiedy sie już nie kontrolował no i wtedy łapał za fajke...nie pomagały, zadne tłumaczenia... Mało tego za kazdym z tych 3 czy 4 razów budził się rano i nie pamiętał, ze palił. Czul to w swoh płucach, ustach, wymiotowal... Potem mega dól, nawet tygodniowy..ale kiedys znów stracił kontrolę nad ilością kieliszków, gdzięs sie znalazł życzliwy częstowacz no i wiadomo... Wiem ze trzeba sie tego wystrzegac, bo smierdziel czyha nawet kiedy już nie jesteśmy w stanie myśłeć!!!!!

mamuska ja tez wczoraj piłam winko i muszę powiedzieć że super się tak obudzić z lekką głową i bez tego "kapcia" ;) choć wczoraj śmierdziel parę razy wtargnął się między moje myśli, ale tak jak Regres wcinałam paluszki i pomogło heh i dalej pachnę, normalnie jestem z siebie dumna, no i z Was wszystkich oczywiście! :)

A gdzie jest 09-09-09????? Ona ma dziś swoje święto!!!! Upominamy się o torcika, prawda????

Witam Was. Jadę dziś na ten biorezonans, ale boję się, że mi się nie uda. Zaczynam tracić motywację, a jeszcze wczoraj tak wierzyłam w to, że ja mogę nie palić. Może ktoś z was był na tym biorezonansie i mu się udało. Wesprzyjcie mnie i trzymajcie kciuki. Pozdrawiam was i zazdroszczę.

Wiem ze trzeba sie tego wystrzegac, bo smierdziel czyha nawet kiedy już nie jesteśmy w stanie myśłeć!!!!!" vonk więc jak dojdziesz do takiego etapu ze bedąc na nieświadomce (pod wpływem alko) , nie zapalając przy tym szluga ,bedziesz wtedy wygraną i zwycieską osobą ale na zdrowy rozum ... jesli wiem ze bedąc pod wpływem alkoholu ( grubo pod wpływem) moge zrobić taka głupote w postaci zapalenia papierosa wtedy niestety ale dokonuje wyboru ... albo ide na całosć i klade na to lachę ( na walke z nikotyną) albo sie powstrzymuje z piciem i wtedy sie kontroluje ... nie chcę sie tu wywyzszać czy też strugać jakiegoś perfekcyjnego faceta ,ale jestem na takim etapie że moge sobie pofolgowac z alkoholem wiedząc ze nie zapalę ... po prostu wyrobiłem sobie przez te pare miesiecy odruch wymiotny na nazwę papieros ...i wiem że nie zapale !!!! takie jest moje zdanie :D mewa 32 jesli ci to ma pomóc w rzuceniu nałogu to ja juz trzymam za ciebie kciuki by ci sie udało li_la_li nawet słonecznik jest dobry ,by zająć czymś dłonie :) miłego popołudnia

Regres Ja absolutnie nie usprawiedliwiam tego typu wpadek, ale od wieków wiadomo że człowiek jak przesadzi z piciem robi najrózniejsze głupoty, czasem tragiczne w skutkach, własnie dlatego ze ma umysł poza swoją kontolą (mówie tu o konkretnych dawkach %). Widziałam nie raz jak ludzie nie palący nigdy dusili sie fajką starjac sobie wmówić ze własnie dziś miają ochotę na tego pierwszego, tylko dlatego że dobiegali 2,5 promila :) Widze jak moj mąż to potem przeżywa, bo zrobił coś czego nie chciał i dowiedział sie o tym po fakcie. no ale to nie zmienia faktu ze zrobił... Ja raczej unikam głębszych upojeń i jak na razie nie miałam takiej wpadki. Rada jest jedna: kontorluj picie to bedziesz kontrolować palenie (a raczej niepalenie)!!!! Pozdróweczki pachnące 🌻 🌻 🌻

Rada jest jedna: kontorluj picie to bedziesz kontrolować palenie (a raczej niepalenie)!!!!" vonk i tu sie podpisuje pod twoim tekstem obiema łapami ( pachnącymi ;) dokładnie jak piszesz ... nie masz kontroli po % nad umysłem ? to nie pij :) :D

Gość kaja__
Witam i pachnaco pozdrawiam :)))))))))))))

Gość frut44
Polecam biorezonans magnetyczny, koszt to okolo 60 zl i powinno sie wykonac od 1 do 3 sesji. Najlepsze zeby rzucic, Po tym przestalam palic po 10 latach palenia. Probowalam rzucic wszystkimi moetodami ale ta jest najmniej bolesna. Polecam. Amen

witam starą gwardię -sadny dzien jest świetnie w BP,tysiące zapachów,tysiące rzeczy które można robić bez śmierdziela.pozdrowienia dla złośliwca.

Złośliwiec-Chłopie co tak lakonicznie może trochę więcej . Na zachodzie niepalenie jest bardzo cool.

siemka zupek 🖐️ graba bp co tak rzadko tu zaglądasz :D może we dwóch prędzej dojdziemy do 1000 stronki :D:D:D nie ma z kim rozkręcić topik skończyły się stare dobre czasy :D Nie palę już 1645 dni (+ 21g00m55s). Ilość niewypalonych papierosów: 98752. Będę żyć dłużej o 754 dni (+ 08g37m55s)! Zaoszczędzone pieniądze: 33 082,10 zł!

no alosliwiec nie tak we dwoch noooo ja wiem ze ostatnio malo mnie ale jednak ciagle jestem :) moj bilansik Nie palę już 595 dni (+ 07g27m10s). Ilość niewypalonych papierosów: 11906. Będę żyć dłużej o 90 dni (+ 22g48m19s)! Zaoszczędzone pieniądze: 5 179,20 zł! buziaki :*

To może ja otworzę tę kolejną stronkę? Dzisiaj cały dzień leniuchowania i objadania się, właśnie popijam piwko przepyszne i coś czuję, że na 1 nie skończę:D pozdrawiam stronkę 970:)

Gość jedrek 30
Witam wszystkich cale wieki mnie tu nie bylo ale moze ktos mnie jeszcze pamieta? :)Niestety ale mialem ograniczony dostep do neta i przyznaje sie ze dlugo Was nie czytalem za to teraz bede mial duzo czytania:) Pozdrawiam wszystkich starych i nowych bywalcow topiku oczywiscie dalej nie pale licznik pokazuje juz 278 dni .No to zabieram sie teraz powoli do lektury

jędrek30 ja ciebie pamiętam i nawet myślałąm czy trwasz pachnąco ciesze sie że sie odezwałeś i prosze częściej to robic pozdrawiam pachnace grono

Gość jedrek 30
Pachnaca aga dziekuje i ja rowniez cie oczywiscie pamietam :)Przeczytalem w miare dokladnie topik od mojego ostatniego wpisu minelo juz prawie dwa miesiace(16.08)ale obiecuje poprawe Cieszy mnie bardzo ze jest nas coraz wiecej i za wszystkich ktorzy niedawno zaczeli pachniec trzymam oczywiscie kciuki bo przeciez nie palimy .Powoli mykam spac jutro niestety do pracy ale wieczorem tu do Was zagladne milej nocy :)

Witam ponownie! Tak dzisiaj się zaczytałam w tych ' moich starych wpisach' i aż łezka w oku się zakrecila;) Przypomnialy mi sie czasy i ludzie z forum z ktorymi rzucalam tutaj palenie:) Chcialam pozdrowic: Ruda Kocurka 🌼 żabka🌼 pozdro600🌼 złośliwiec🌼 mała księżniczka🌼 rzucajacy inaczej 🌼 zupek🌼 Pani Sedzina🌼 mordusiak🌼 30stka🌼 sadny dzieh 🌼 po 40 stce🌼 i cała reszta;)to dzięki wam udało mi się rzucić palenie;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się