Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Oj mamuska współczuję takiego snu..brr....ja ostatnio tak ze dwa razy miałam ochotę na peta,ale pomyślałam sobie,że uczucie zapalenia nie jest warte uczucia wstydu przed samą sobą:(

jezu...a u mnie kłopotów ciąg dalszy ....i jak tu nie zapalić ??? zwłaszcza jak się znalazło pracę z samymi kopciuchami ???? a kłopotów ciąg dalszy z córką....jestem dziś świeżo po zebraniu szkolnym... szok na całego - tak źle jeszcze nie było :(:(:( zagrożona jest z maty....oceny z innych przedmiotów też nie rewelacyjne....ale z tą matą tak poważnie :( moje dziecko nie ma ani troszkę ambicji....na niczym jej nie zależy.... boże przeraża mnie co będzie dalej....ma dopiero niespełna 12 lat ... naprawdę jestem załamana....myślę mocno o śmierdzielach.... powstrzymuje mnie tylko myśl że kompletnie nie stać mnie na palenie... dopiero co znalazłam pracę...nie będę większej części przeznaczała na pety.... nie ?? ech.......................................................

Podpisuję znowu z rańca listę. Ania.B. rozumiem Cię doskonale, ale wybór peta to nie ta droga, młoda wreszcie zrozumie, że bycie nikim w życiu nie popłaca, a Ty zostaniesz znowu ze śmierdzielem. Nie daj się skusić, ani przez córkę, ani przez nowe towarzystwo z pracy. My nie palimy My Pachniemy 🌻 🌻 🌻. Później jak czas pozwoli to padnę

Gość Aniołłł
Trułaś dziecko dymem przez wiekszosc jej zycia i tego sa dzisiaj skutki...brak ambicji. Zapylilas jej mozg, to twoja wina a nie jej ze tak jest. Ale ktory palacz to zrozumie...żaden, nawet nie chce sobie wyobrazac jak wyglada mozg palacza.

aniub to ten głupi okres dojrzewania okres buntó sprzeciwu robienia na złóść ale to nie okres d;la Ciebie byś zapaliła Z córką dużo rozmawiaj tłumacz jej że za błędy bedzie płacić mamuśka ta pora dopora Twoja do wstawania to tragedia :) u mnie w pracy kłopoty Aj szkoda gadać Miłego pachnącego dnia i na kawke zapraszam

Gość wiola3222
hej, znalazlam cos ciekawego - Tangle, pisza ze pomaga podczas rzucania palenia, nie wiem czy dziala ja kupilam dla taty, zobaczymy.

Gość wiola3222
zapomnialam dodac ze mozna go znalezc na www.zabawkiprogresywne.pl

Melduję:) kessi83--> jednak można BP? Gratuluję 7 dni- teraz tylko do przodu:) Aniołłł- sfruwaj stąd:/ Jestem po chorobie- i do pracy:)) Wszystkich pozdrawiam. mamuska44- własnie przez córkę i jej "wybryki" zaczął mi pet dokuczać po 4 latach BP:( i wróciłam do Was:) Znam ten ból- uwierz mi. Dzieciaki napsują krwi i dorosną, wyjdą z domu a my zostaniemy z rozdygotanymi nerwami, petem w gębie i Bóg wie jeszcze z czym...my, matki musimy swoje przeżyć, nie ma lekko, ale w tym wszystkim nie dajmy się sterroryzować "małolatom":D:D Pozdrawiam i...spadam. Buziaczki dla Was👄

Witam wszystkich gorąco w ten zimowy dzień Dziś 12 dni jak pozbyłam się smierdziela,jednak wcale nie jest lepiej coraz bardziej ciągnie,ale narazie nie daje się Ania.B nie daj się śmierdzielowi ja mam 2 takich terrorystów w domu i wierz mi wszystko można przezwyciężyć fakt taki głupi wiek ,wyrośnie z tego.żyzcze szystkim miłego dnia i trzymam kciuki.

Wszystkich pozdrawiam 🖐️ melduję się BP :D jovik 🌼 farbowana_lisica 🌼 pachnaca aga 🌼 mamuska 44 🌼 sadny dzien [kwiatek[ Ania.B 🌼 vonk 🌼 kessi 83 🌼 elka 36 🌼 Kinja 🌼 Regres 🖐️ za wszystkich trzymam kciuki BP wymieniłem tylko ostatnia stronę :D 🌼 nie palimy pachniemy 🌼

Ania.B ------ ja mam córke 13 lat w podstawowce bimbala sobie rowno,miala wszystko gdzies i zadowolona byla ze wystaralam sie dla niej o uznanie dyslekcji bo nauczyciele lagodniej oceniali,w 6 klasie byla zagrozona z matmy nie wiele brakowalo a by szkoly nie skonczyla,teraz jest w 1 gimnazjum i szok---- zapisala sie na projekt naukowy,korzysta z pomocy ze wszystkich mozliwych przedmiotow,jezdzi na zawody np impreza na orientacje ma calkiem niezle wyniki,zaczela zbierac pozytywne oceny z dyktand bez bledow ortograficznych,duzo czyta,nawet 6 zarobila z polskiego i jeszcze chce sie zapisac do naszego piasta do sekcji biegow tak ze nie martw sie zobaczysz jak dostanie kopa to wlasnego dziecka nie poznasz :)

Gość madziuchna04
cześć kochani.ja nadal pachnąca.niemam kompa.niestety :( brakowało na czynsz wiec musiałam sie rozstać.Tesknie za Wami strasznie.Aniu B.tłumacz córce,moze jakoś zrozumie,ale spokojnie.teraz ma głupi wiek,ale pet tu Ci nic niepomoze.umnie jak widac tez cały czas do dupy!całe zycie takie jest.ale wiem ze nowy rok przyniesie nam duzo wiecej szczescia,radosci i uśmiechu na twarzy.i kto to mówi jak niedawno byłam w dołku?dalej jestem,ale musimy sie wspierac.pomyślcie nieraz omnie!całuję kazdą i kazdego z osobna.pa.pa.-pisze z telefonu.tak cięźko mi sie z Wami rozstac... :(

Gość madziuchna04
aniu.b.-sądny dzień ma rację!tylko musi dostac po dupie.3mam za Ciebie kciuki bys miała DUŹĄ cierpliwosć dla córki.pa.spadam.niewiem kiedy teraz tu zawitam.

witam wszystkich serdecznie i podpisuje wieczorna liste dzis na liczniku 51 dni BP niestety licznik na wadze tez w gore i to juz jest mniej optymistyczne czy ktos z dlugim stazem moglby mi powiedziec po jakim czasie od rzucenia waga sie stabilizuje?? buziole dla wszystkich pachnacych 🌼 👄

Witam 🌻 Kinja🌻wiesz co mogę Ci napisac odnosnie tycia..ja po ponad dwóch latkach niepalenia dopiero teraz zrzucam wagę ale to moja wina ...bo rzazem z rzucaniem trzeba nauczyc sie zdrowego odzywiania....ale to tylko tak sie mowi ....Weszłam sobie na stronke vitalja i duzo czytam..nie obzeram sie owocami ..potrafiłam 1 kg mandarynek zjesc a teraz kupuje tylko 2 szt ...i tak za wiele :):)ale juz nie kg....nabiera sie wage szybko i chciałoby sie w jeden dzien zrzucic ten balast ...ale sie nie da..musisz szukac potraw liczyc kalorie ..to wazne ...ale najwazniejsze ze nie palisz ....pozdrawiam wszystkich serdecznie.....🌻🌻

baaardzo ale to baaaardzo dziękuję Wam za Wasze wpisy dotyczące mojej sprawy/kłopotu ....naprawdę szalenie miłe to jest .... jestem silna nie zapalę !! jakbym zapaliła to już byłby koniec!!! pogrążyłabym się całkowicie ......teraz już wiem że pet na pewno nie załatwi moich kłopotów..... a w pracy integruję się z palaczkami na zasadzie że kukam czy szefowa nie idzie :):):): :D:D:D i to mi gra :D ta wolność od peta, nie zachowywanie się/ukrywanie z petem w pracy jak nastolatek ... luz blues ;) no nic teraz mamy chwilowy spokój z matmą bo matematyczka jest na L4 już do Świąt więc jazda ze zdawaniem zacznie się po nowym roku dość intensywnie .... Sadny ------------------------------> pocieszyłaś mnie niesamowicie Twoją historią z córką....jest to możliwe ?? taka zmiana ?? daj Boże ... a mój imponujący :D bilansik ma się następująco : Nie palę już 471 dni (+ 03g49m26s). Ilość niewypalonych papierosów: 18846. Będę żyć dłużej o 143 dni (+ 23g10m06s)! Zaoszczędzone pieniądze: 6 596,23 zł! P.S. wiem że już było z milion razy ...ale może ktoś podać aktywnego linka do strony tego naszego licznika ?? u jednej koleżanki z pacy kiełkuje myśl o rzuceniu fajek ;) i chciałam jej podać by sobie w razie czego zainstalowała... ta stronka co ja ściągałam swój licznik już nie działa....:/ będę wdzięczna :)

Pozdrawiam wszystkich :-) Trzymam się dalej w niepaleniu ale nieraz jak widzę że przytyłam to pierwsza myśl to zajarać....ech.. Tłumaczę sobie że palenie mi w niczym nie pomoże i tak jakoś udaje mi się dalej pachnieć... Czytam Was wciąż i jestem na bieżąco... Aniu mam nadzieje że wszytko się ułoży...ja mam 17 letnią córkę narazie z nauką nie ma problemu ...ale nieraz pojawiają się inne...staram się z nią dużo rozmawiać... Dziś moj 95 dzień bp zaoszczedzone pieniądze 1885 zł hm ale ich nie mam:-)chyba zacznę wrzucać do skarbonki żeby bardziej je widzeć:-) Pozdrowionka🌻

Gość testerka3
Hej Mam ogromną prośbę:) Jeżeli możesz mi pomóc to proszę wejdź na ten adres i się tylko zarejestruj. Nie musisz nawet podawać swoich prawdziwych danych jeżeli nie chcesz:) Tam wpisujesz tylko imię i nazwisko nic więcej. Zbieram punkty na nagrodę dla moich dzieci a mam ich troje i ciężko jest z kasą:( http://uwolnijmikolaja.pl/konkurs/5201 Będę ci bardzo wdzięczna i moje pociechy również:) Dziękuję za głosy Kinia Zajmie ci to tylko 15 sekund:)

witam też się przyłacze do dyskusji:))) jestem palaczem i chyba nie jest mi dane rzucenie tego nałogu. za pierwszym razem jak rzucałam to kupiłam sobie zapas plastrów niqitin (nie wiem jak sie to pisze) i zaczełam od rana kuracje, nie powiem dobrze szło...były po drodze co troche batoniki zwłaszcza princessa orzechowa:)))) i zero alkocholu, na drugi dzień odważyłam się pójść na piwo na pubu, ale po prosiłam żeby przymnie nie palić, wszystko oki, nawet nie wiedziałam że takie dobre jest piwo z landrynką w buzi:)))), potem był szpital więc jeszcze bardziej ochoty nie było ani nawet okazji do pomyślenia o papierosie...a potem cis poniżej pasa, moja mama zmarła nie paliłam 2 miesiące, a jak się dowiedziałam to paczka poszła od razu, teraz pale jeszcze więcej i wiem że teraz nie jest dane mi rzucić

dudka dzieki za rady dotyczace zywienia, ja tez jem duzo owocow i zawsze myslalam ze to dozwolone:)) poza tym staram sie pilnowac z obrzarstwem, nie kupuje ciasteczek ani chipsow zadnych zeby mnie nie kusily, maz i syn kreca nosem ze nawet nic smacznego nie ma w domu :)) a mimo to waga w gore a tu jeszcze zblizaja sie Swieta, pojade do Polski do rodzicow i bedzie tyle pysznego jedzonka :)) :)) :)) ale co tam , raz sie zyje a zycie BP jest warte paru kg wiecej pozdrawiam cala ekipe BP bardzo serdecznie

hej:) czy ktos mnie jeszcze pamięta?:):) wieki mnie tu nie było:):) ale chciałam tylko napisać,że dalej nie pale. ood 2 września 2008 rokunie zapalilam ani jednego papierosa. Aniu B.widze,że idziemy równo-nie poddamy się;):) nie czytam w ogole forum,wpadłam tak przez przypadek,bo jest teraz ten temat na głownej stronie:):) ale pamietam,że to z Wami rzucałam:):) śnią mi się papierosy po nocach,a rano jak wstaje to bym zapalila,ale nie ma tak!! nie zapale!:) a no i chciałam się pochwalić,że schudłam 16 kg w ciagu 7 miesiecy:):) to tyle:) wesołych świąt już dzisiaj życzę:) i wierze w Was,że wytrwacie w postanowieniu:) pozdrawiam

alcatras:) przyjdzie czas i rzucisz, tylko poczekaj na "ten" dzień. Przyjdzie, zaweźmiesz się i rzucisz- zobaczysz:) Czytaj ten topik, z nami każdemu się udaje BP, wcześniej czy później, to nie ma znaczenia, czy mieli jedną wpadkę czy pięć...za którymś razem rzucili i to na dobre:) Przywołam tu Złośliwca🌻 niech trzyma za Ciebie swoje dębowe kciuki, które są zaczarowane i mają magiczną moc:) Wszystkich pozdrawiam:) monikaaaaaa:D witaj w klubie:)

pozdrawiam wszystkich serdecznie życzę miłego wieczoru BP :D jovik 🌼 melduję się, podpisuje listę i za potrzebujących trzymam swoje dwa dębowe nie zajęte śmierdzielem kciuki BP, które dla wielu tu pomogły w walce ze śmierdzącym nałogiem 🖐️ 🖐️ :D

dobry wieczór bez papieroska:)pozdrawiam serdecznie w ten mroźny wieczór:)jak sobie pomyślę,że stałabym teraz na balkonie z petem zamiast siedzieć w ciepłym wyrku i pisać do was,to dociera do mnie jaka głupia byłam:)dobrej nocki wszystkim życzę:)

hej pozdrawiam znanych i nieznanych ocywiscie BP jak sobie pomysle ze kiedys przy -15 stopniach chowalam sie na balkonie i jarałam to mi wstyd !!!!!!!!!! mam pytanie jak zmienic napisik na dole bo przeciez dzidzia juz na swiecie jest :)

WITAM🌻 kessii 🌻licznik wgrał mi sie ..miałam go kiedys ale gdzies sie podział i teraz wiem ze nie pale 881 dni kupe kasy zaoszczedziłam az sie wierzyc nie chce ponad 8 tysiecy A ztym tyciem to teraz wiem ze trzeba uwazac co sie je i tyle... teraz składam wszystkim swiąteczne zyczenia bo mam troche pracy i nie wiem czy bede miała czas na kompa http://www.dailymotion.pl/video/xbjebo_wesolych-swiat-i-nr-2010-cicha-noc_people

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się