Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

no nieskromnie powiem złosliwcze ze tak ;) MIJA MI DZISIAJ ROK ODKĄD NIE PALĘ :) JESTEM Z SIEBIE DUMNY :D żabka dzięki za gratulacje :D 🌻 pozniej oficjalnie wkleje swój wynik bo akurat teraz jestem goscinnie na kompie :) dla przypomnienia , troche historii moje pierwsze wpisy na topiku u was i bardzo miłe przyjecie przez was ----> "" 23:56 [zgłoś do usunięcia] Regres To i ja chciał bym do was dołaczyc Postanowienie jest ze od 1.05 zero papierosów jakies rady ? Kazde cenne wskazówki i rady przyjme co robic ?,jak robic ? i jak wytrwac ? Dzisiaj ide spac juz ale jutro tutaj zajrze , i mam nadzieje ze juz bez dymu w gebie paliłem 7 lat z 2 letnia przerwa mam nadzieje ze teraz mi sie uda na zawsze kazda rada bedzie dla mnie cenna pozdrawiam Jak bajki to tylko tutaj : http://www.nostalgia.pl/ http://www.youtube.com/watch?v=ufR5r6cfu0E """ a tutaj juz 32 godziny bez fajki """ 08:05 [zgłoś do usunięcia] Regres nie wspomagam sie niczym .... topik zaczynam czytac od poczatku troche tych stron bedzie jak na razie 32 godziny bez fajki pozdrawiam ciepło """"" chciałem wam wszystkim bardzo podziekować za wsparcie , dobre słowo i za to ze jestescie tutaj . Mam nadzieje że nastepne lata bede równiez udane i oczywiscie bez papierosa Dziekuje wam wszystkim .Nie wymieniam was z nicku bo nie chciał bym kogoś pominąć.Ci do których kieruje te słowa wiedzą o kim mówię ;) Wilekie dzięki :D chłopakom 🖐️ dziewczynom 🌻👄

to nie lenistwo tylko nie mam nerwow czekac 3 godziny az moj post sie pokaze :@ ja na spacer nie ide,deszcz od rana a wlasciwie od nocy,pogoda barowa regres to dzis masz rocznice?? moje gratulacje :) 😘 🌼

Regres----zamiast tu od samego rana sie chwalic to cicho siedzi wiem wiem mowiles pare dni temu------to ja zycze Ci tez nastepnych takich roczkow BP STO LAT STO LAT STO LAT STO LAT I stukam sie tez lampka szampana 🖐️

zabka---masz tez pozdrowienia 👄🌻----na kilogramy tez przyjdzie czas wazne zebys nie palila-----:) Lorika----trzymaj sie 4-ry miechy to duzo wiec byloby szkoda jakbys zaczela znowu kopcic wiec glowa do gora i nie poddawaj sie 🌻

Nie palę już 364 dni (+ 18g21m53s). Ilość niewypalonych papierosów: 5106. Będę żyć dłużej o 39 dni (+ 00g13m50s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2425,68 zł! bo to dopiero za 6 godzin :) Ale tak zgadza sie to JUŻ ROK !!!! :D odkąd rzuciłem palenie :) I powiem wam że mi jest z tym świetnie i nie zamienił bym tego stanu na żaden inny :) To dzieki sobie i swojej upartości strzela mi rok To także dzieki wam , nie pale .... To dzieki waszemu wsparciu i miłym słowom które mnie wspieraja i motywują ... i za to wszystko BARDZO WAM DZIEKUJE 🌻 🖐️ dziekuje ze jestescie :) Przez ten rok przewineło sie duzo ludzi , nie chce dziekowac wszystkim z osobna bo bał bym sie ze kogos pomine.Ci do których te słowa kieuję wiedzą że to o nich :) NIE PALMY !!!! PACHNIJMY !!! :D troche historii : moj wpis z przed roku ;) jeszcze była inna stopka , było wiele osob ktore dzisiaj sie juz nie pojawiaja , a szkoda:( mam tylko nadzieje ze nadal nie pala """ 08:05 [zgłoś do usunięcia] Regres nie wspomagam sie niczym .... topik zaczynam czytac od poczatku troche tych stron bedzie jak na razie 32 godziny bez fajki pozdrawiam ciepło Jak bajki to tylko tutaj : http://www.nostalgia.pl/ http://www.youtube.com/watch?v=ufR5r6cfu0E " o rany , kiedy to było ... pamietam z poczatków ojejkujejku , złosliwca ,kania 2 marjola53 która dała mi pierwsza rade ;) tatarak , 7.10 , bella1962, ja-ka , pachnaca aga, ryjekkk Ania.B, zabcia26,vitalijka,neri11,sadny dzien ( która oprócz złosliwcai pachnacej agi nadal tutaj jest) i wiele wiele innych osób które tutaj były i moze nadal sa ... Tamtym i terazniejszym za wielkie wsparcie OGROMNIE DZIEKUJE :) I NIE PALIMY DALEJ ....;)

Troche kwas z tymi topikami :( Sa kłopoty z poprawnym wklejaniem postów , a to dlatego że jak sie dowiedziałem topik nasz ma mnóstwo podstron a co za tym idzie sa kłopoty z obciazeniem serwerów i dlatego tak sie dzieje ... Njalepszym wyjsciem było by załozyc nowy topik np "Rzuciłem palenie!Pomocy!!! cz 2 " i prawdopodobnie nie było by tego rodzaju kłopotów jak sa teraz? No ale moge sie mylic i musiała by byc akceptacja wszystkich tutejszych bywalców by sie przenies na ten nowy ... Mysle ze sprawa jest do przemyslenia ? A na razie lece do narzeczonej świetowac rocznice bez fajki ( na marginesie ona tez mi bardzo duzo wsparcia dała ) :)

Gość
Jestem za utworzeniem drugiej części topiku To co się teraz dzieje jest strasznie irytujące :((

od kilku dni masakra z tym topikiem kurde wkleic posta wymaga cierpliwosci chociaz akurat my powinnismy ja miec he he ale to nie znaczy ze trzeba sprawdzac granice naszej cierpliwosci ;/ milego majowego weekendu zycze pomimo deszczu

Polecam akupunkturę bo raz poprawia się zdrowie, znika chęć zapalenia, a po drugie, może też zadziałać abyś nie przybierała na wadze. Zastanów się w jakich momentach palisz, czy jest to gdy musisz sie odstresować, warto dotrzeć do przyczyny. Uzależnienia to kwetia umyslu. Powodzenia życze i uda się Tobie !

regres👄 Chciałbym Ci pogratulować, ze od roku trzymasz sie dzielnie no i pozazdrościc Twego samozaparcia... U wiekszości mężczyzn kiepsko z silna wola odnosnie papierosów:( mój mąz przeciez rzucał ze mna a od roku wrócił do palenia:(:( trudno, jak tak postanowil.... widocznie nie dojrzał do dobrej decyzji- postanowieniu o BP. I dlarego regres- życzę Ci, abyś NIGDY nie skusił sie na palenie. Wszystkich pozdrawiam, wróciłam od babci- z przeżarcia to nawet ciężko mi w klawisze stukać:classic_cool: ;) wiecie, jak to u babc bywa.... ide na spacer- rano padało a teraz slonko wyszło:D 🖐️🖐️🖐️

Ja tez jestem za macie moja akceptacje Moze byloby naprawde lepiej bo teraz jest masakra:(

Dziękuje wam jeszcze za słowa wsparcia :) ciesze sie także ze pojawiła sie bella 1962 🖐️ której tu kupe czasu nie było :) pachnaca aga :) dziekuje jovik ---> postaram sie wytrwac w niepaleniu :) Tak mi sie podoba ten stan że nigdy go nie zmienię :) pozdrawiam was wszystkich serdecznie i na koniec dnia oficjalnie i rocznie Nie palę już 365 dni (+ 03g07m08s). Ilość niewypalonych papierosów: 5111. Będę żyć dłużej o 39 dni (+ 01g10m00s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2428,11 zł! :D :D :D do jutra ;)

Regres 🌻 GRATULACJE 🌻 za ten okrągły roczek i oby tak dalej pachnąco 🌻 Pozdrawiam całe grono i wszystkim życzę wytrwałości i świętowania takich okrągłych roczków 👄

Gość madziuchna04
wpadlam się zameldować... Myslę owas kochani ciągle,ale niemam internetu i daltego niema mie tak często jak bym chciala... Czytam żę chcecie otworzyć nowy profil...jeśli to zrobicie dajcie mi znać,jakiś link,coś,co niktórzy mają mojego e-maila...ja gdy tylko będę mogła i mikala dostęp będę się meldować... oto mój wyniczek...taki skromniutki... Nie palę już 477 dni (+ 02g22m19s). Ilość niewypalonych papierosów: 14312. Będę żyć dłużej o 109 dni (+ 08g02m36s)! Zaoszczędzone pieniądze: 5796,75 zł! Regres---------gratulacje.........🌻🌻i zyczę Ci więcej takich 365dni...i aby nigdy więcej niezagościl w Twoich ustach śmierdziel...badz kolejnym przykładem na to że można bez niego życ... ostatnio zgadałam się z klientem który niepali 15lat,i niedawno miał kryzys,tak zanim smierdziel chodził...i trzymał go z 2godziny,ale jak widzicie odpuścil...i dalej niepali... buziole dla Was kochani wszystkich..... bella1962---🌻👄 pachnąca aga---🌻👄 basiek1---🌻👄 jovik---🌻👄 sądny dzień---🌻👄 lorika---🌻👄 zlosliwiec---🌻👄 farbowana liśica---🌻👄 mamuska44---🌻👄 żabka:) ---🌻👄 kachna11---🌻👄 ogórek kiszony---🌻👄 mocca---🌻👄 linka32---🌻👄 gracer---🌻👄 oraz dla reszty pachnacego grona....moja skleroza na tym się konczy,więc dla reszty 🌻🌻🌻👄 3majcie się cieplutko...

to sie zdecydujcie na ktory temat idziemy,żabka byla pierwsza,nie bedziemy chyba klikac na 3 roznych?? he he

Witam Was Kochani po tak długiej przerwie. W szczególności pozdrawiam nowe twarzyczki bp. Od 26.04 do wczoraj nie miałam dojścia do kompa, tylko raz wysłałam swój licznik żebyście wiedzieli, że jestem nadal pachnąca. Przez ten okres przebywałam non stop z palaczami, cholernie było ciężko, a najbardziej przy drinku. Czy myślicie, że oni próbowali się przy mnie ograniczyć? W życiu. Nawet chyba chcieli żebym się skusiła. Lokomotywa moja do dzisiaj jest w domu i jego smród też. Nie palę już 229 dni (+ 22g50m04s). Ilość niewypalonych papierosów: 6898. Będę żyć dłużej o 52 dni (+ 16g43m58s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2759,41 zł! Musimy wytrzymać. Później się odezwę jak WAS wszystkich sczytam. Ślę buziole 👄

KOCHANI WYZEJ MACIE NOWY LINK NA CZESC 2 NASZEGO TOPIKU PROSZE SIE TU NIE WPISYWAC POZDRAWIAM

Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami.

Gość bez papierosa ;)
paliłam 5 lat, dzisiaj mija 29 dni bez papierosa ;) a jak to zrobiłam? przeliczyłam ile pieniędzy wydaję miesięcznie i... przeraziłam się. poza tym mam za niskie cisnienie i papierosy nie są mi wskazane. najbardziej zmobilizowali mnie znajomi którzy we mnie wątpili, chciałam zrobi im na złośc i pokazac ze mam silną wolę. przytylam troszke ale to dobrze bo mam niedowagę ;p zresztą wolę ważyc więcej bo i tak mam więcej plusów bez papierosa, a za Was trzymam kciuki !! powodzenia !! ;)

witajcie witajcie macierzynski sie skonczyl wróciłam do pracy a tu wszyscy jarają fajki mam nadzieje ze ja znowu sie w to nie wciągnę co to za drugie forum o co chodzi pozdrawiam

Gość fragles69
a ja znowu chce pachniec....musialam tutaj wrocic,nawet nie wyobrazacie sobie jaka jestescie pomoca.kiedy sie udzielalam ,zylam tym topikiem,bylo dobrze,kiedy myslalam ze juz mam za soba wstretny nalog,oddalilam sie od tego miejsca i to bylo pomylka,siedze,pale,i wcale nie jest mi dobrze:(

Gość permutacja
WYKASOWAĆ HIPOKRYTÓW:D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się