Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

--> Anielica!!! Jesli masz dolegliwosci w postaci zd臋膰 spr贸buj oczysci膰 sobie jelita i zrobi膰 lewatywe, na pewno pomoze:):) i gratulacje z rzuceniem palenia:):):)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 RadekSiedlce
Witam :) Nie pal臋 od 15 sierpnia 2008 i czuj臋 si臋 z tym 艣wietnie. Od 5 grudnia prowadz臋 nowy serwis dla rzucaj膮cych palenie. Zapraszam: www.bezdymni.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blur
podj臋艂am decyzje o rzuceniu palenia g艂贸wnie ze wzgl臋d贸w ekonomicznych, niestety idzie jak po grudzie. wzie艂am sie za czytanie ksia偶ki "艂atwy spsob na rzucenie palenia" i mimo pochlebnych komentarzy nie chce mi si臋 w to wierzy膰, ze dzia艂a, narazie zaprzesta艂am po kilku stronach, bo nie by艂o czasu dla zainbteresowany do sci膮gniecia tutaj: http://chomikuj.pl/?page=314590 allen carr "艂atwy spos贸b na rzucenie palenia" nie pale tydzien i przyty艂am ju偶 3-4 kg, okropnie to przejadam. POMOCY :(

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich i tak dla podniesienia na duchu pochwal臋 si臋: nie pale od 9 lutego 2008 roku... tak, tak prosz臋 Pa艅stwa da si臋 i mo偶na... je偶eli tylko tak naprawde g艂臋boko si臋 tego chce... Przypomnia艂am sobie o tym formu i wpad艂am tylko odbi膰 sw贸j 艣lad... rzucaj膮c udziela艂am si臋 na tym formum w艂a艣nie pocz膮wszy od lutego 2008 roku pod tym samym pseudonimem... pozdrawiam WAS wszystkich gor膮co i trzymam 2 nie zaj臋te niczym kciuki (jak to mawia艂 swego czasu z艂o艣liwiec) :):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikita32
Witam,mam do zaoferowania zestaw Weew z e-papierosem bardzo tanio.Zestaw jest nowy nie uzywany w oryginalnym pude艂eczku z 5 filtrami zapachowymi. Gor膮co polecam. Prosz臋 o kontakt na prv :tigereb@tlen.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xx444
Nie wierz臋 w 偶adne substytuty.Moim zdaniem to naci膮ganie ludzi na niepotrzebne koszty.W tej sytuacji wydacie wiecej kasy na te wymy艣lne specyfiki od papieros贸w.Nie u偶ywa艂am 偶adnego "badziewa" i uda艂o mi sie rzuci膰 palenie.Pali艂am ponad 膰wier膰 wieku,a teraz nie pal臋 5 miesi臋cy.Tylko silna wola pomo偶e,a nie drogie wynalazki.Nie dajcie si臋 zwariowa膰!

Udost臋pnij ten post

obudzilam sie z potwornym bolem glowy mam 24lata pale 6lat. Chce rzucic ide na ostatniego. Wczoraj wypalilam chyba z 20 ;/

Udost臋pnij ten post

obudzilam sie z potwornym bolem glowy mam 24lata pale 6lat. Chce rzucic ide na ostatniego. Wczoraj wypalilam chyba z 20 ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jimmi111
Rzu膰 palenie za pomoc膮 hipnozy informacje pod adresem dr.jimmi2@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MADA771112
Witam wszystkich na tym forum ,w kt贸rym szukam pocieszenia w swoim kilkudniowym niepaleniu...rzuci艂am 13.06. Pierwsze 3 dni by艂y naprawd臋 ci臋偶kie, my艣la艂am tylko o NICH, nie spa艂am by艂am strasznie nerwowa ( w sumie nadal jestem), wi臋cej jem przyty艂am 2 kilo w te 12 dni. Co mnie niepokoi -pojawi艂 si臋 u mnie wczoraj kaszel-suchy, tak jakby co艣 mi sta艂o w gardle i nie mog臋 tego odkaszln膮膰, do tego chrypka. Pij臋 syropek , tabletki i nic nie pomaga czy kto艣 z Was mia艂 takie objawy po rzuceniu palenia?

Udost臋pnij ten post

Nie pale od dzisiaj...:/ (te偶 mi wyczyn :/ ) ale ci臋偶ko ci膮gle my艣l臋 o zapaleniu teraz pod wiecz贸r najgorzej:/ kto艣 zna jakie艣 metody? :( z g贸ry dzi臋kuje..:]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 angieeee22lnd
proponuje picia duzej ilosci wody, aktywnosc fizyczna i wzbogacic diete o warzywa (owoce tez) pozdrawiam... nie palaca od 2 lat.. w ten sposob zdrowo rzucilam ten cholerny nalog nie tyjac a tracac na wadze :) cera sie super poprawila, ze juz zadnych make up'ow nie uzywam, wyglada zdrowo i mlodzienczo oraz nabrala naturalnego koloru... zapomnialam co tak naprawde stres znaczy, bo to papierosy jeszcze go bardziej wzmacniaja... super jest nie palic, budzic sie ze swiezym oddechem i pelniejszymi plucami ..pozdrawiam , angieee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lady mary
Czy kto艣 z Was rejestrowa艂 si臋 na Jab艂uszkowie? Zrobi艂am wszystko jak trzeba i nie mog臋 wej艣c do kawiarenki. Mo偶e mi kto艣 wyjasni膰 , czy co艣 tam u nich nie dzia艂a, czy ja robie co艣 nie tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia 24
Nie wiem jak wy ale mi sie udalo zucic palenie duza w tym zasluga byla silnej woli ale i ta stronka tez sie do tego po czesci przyczynila . www.bezfajki.blogspot.com Fajne artykuly na temat e papierosow bo wiadomo ze tak latwo sie tego cholerstwa nie da zucic wiec trzeba go czyms zastapic takim miejszym zlem :/ przynajmniej nie smierdze :] i jak na razie nie zauwazylam wzrostu kilogramow ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Khama Kamila
Mi pomog艂o to: http://nowyoddech.pl/ niby nic wielkiego ale mo偶na naprawd臋 ograniczy膰 i si臋 tak nie m臋czy膰, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 angieeee22lnd
g贸wno prawda dalej piszemy tutaj!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 michalina_72
A pr贸bowali艣cie mo偶e Tobacoff? Ja te偶 wiele lat m臋czy艂am si臋 z tym na艂ogiem, pr贸bowa艂am r贸偶nych metod i 艣rodk贸w, udawa艂o si臋, 偶e par臋 dni, tygodni nie pali艂am, ale potem zn贸w wraca艂am do papierosk贸w;) Teraz nie pal臋 ju偶 prawie 4 miesi膮ce i jak na razie nie ci膮gnie mnie a偶 tak bardzo do nikotyny (gdy mam chwile zw膮tpienia to ssi臋 tableteczk臋 Tobacoff, potem kolejn膮 i nast臋pn膮, a偶 ochota minie). Mo偶e w ko艅cu mi si臋 uda i nie wr贸c臋 ju偶 do tego na艂ogu!

Udost臋pnij ten post

M贸j m膮偶 od paru tygodni r贸wnie偶 ssie tebletki Tobacoff.Zauwa偶y艂am,偶e mniej teraz pali.Mam nadziej臋,ze uda mu si臋 ca艂kowicie je rzuci膰.

Udost臋pnij ten post

M贸j m膮偶 od paru tygodni r贸wnie偶 ssie tebletki Tobacoff.Zauwa偶y艂am,偶e mniej teraz pali.Mam nadziej臋,ze uda mu si臋 ca艂kowicie je rzuci膰.

Udost臋pnij ten post

ja rzuci艂am 1,5 roku temu a jeszcze czasem chce mi sie palic.nikt tez mnie nie uprzedzi艂 ze po radykalnym odstawieniu fajek z dnia na dzien,bede mia艂a wrecz stany depresyjne.moze faktycznie mam ladniejsze w艂osy,nie tak sucha skore no i niezaprzeczalnie mam wiecej kasy,to daje sie odczuc.ale ten smutek, ktory dopiero teraz mija.moj organizm chyba w ten sposob odreagowal brak nikotyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jjjjjjjjk
Problem g艂odu nikotynowego jest bardzo dobrze znany tak samym palaczom, jak i lekarzom, kt贸rzy staraj膮 si臋 pom贸c im w walce z uzale偶nieniem od nikotyny. Przez dziesi臋ciolecia opracowywano zreszt膮 r贸wnie偶 sposoby walczenia z nim, niekt贸re mo偶emy przy tym uzna膰 za naprawd臋 interesuj膮ce, a przez to zas艂uguj膮ce na zainteresowaniem z naszej strony. Jak ju偶 wspominali艣my, prawdziwym problemem jest nie tylko brak dost臋pu do nikotyny, ale r贸wnie偶 nieobecno艣膰 rytua艂u zwi膮zanego z si臋ganiem po papierosa, w pierwszych dniach po rzuceniu palenia nie musimy wi臋c wcale z nim zrywa膰. Zamiast pali膰 mo偶emy jednak je艣膰 s艂onecznik, jab艂ka albo marchewki, a uczucie g艂odu nikotynowego zast臋powa膰 przyjemno艣ci膮 wynikaj膮c膮 z konsumpcji naszych ulubionych produkt贸w spo偶ywczych. A wi臋cej na temat hamowania uczucia g艂odu znajduje si臋 na stronie http://rzucpalenie.edu.pl/2011/07/29/skuteczna-walka-z-glodem-nikotynowym/

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋