Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Go艣膰 agadka
witam Wszystkich pachn膮cych :) Mordusiak ja w moim czasie BP nie mia艂am takiej ekstremalnej sytuacji aby trzyma膰 fajke i zapa艂ki.Wmoim wypadku nie chcem nawet myslec jak by to sie sko艅czy艂o..... Jeste艣 wielka, mega silna ,podziwiam i trzymam mocno kciuki :):):)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zos艣艣艣ka
Brawo,brawo ....super WAM wychodzi,ka偶dy kolejny dzie艅 to sukces <3 rzucili艣cie to 艣wi艅stwo dla siebie.......jaka to frajda,偶e po kilku latach przyjdzie ten dzie艅 kiedy to TY chcesz zarz膮dzi膰 swoim na艂ogiem... i go "kopn膮膰" ...jak za pierwszym razem nie wyjdzie to za drugim....wa偶ne ,ze podj臋li艣cie ch臋膰 rzucenia tego na艂ogu i to jest "DOJRZA艁O艢膯 I 艢WIADOMO艢膯....TO JEST TA SILNA WOLA,ZE JA CHCE" TO NAJWA呕NIEJSZE,ZE TO WY CHCECIE,A NIE KTO艢 ZA WAS!Dacie rad臋....nie pal臋 (sprawdzi艂am w motywatorze) 1180dni i zaoszcz臋dzi艂am prawie 17tys :) :D :) Pozdrawiam i czuwam! :)

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny Widz臋 偶e dzielnie walczycie moje kciuki s膮 ca艂y czas zaci艣ni臋te. U mnie nie za du偶o si臋 zmienia to i za cz臋sto nie pisz臋, ale czytam czytam i wpieram duchowo, mordusiak i Dob jak zajaracie to Wam wklepie:p a 艂apa jak bochen chleba. A teraz w poczuciu wykonanego zadania id臋 opala膰 sw贸j 6 cio pak na brzuchu:p no dobra dobra nie mam ale b臋d臋 udawa艂 偶e mam..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malaaaaaa
Dzis mamy 3 miechy BP!!!! Gitarrra! Jedyny problem jaki mam to sytuacje w ktorych zawsze palilam, np w ogrodku piwnym :/ w momencie niezapalenia chec mija! I kolejny krok za mna:D Rok nastepny bedzie latwiejszy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Laura
Mordusiak ? Sk膮d ja to znam. :) Ale jak to 艣piewa Maryla ... R贸b co chcesz, m贸w co chcesz, tylko nie pal! Ca艂uj, grzesz, baw si臋, ciesz, tylko nie pal! Wracaj w deszcz, proszki bierz, tylko nie pal! Papieros to zguba i tuba tych si艂, co szczuj膮 i knuj膮, by Polak 藕le 偶y艂, oj 偶y艂, oj 偶y艂, oj 偶y艂... R贸bcie co chcecie. To m膮dra rada. Mnie tzw dwa szybkie te偶 ratowa艂y na pocz膮tku bardzo. Teraz ju偶 na szcz臋艣cie nie mam a偶 takiej potrzeby hahah Tego by jeszcze brakowa艂o, 偶eby zamieni膰 jeden na艂贸g na drugi. :) Ja melduj臋, 偶e fajki mi 艣mierdz膮. Siedz臋 na piwie i pal膮cy wok贸艂 s膮 niestety m臋cz膮cy, ale fenomenalnie nie ci膮gnie mnie. Modl臋 si臋, 偶eby mojemu m贸zgowi tak zosta艂o. Ju偶 swoje przesz艂am, nie wiem czy da艂abym rad臋 z kolejnymi kryzysami :O Trzymam kciuki dziewczyny bardzo mocno. Za Was i za siebie no i za Ciebie Marcinku te偶, nawet mocniej, bo wiesz, jak ju偶 b臋dziesz wci膮ga艂 ten sze艣ciopak, to 偶eby艣 nie zapomnia艂 oddycha膰 hahah :) Spokojnego weekendu, bez m臋cz膮cych my艣li o paleniu.:) 馃尰 Spadam na 艂ono i b臋d臋 w膮cha膰 kwiatki i 偶eberka grillowane i popija膰 to zimnym piwkiem. Bardzo podoba mi si臋 zapach Desperadosa. ;) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Laura
malaaaa :) Gratulacje, gratulacje, gratulacje :) M贸j wynik jest jeszcze 偶aden, ale ka偶dy dzie艅 bez, jest sukcesem i aby do przodu. :) Mi艂ego weekendu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pachn膮caania
Ja te偶 ratowa艂am si臋 drinkami! :) A to dobre!

Udost臋pnij ten post

Generalnie bardzo dobrze radz臋 sobie na codzie艅 bez fajki... nie my艣l臋 o tym za du偶o. .. ale ostatnio co艣 chodzi za mn膮 gdy kto艣 w pobli偶u pali np. m膮偶 :-( Wiecie nie chce pali膰 I nie b臋d臋 mam nadzieje tylko wola艂abym pozby膰 si臋 ju偶 tego uczucia braku fajki :-( buuuu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dani艂a
Witam dzi艣 rzucam trzymajcie kciuki:)

Udost臋pnij ten post

Mordusiak dasz rad臋 na luzie Dani艂a oczywi艣cie trzymamy kciuki Ania Laura oby nie z na艂ogu w na艂贸g :p Agadka gdzie si臋 podziewasz Ma艂aaa tak samo ju偶 pewnie z***b iste wyniki Dobdob trzymasz si臋 ? Zo艣ka dzi臋ki za motywacje u mnie troch臋 s艂abiej My name is Marcinek, and I am a nicotine addict. I have stopped nicotine for 10 months, 1 day, 16 hours, 3 minutes and 53 seconds (305 days). I've not smoked 9170 death sticks, and saved 6聽361,08 z艂. I've saved 31 days, 20 hours and 10 minutes of my life.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agadka
Jestem jestem jakby kto pyta艂:)zagl膮dam tu niemalze codziennie i sprawdzam czy ktos za kare przypadkiem nie trafi艂 do k膮ta za "P" mi艂ych sn贸w Wam 偶ecz臋 .Dobranoc :) Witaj Dani艂a moje kciuki wolne i pachn膮ce wi臋c trzymam za Ciebie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pachn膮caania
Agatka wyspa艂a艣 si臋? :-) Dani艂a witaj w pachn膮cym gronie.Trzymam kciuki:-) A ja...nie pal臋,chudn臋,tyj臋 i tak w k贸艂ko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agadka
Witam z rana :) tak wyspa艂am sie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dani艂a
Witam pierwsza noc tragedia ca艂a si臋 trz臋s臋 na my艣l o P ale da艂am rade :) szok mam straszne zawroty g艂owy ,r臋ce mi si臋 trz臋s膮 bior臋 desmoxan !!Rano my艣la艂am ze oszlej臋 codziennie dzie艅 zaczyna艂am od kawki i P. A dzi艣 ....a co b臋dzie jutro?? MUSZ臉 DA膯 RAD臉:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heniuta od bolaa
Sluchajcie, rzucilam palenie 12 maja czyli 4 tyg temu, ale nie ma dnia bym nie myslala ze dzisiaj kupie paczke fajek. Jakos to niepalenie wcale mnie nie cieszy, nie odczuwam tych zapachow o ktorych tyle slyszalam, dym mi nie smierdzi, jak ktos pali to nawet chetnie wacham. Co jest? Jak sobie z tym poradzic? Dlaczego to niepalenie mnie nie cieszy? :-/ :-0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Organizuj臋 konferencj臋 dla kobiet- WARSZAWA Ju偶 za nieco ponad tydzie艅 (20-21 czerwca) w Hotelu Hilton w Warszawie odb臋dzie si臋 organizowana przez moje Stowarzyszenie konferencja. odpasawdol.org/konferencja Moje Drogie, Serdecznie Was zapraszam, wej艣cie jest w cenie przerw kawowych hotelu. Nie zarabiamy na tym. Uda艂o nam si臋 zaprosi膰 cudownych wyk艂adowc贸w: Ma艂gosi臋 Ohme, Omen臋 Mensah, b臋dzie te偶 zdalnie Marek Kami艅ski, oraz innych kilkunastu doktor贸w i profesor贸w. B臋dziemy rozmawia膰 o zdrowiu intymnym kobiet, seksie, okresie poporodowym, hormonach, menopauzie. To bardzo du偶e wydarzenie na ponad 500 os贸b. Bardzo Was serdecznie zapraszam! Na prawd臋 nie chodzi o pieni膮dze! link do tanich wej艣膰: odpasawdol.org/oferta-specjalna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dani艂a
Witam rozpoczynam dzie艅 trzeci i szczerze nie zapali艂am bo tak chc臋 ale pokus wiele noc spokojna :) najgorsze poranki kawa i....brak P. W domu mam jeszcze 5 paczek i niewiem czy mi to pomaga ale musz臋 sie ich pozby膰 ! nie mam si艂y w weekend m膮偶 ma urodziny i si臋 bardzo boj臋 !! b臋d膮 ludzie(w domu nikt nie pali)kt贸rzy b臋d膮 kusi膰,a my艣l o dymku jest straszna !! B臋dzie to du偶y sprawdzian ! Trzymam za was kciuki!! Trzymajcie za mnie z ka偶dym dniem musi by膰 lepiej i tego si臋 trzymam!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mordusiak
Danila ja nie mog艂am miec przy sobie fajek.... nie rzucalam metoda silnej woli to nie dla mnie... ograniczy艂am pokusy... m贸wi艂am sobie: nie chcesz i nie b臋dziesz pali膰. .. to nic przyjemnego... tylko ci si臋 wydaje... to nic fajnego itd i mega pomog艂o... u艣miech ma twarzy.. piersi do przodu i m贸w wszystkim ze rzucilas i jest ci cudownie i wreszcie sama w to uwierzysz ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dani艂a
Dzi臋ki mordusiak ale powiedz jak sobie radzisz z tym 偶e twoj m膮偶 pali! podziwiam :) jestem od d艂u偶szego czasu na zwolnieniu lekarskim mia艂am nie dawno operacj臋 i co po dobie jak wsta艂am pierwsze kombinacje jak teraz zapali膰 !! nie chc臋 tego prze偶y膰 drugi raz :) a siedz膮c w domu sama dosz艂am do wniosku 偶e to g艂upota musz臋 da膰 dzieciom przyk艂ad i to jest moja motywacja;) dzi艣 jako艣 leci ....ale dalej boje si臋 pomy艣le膰:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mordusiak
Ha ha oto jest pytanie ;-) Normalnie.. staram si臋 odwr贸ci膰 swoj膮 uwag臋 gdy przy mnie pali... nie patrz臋 wtedy na niego... staje tak 偶eby na mnie nie lecia艂o ;-) Fakt dra偶ni mnie to jeszcze troch臋 ale coraz mniej ;-)

Udost臋pnij ten post

No i w domu nie pali oczywi艣cie.. nigdy nie palilismy... tzn kiedy艣 - lata temu tak.. ale odk膮d rzucilismy 7 lat temu to ju偶 nie ;-)

Udost臋pnij ten post

Ha poprostu NIE CHCE PALIC!!! i tego si臋 trzymam ;-) A na艂贸g i g艂贸d nikotynowy b臋dzie coraz s艂abszy. . Z ka偶d膮 chwil膮 :-)

Udost臋pnij ten post

I kiedy zd膮偶a si臋 ze ca艂uje go gdy tyle co wypali艂 to naprawd臋 ciesze si臋 za JA JUZ TAK NIE 艢MIERDZE! !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agadka
Mordusiak sk膮d ja to znam :) mam te偶 takiego pachn膮cego towarzysza :)potwornie nie lubi艂am gdy m膮偶 prosi艂 o kupienie fajek zbuntowa艂am sie i poprosi艂am aby nigdy ju偶 mnie nie prosi艂 bo mu nie kupie, niech sam sobie kupuje i widzi ile kasy idzie z dymem :( Dani艂a nie ma co sie ba膰 :) z dnia na dzie艅 b臋dzie coraz lepiej, dla mnie te偶 poranki by艂y najgorsze ,nawet na pewien czas zmniejszy艂am ilosc wypijanej kawy.ale i to sie zmieni i kawusia BP bedzie smakowa膰:) Co do tych 5 paczek to sama zdecyduj co z nimi zrobisz ,ja przez dwa miesiace nosi艂am w torebce elektryka ,po dwuch miesi膮cach odda艂am m臋偶owi nie przyda艂 mi sie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Laua
To prawda :) Najgorszy jest pocz膮tek. U mnie to by艂a tragedia, ale jako艣 tak mi si臋 w m贸zgu poprzestawia艂o, 偶e nie i koniec. W sumie to ja nie mia艂am problemu z tym, 偶e mnie ci膮gn臋艂o do fajek, ale z reakcjami organizmu, kt贸ry 艣wirowa艂, buntowa艂 si臋, raz my艣la艂am, 偶e pojad臋 na pogotowie, bo zapalenia nie bra艂am w og贸le pod uwag臋. Dani艂a trzymaj si臋. Wiesz co pomaga ? Odwr贸cenie my艣li. Nie my艣l o papierosach i paleniu w 偶adnym aspekcie. To jest mo偶liwe, je艣li zajmiesz si臋 czym艣. Postaw sobie w ci膮gu dnia dziesi膮tki drobnych zada艅 do wykonania i staraj si臋 by膰 czym艣 zaabsorbowana. I nie wybiegaj my艣lami w prz贸d. Skupiaj si臋 na tym co tu i teraz. Z czasem natr臋tne my艣li i odruchy min膮艂, a z ka偶d膮 d艂u偶sz膮 chwil膮 na jak膮 uda Ci si臋 zapomnie膰, 偶e by艂y w Twoim 偶yciu fajki, b臋dziesz si臋 czu艂a pewniej :) Dziewczyny pozdrawiam i 艣ciskam. Trzymajcie si臋 i nie dajcie jako i ja si臋 nie daj臋 ;). :) 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dani艂a
Dzi臋ki ja chyba trzymam si臋 dzi臋ki temu 偶e mog臋 sobie tutaj napisa膰 :) pije kaw臋 tylko rano :) ale ci臋偶ko mi :) trzymam kciuki i wierz臋 w moj膮 siln膮 wol臋:) pi臋kny dzie艅 trzeba go wykorzysta膰 .W gardle 艣ciska mnie na zapalenie ale chwile potem m贸wi臋 sobie DO艢膯 ! no i walka wewn臋trzna :) ale dzi艣 mam pozytywne nastawienie:)

Udost臋pnij ten post

Danila a s艂ysza艂a艣 o ksi膮偶ce Carra? ? 艁atwy spos贸b.... polecam j膮 ka偶demu kto NAPRAWD臉 chce rzuci膰 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dani艂a
nie s艂ysza艂am a jaki tytu艂??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agadka
"Prosta metoda jak skutecznie rzucic palenie" Allen Carr R贸wnie偶 polecam ,czyta艂am dwa razy :):):) POZDRAWIAM WSZYSTKICH :)

Udost臋pnij ten post

艁atwy spos贸b na rzucenie palenia.. Wpisze w google i 艣ci膮gnij na tablet, kom贸rk臋 czy komp.. i przeczytaj kochana.. wyja艣ni ci si臋 wszystko ;-)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋