Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szamponetka

Szampon po którym włoski pięęęknie i dłuuuugo pachną.

Polecane posty

Gość Szamponetka

Znacie taki? Ja obstawiam Herbal Esenses, ale z cienkich i delikatnych włosków robi niestety sianko, któro bardzo trudno rozczesac :( Ale pachnie nieziemsko. Nawet na drugi dzien jak wstanę rano, to na poduszce i na włosach czuc ten zapaszek mmmmmm... Moze polecicie jakis inny?

Gość gliss kur z jedwabiem

Gość czarna rzepa cool

Gość iskaa
headan sholders jak dla mnie super zapach i dlugo sie utrzymuje

Timotei z mleczkiem migdałowym - szampon + odżywka. Włosy ślicznie, słodziutko pachną, nawet następnego dnia po myciu. Tyle że szampony z Timotei nie każdemu odpowiadają, bo też można mieć po nich sianko na głowie.

Gość Kloran z wyciągiem z cedratu

Gość szamponetka
rzarna rzepa--> pfuj! :P TImotei migdałowy- owszem pachnie pieknie, ale dostalam po nim lupiezu :( A co sadzicie o Palmolive tym białym , tez chyba migdałowy

Gość szamponetka
a co za szampon ten kloran???

Gość podciagam bo tez chce wiedzie
napiszcie cos o tym Palmolive o ktorym wspomniała Szamponetka

Gość a ja polecam
szampony ELSEVE L'OREAL'A sa swietne, ladnie pachna wloski sa puszyste, mieciutkie, jak u niemowlaczka... hihiihi

Gość jeszcze jeszcze

ja już używałam różnych różniastych szamponów, zapach może i był, ale niestety nie miały one zbawiennego wpływu na moje włosy... moja fryzjerka powtarza, że najlepiej używać szamponów, które nie są nafaszerowane chemią (np.polskie), i oczywiście z profesjonalnej fryzjerskiej linii kupuję Joannę, ale też miło zaskoczyłam się szamponami Ziaja Plantica (używam z proteinami ryżowymi i jojoba), wyjątkowo nie plączą mi się włosy, nie ma problemu z ich rozczesaniem :) a zapach też mają przyjemny :)

Herbal Essences zdecydowanie :) Ja używam tego do włosów farbowanych. Odżywka niestety jest za ciężka dla moich włosów, więc zmuszona jestem używać innej, na szczęście nie zabija zapachu szamponu: włos w płynie Ziaja :)

a ja uwielbiam zapach i działanie szamponów Elseve L\'Oreal. Extra jest ten do włosów farbowanych (czerwona butelka), wygładzający oraz ten do włosów łamliwych(obydwa w żótych butelkach), włosy są świetne a zapach nieziemski:)

Moje włosy nie tolerują Elseve. Ładnie pachnie szampon z Avonu energetyzujący z imbirem - ale innych zalet, poza zapchem, niestety nie ma. A co powiecie na szampony Yves-Rocher?

Gość a co poradzicie na wlosy
zniszczone prostownica i suszarka sianowate koncowki such rozdwajajace sie a gora szybko przetluszcza zastanawialam sie nad linia szamp i odz glis kur z jedwabiem a moze cos z pantene provie ? uzywaliscie mozecie mi cos polecic?;)

Wiele szamponów stosowałam, a polecam Gliss Kur. Używam tego do włosów blond. Jest naprawdę świetny. Ładnie pachnie, włosy są odżywione, a kolor też jakby głębszy.

Gość dominikanyk
Też uwielbiam, jak mi włosy pachną, niestety nie zawsze ten efekt trwa długo, bo czynniki zewnętrz nenie pozwalają na to ;) Ja akurat mam Teb http://www.lorealparis.pl/pielegnacja-wlosow/pielegnacja-wlosow-dla-kobiet/elseve-przeciw-lamaniu-sie-wlosow/szampon-przeciw-lamaniu-sie-wlosow-cement-ceramidy.aspx, mam suche włosy, więc używam żółtego, ale są inne. Ładnie pachnie, Trudo określić, do czego ten zapach jest podobny. Szampon szamponem, ale jak nałożysz odżywkę to włosy bardziej będą pachniały właśnie nią :)