Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pscółka

Kogo również złapało wstrętne choróbsko????

Polecane posty

Byłam u lekarza, mam antybiotk, do piątku nigdzie nie moge z domu wychodzic:( Smutno mi, bo miałam tyle rzeczy do pozałatwiania a tu łózeczko tylko pozostaje:( Jest tu ktos taki jak ja??:)

Gość kuczis
pscółka: tez tak mam..niestety nie moge wziasc zwolnienia ...sluzba nie pozwala...i sie mecze z przeziebieniem przekletym...pozdrawiam i zazdroscze tego lozeczka!!

Gość rybka_
Ja mialam Angine w zeszlym tygodniu, caly tydzien lezalam w lozku. Goraczka, ropa na migdalach....brrrrrr Teraz juz wszystko o.k., jestem w pracy, ale dalej biore antybiotyki:(....

kuczis a to współczuje! Ja biegałam dzisiaj po mieście do południa i jak przyjechałam do domu to ledwo zyłam!!!

Gość hejo dziewczeta =
tez mam do piatku zwolnienie:P

O to witaj:D a na co jestes chora??? ja mam gardziołko przeziębione:P a tak mi sie nie chce siedziec w domu!!!!

Gość hejo dziewczeta =
ee mi nawet z jednej strony pasuje siedzenie w domu...a mam katarek i tez chore gardlo..znaczy sie nie boli mnie ale mam meczony mokry kaszel:-/ wlasnie siedze z maseczka na twarzy,a ty co porabiasz??:P

Gość ludzie dopiero
wrzesień, co z Wami będzie w zimie ? więcej owoców mi jeść i warzyw :) teraz jest sezon na pyszne śliwki :) i winogrona :) i arbuzy :) i ...itd. :)

Gość hejo dziewczeta =
tam mialo byc meczacy mokry kaszel,sorki...;)

Gość hejo dziewczeta
:D:D no to ladnie sie zlozylo :) bede ja jeszcze trzymac 15 min a jaka masz??bo ja mam witaminowa kuracje czy jakos tak z soraya :)

Mam maseczkę z glinki i cynku:) jest taka zielona:D A owoców jem dużo, aż mam dosyc winogron i sliwek:D

Gość hejo dziewczeta
a moja jest rozowa :P i owoce to ja tez jem..mmm sliweczki slodziutkie...ostatnio nie moge nigdzie takich dobrych dostac...

Gość ludzie dopiero
jeśli antybiotyki przyjmujecie, to nie zapomnijcie wziąć Lakcid albo Trilac :) ja też akurat w tej różowej maseczce, dobra jest P.S. a nie zaraźcie mnie ;)

Hehe nie bój się nie zarazimy się:D kurcze przez to chorowanie to chodze teraz pozno spać, ta godzina jest dla mnie jeszcze za wczesna:P Zapraszamy babeczki z maseczkami hehe:)

Gość hejo dziewczeta
mi tez sie wydaje ze jest dobra...ale troszke mi po niej skorka schodzi..:-/tak dziwnie jakos zreszta....no mi akurat atybiotykow nie zapisala,chociaz zastanawiala sie i dlatego na kontrole musze isc w czwartek jeszcze

Gość ludzie dopiero
Pscółko ---> sympatyczny nick masz :) takim miodkiem mi zapachniało i uśmiechy wesołe czuję :) a zdrowiej szybko hejo dziewczęta ---> mnie tam nic nie schodzi ;) a używam tej maseczki codziennie, za to mojej mamie już po jednej kuracji wysuszyło skórę, masz chyba delikatną, wrażliwą cerę, może potrzzebujesz delikatniejszych kosmetyków

Gość ludzie dopiero
już mówię dobranoc :)

Gość hejo dziewczeta
wiem,ze potrzebuje delikatnych kosmtykow;) ale ta dla sprawdzenia kupilam a teraz trzeba ja wykorzystac :) nom dobranoc!!! :*

Gość ludzie dopiero
Dzieńdobry :) jak się dzisiaj choruszki czują ? Jej " hejo dziewczeta " nie smarkaj tak głośno ;) Pscółko dasz linka do swojej maseczki ? która to ? dobra jest ? mamy śliczny słoneczny poranek, wstawać leniuszki :)

Gość hejo dziewczeta
ja wstalam cos tak po 9 :P i teraz zastanawiam sie co mam robic...niedlugo chyba temperaturke zmierze

Witam Was moje miłe, ale dzisiaj sie czuje gorzej niż wczoraj i to owiele:( Zwlekłam się z łózka o 12, ale zaraz chyba do niego wróce:( Od rana jak na złość wszyscy czegos ode mnie chcą:o, telefon dzwoni jak głupi😭, a głowa mi peka:( Maseczke mam z firmy bielenda -ogórek,limonka,glinka zielona i cynk;) oczyszcza +rozjasnia, to jest taka maseczka w saszetkach,niby jednorazówka,ale mam to na kilka razy:) Papierowe nozyczki mam nadzieje,że nie zaraziłaś sie od nas!!!:P aaaaaaaaa....psik !!! I tak kicham cały dzionek, nawet przez sen:o

Gość ludzie dopiero
Pscółko Biedna dalej kichasz ??? o tej maseczce mówisz? : http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=26886&session=5a3cfbc666adde37 a dobra chociaż ? bo ja miałam żel z Bielendy: http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=26885&session=5a3cfbc666adde37 i po nim to doooopiero schodziła skóra :D " hejo dziewczeta " nie kupuj go przypadkiem :) to ile kreseczek złapał Twój termometr ? jutro do lekarza idziesz - tak przypominam na wszelki, jakbś chciała zapomnieć ;) a Papierowe Nożyczki nie mają przypadkiem kota ? bo coś tak mi się kojarzy mgliście ? okłady z kota robić ! :D

Gość hejo dziewczeta
37.2 :P ale do lekarza chyba jednak w piatek bede szla....

Gość ludzie dopiero
oj, ktoś tu się chyba próbuje migać ;)

Gość hejo dziewczeta
gdzie tam,ja lekarza sie nie boje:P poprostu zmiana planow ;)

Gość no to i ja zawitam
mnie tez objawy? Kaszel taki ze juz sie prawie dusze, katar i osłabienie nie bylam u lekarza a moze jednak powinnam iśc?