Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mientowy

kto siedzi jeszcze w w pracy

Polecane posty

no no, to ja w porownaniu z Toba mam stazu jak dzieci wakacji :) ale tez mnie sie sluchaja :) :)

no nic mientowy ja się już na dziś z Tobą pozegnam :( :( :( muszę jeszcze coś załatwić zanim dojadę do domku .... jutro się odezwię jak tylko znajdę chwilkę bo nie wiem ajk jutrzejszy dzień się zapowiada chociaż tyle luzu to pewnie jak dziś nie bedzie było by za dobrze a może fajnie by było :) życzę Ci miłego popołudnia i wieczoru

czesc aganiok :) jak u Ciebie - zapowiada sia ciezki dzien? u mnie jak na razie spokoj :) :) :)

witam wszystkich ciężko zapracowanych Ciebie aganiok i Ciebie mientowy :) :) :) u mnie dziś od rana zamieszanie ale zobaczymy co będzie dalej :( :( :( narazie znikam i zajrzę po 10 może juz będzie troszkę luzu a narazie miłej pracki

no widzisz mientowy taki dziś dzień ale u mnie juz troszkę spokoju nastało więc postaram się zagladać co jakis czas no dziś zostaje dłużej w pracy napewno do 17 a kto wie czy nie dłuzej

no na poprawe humorku przesyłam mały dowcip:) > > > >>Jasio spotyka na ulicy swoją starą nauczycielkę > > > >>- No co u ciebie słychać Jasiu, co porabiasz? > > > >>- A wie Pani, chemię wykładam. > > > >>- Niemożliwe, no kto by pomyślał..... a gdzie? > > > >>- W Biedronce...

hehehehe dobre aganiok Ty widzę tez dziś zapracowana jesteś :( u mnie swieci piękne słoneczko aż się nie chce siedzieć przy tym biurku ale niestety trzeba

Chlopak dzwoni do swojej dziewczyny: - kochanie, chcesz banany czu moze truskawki? - a co, jestes w warzywiaku? - nie, w aptece...

Sunie wypasiony Mercedes wolno ulicami Moskwy. Zatrzymuje się obok punka z pięknym, wielokolorowym irokezem na głowie. Kierowca obwieszony złotymi łańcuchami pyta: - Słuchaj młodzieńcze, na ch*j taką fryzurę sobie zrobiłeś? Punk zakłopotany: - .... yyy... no... żeby się wyróżniać od innych.... Kierowca Mercedesa, gładząc upierścienioną ręką swoją wygoloną na łyso czaszkę konstatuje: - Intelektem trza się wyróżniać, intelektem... :)

dobre mientowy uśmiałam sie :) :) :) matko jaki mam dziś dzień a tel dzwonią jak na centrali telefonicznej zaraz wyciągne kabel zgniazdka i udam że o tym nie wiedziałam że wyleciał chyba się wszyscy wsciekli dziś chwili spokoju nie mam :( :( :( no znowu to diabelstwo dzwoni... zajrzę za chwilkę

Znak \"Zakaz wyprzedzania\". Pod znakiem tabliczka: Szanowne panie! Znak ten dotyczy nie tylko samochodów w kolorach czarnym i czerwonym!

no mientowy jak ty masz tak co dzień to Ci współczuje z całego serca :( no u mnie się chwilowo uspokoiło i mam nadzieje że tak już będzie przynajmniej przez jakiś czas a co tam u Ciebie też dziś zapracowany jesteś ???

hehehe ale kobiety znowu takimi złymi kierowcami nie są bez przesady sama jezdżę i to dużo i jakoś na mnie nie trabią :)

moja pracy polega glownie na dzwonieniu mailowaniu faksowaniu i wszelkij mozliwej formie kontaktu z innymi firmami, takze rozmowa na 2 sluchawki to zadna nowosc :) do tego dochodzi wiecznie wyjacy faks, 4 inne telefony na biurkach obok i ze 3 komorki :) a co do kobiet - kierowcow trafiaja sie -tak jak i wsrod facetow - calkowite antytalenty :)

tak zgadzam się z Tobą w sumie co do kierowców to chyba nie ma reguły no to mientowy jesteś przyzwyczajony do takiego zamieszania u mnie w pracy raczej na co dzień jest spokojniej ale nie ma co narzekać :) no cześć Grażyna i co tam u Ciebie :)

Witam wszystkich! Staralam sie tu nie zagladac, zeby pracowac, ale w koncu mnie zmoglo... Mialam wczoraj ciekawa noc, pietro nizej byla impreza Hiszpanow, o trzeciej w nocy wyrwal mnie z wyrka alarm, zreszta slychac go w promieniu jakichs 200m, potem przyjechaly dwa wozy strazy pozarnej wyjac i swiecac, potem rzucalam obelgami przez okno w koszuli nocnej, potem czatowalam na korytarzu, bo chcialam zobaczyc sasiada w gaciach... ech, cud ze w ogole wstalam o ktorejkolwiek;)

Chiny. Szef sztabu przychodzi do przywódcy państwa i informuje: - Bułgarzy wypowiedzieli nam wojnę. - A ilu ich jest, tych Bułgarów? - Jakieś 8 milionów. - A w którym są hotelu? - Tato, a kosmici to są? - Nie, synu. Skończyli się. Ale czekaj, dam ci sera. Telefon w biurze podróży: - Organizujecie pobyty w Egipcie? - Oczywiście, proszę pana, a jaki ośrodek pana interesuje? - A jakie są? - Szarm-el-Szejk, Hurgada, Taba, Nuwejba... - Stop, Nuwejba, to mnie właśnie pasuje! - Kiedy chce pan jechać? - A nie, ja krzyżówkę rozwiązywałem, dziękuję za pomoc. witaj Lordzie :) no to sie nie nudzisz :) a co do zagladania... kusi, co ? to tak jak mnie :) a najlepszy sposob zeby pozbyc sie pokusy to jej ulec ;) ;) ;)

Kupował facet od rolnika chałupę nad jeziorem. I pyta go: - Panie, a jak tutaj z komarami? - Noooo... czasem są, ale my znaleźliśmy sposób! - Tak? Jaki? - Nooo.... sadzamy teściową na ławeczce przed chałupą i smarujemy jej twarz miodem. I te komary lecą do niej i jest spokój! - Ale ona się przecież zadrapie na śmierć! - Nieeeee... jest sparaliżowana... :)

hehehe dobre biedna tesciowa lord to niezłą noc miałaś ale chociaż dowiedziałaś się w koncu co się stało u tych sasiadów czy raczej nie wnikałaś :) no ciągnie do zajrzenia na forum jak cholerka to sie chyba nazywa uzależnienie lepsze takie jak inne prawda :) :) :)