Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcaca wieksze

Operacja biustu!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dzaga_09
A mogłby ktoś przysłać mi fotki z efektami (przed i po) Byłabym bardzo wdzięczna . Mój mail to dzaga09@interia.pl

witam. chcialaby powiekszyc sobie biust ale niewiem czy wybrac tabletki na powiekszenie biustu czy operacje. mam rozmiar a i chcialabym miec c. czy kturas z was probowala te tabletki?

Kochana, literka A to nie jest rozmiar i C to też nie jest rozmiar. Rozmiar składa się z obwodu pod biustem, czyli cyferki oraz różnicy wymiaru w biuście i obwodu pod (ta różnica oznaczana jest odpowiednią literką, zazwyczaj) Także nosząc 75A, ale będąc szczupłą, prawdopodobnie obwód podjeżdża Ci na łopatki i możesz zmienić stanik np na jakieś 65C lub 65D. http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html Wpisz tutaj swoje wymiary, a kalkulator orientacyjnie powie Ci w co powinnaś celować. Dobry stanik pomaga zaakceptować swój biust.

Gość Pattri
a ja tez bardzo chetnie bym sobie powiekszyla biust bo mam B ale mi to jakos nie wystarcza.. Tylko ze moj facet o tym nie chce slyszec bo uwaza ze sa idealne i nie chce wiekszych heh no trudno.. a szczerze ja patrzylam na kliniki w krakowie i tam operacja implantami kosztuje ok 15 tysiecy... wiec nie wiem co wy wypisujecie za 5, 6 tysiecy... nie wierze ze takie tanie by to bylo....

Polecam serdecznie dra Libora Polaka. Od 9 m-cy posiadam nowe śśliczne cycuszki, jestem bardzo! zadowolona... jestem bardzo szczęsliwa i taka dumna! Troszkę bolało wiadomo, musi, troszkę wyrzeczeń ale warto było!! żaluję, ze nie zrobilam tego wczesniej...

Szkoda babeczki, że to wszystko tak dużo kosztuje...ile kobiet byłoby szczęśliwych i zadowolonych ze swojego wyglądu...małe piersi często odbieraja pewnosć siebie i są powodem kompleksów...ciężko jest je zaakceptować...ja nigdy nie miałam dużego biustu, zawsze to gdzies mnie tam bodło, ze nie mam czym sie chwalić, ale nie było najgorzej...potem po ciaży jak dużo schudłam i skończyłam dłuuugie karmienie mój stan biustu był masakryczny(ledwo 75A)...nadal jest...chowam sie pod gąbkami, wstydze sie chodzic bez stanika, nawet po domu....ale musze sie z tym pogodzić, bo nie stać mnie na takie spełnienie marzeń....ale życze Wam by wam sie udało....pozdrawiam

Kasiulak a zmierzyłaś się kiedykolwiek, byłaś np na lobby biuściastych/małobiuściastych, słyszałaś o obwodach poniżej 70? Wiesz, że miski nie kończą się na D i że D to nie jest wielki biust? Że rozmiar 60E to małe piersi? Dobrze dobrane 75A to tak naprawdę bardzo rzadko występujący rozmiar, 75B też. Do 75A musiałabyś mieć 87-8 cm w biuście i około 80cm pod biustem. Wiesz, że pod tonami gąbki i przy za luźnym obwodzie deformujesz swój biust? Jest zgniatany przez gąbkę i spychany pod pachy, rozpłaszczany... Spójrz, jak mały biust może być wyeksponowany MIĘKKIM stanikiem w odpowiednim rozmiarze, który nie robi piersiom krzywdy: http://balkonetka.pl/katalog/bra/ewa-michalak-effuniak-half-cup Rozmiar modelki to okolice 65C. 70A wzięło się stąd, że staniki effuniak są bardzo ciasne.

Dziewczyny ja również coraz częściej myślę o powiększeniu biustu. Wiem jednak, że tabletki nie przynoszą oczekiwanych efektów. Dlatego zastanawiam się nad metodą macrolane. Zabieg chciałabym wykonać w IQ Medica, ponieważ wiem, że są tam najlepsi specjaliści. Może któraś z was skorzystała już z tej metody?

Gość calcium
jakoś też nie specjalnie wierzę w to, żeby tabletki mogły się przyczynić do tego, żeby nasze piersi były większe, a co do metody macrolane to ma ona wiele plusów, na pewno piersi wyglądają na bardziej naturalnie, ale myślę, że i tak najlepiej zrobisz jak pójdziesz do lekarza na konsultacje, wtedy się dowiesz wszystkiego no on wybierze najlepszą metodę dla Ciebie, a jak będziesz szukać takiego lekarza myślę, że jednym z lepszych specjalistów jest doktor Piotr Osuch.

Gość gość
operacja biustu nie jest taka straszna wiem, bo miałam, robił mi Osuch i piersi wyglądają fajnie, nie są ogromne tylko takie dobrane do figury, fajnie się prezentują.

Gość gość
no coś w tym jest, że dość dużo zależy od lekarza, który nam tą operację będzie robił, jak jest dobry to nie ma się czego bać, poza tym też dobrze, żeby był miły, dzięki temu strach jakoś mniejszy.