Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

titek

jaki prezent z okazji narodzin dzidzi???

Polecane posty

witam mam male pytanko do mam ktore juz urodzily.. jaki prezent dostalyscie od znajomych z okazji narodzin dziecka ?? czy dostalo tylko dziecko czy mamusia i tatus tez w ramach gratulacji?? moja kolezanka wlasnie urodzila i nie wiem co sie kupuje z tej okazji:( nie chcialabym tak jak kazdy tradycyjnie spioszki, body czy cos takiego bo wiem ze ma juz tego duzo prosze o pomoc pozdrawam

Ja od przyjaciolki jak urodzilam dostalam fantastyczny Album Nie taki normalny,ale taki z ilustracjami,do wypisywania i wklejania zdjec bobasa:)

ja tez podostawalam duzo ciuszkow, ale poniewaz mialam ich mnostwo, wolalam, jak ktos przyniosł pampersy, gdyz dzidzius zuzywal ich po 12 dziennie. Fajnym prezentem tez sa zabawki. W zaleznosci, na ile Cie stac, mozesz kupic prezent od 5 do 500 zł ;)

Poza prezentami w postaci ciuszków, zabawek i pieluszek dostałam też taką fajną kartkę okolicznościową z gratulacjami z okazji narodzin dziecka. Niby nic wielkiego, ale jest to taka dodatkowa pamiątka. Pieluszki dziecko zużyje, z ciuszków wyrośnie, tak jak z zabawek, a tę kartkę wkleję do albumu i zostanie na wiele lat.

W rodzinie mojego meża jest taka tradycja, że oprócz prezentu dla synka ja dostawałam jako mama z gratulacjami kwiaty. Naprawdę jest to bardzo miłe, tym bardziej że nie spotkalam się z tym wcześniej.

dzieki za pomoc bardzo podoba mnie sie pomysl z albumem i kwitami dla mamusi :)

Ja kupiłam łańcuszek złoty. Lepiej kupić takie coś niż kolejną zabawkę czy ubranko, z którego dziecko wyrośnie. A biżuteria to pamiątka na dłużej. Proponuję złoty łańcuszek. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.