Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leti

N-O-W-E Dołkowo ...

Polecane posty

No to wiadomo o co chodzi. Czas zacząć nową bajkę........ :D

wprawdzie jeszcze nie wiem o co chodzi ale zapewne za chwilę się dowiem .....tymczasm wszystkich mocno i czule całuje 👄 i mimo wszystko życze miłego dnia :)

....słyszałam, że jat szansa na przywrcenie naszego topiku oby bo nie wiem jak się inaczej w tym tłumie odnajdziemy ja znajdzie nas nasza matka gdzy powróci do domu :( ....a odbiegając od tematu wczoraj byłam na basenie :D i wcale mi się nie pogoryszyło ale też nie polepszyło w dalszym ciągu kaszlę jak cholercie i boli mnie łepetyna 👄 całuje wszystkich mocno i czule :)

buuuuuuuuu!!! normalnie co za....świnie!...topiczki [to piczki] nam skasowali! mili...coz swoje trzeba wykasłać!....bedzie lepiej :)

tak, widzę, że również tu jakież nowe rządy wprowadzają ... 😠

ma-dzik dobrze, że jesteś :D:D nie możemy się rozproszyć po całym kafe ja tak bardzo Was lubię i czuję się, że jesteście mi takie bliskie nie chcę stracić z Wami kontaktu

moje zadanie na dziś: pilnować nowego topiku, żeby się nie zakopał..... :) 👄 ....a chyba z tego wszystkiego zapomniałam przywitać się jak należy WITAJCIE MOJE KOCHANE SŁONECZKA :D

gwiazdeczki i chmurki :) nowy topik trzeba podciągać, bardzo, bardzo wysoko do góry :P a ja mam dziś pod opieką syna kuzynki, ma 3 lata, więc wszędzie go pełno ...

Leti to się dzisiaj nabiegasz :) ja jestem w pracy do 16 będę tu zaglądał ile tylko będę mogła ....a gdzie jest mała chora?????? oby nas znalazła

boszsze... wszędzie dzieci...wszyscy maja dzieci, albo sa wciązy....buuuuuuuuuuuuu!! ja tez chce!! :) eh! sory za chwile slabosci :) no więc moje pączusie! miłego dnia :) mój miły bedzie, bo wypłata własnie mi na konto wpłynela i ...cóż trzeba cos z tym zrobić :) :classic_cool:

Madzik, ale Ci dobrze ....... moje konto ostatnio świeci pustkami, a wczoraj jak byłam na mieście to takie cuda widziałam :) wreszcie na sklepach ciuszki w moim kolorze - na wieszakach króluje brąz :D:D:D

...tak brązu pełno wszędzie, może sobie coś kupię w tym kolorze chociaż sama nie wiem ...a u mnie pieniążki będą w piątek :):):)

tak sobie myślę co mogłabym kupić chwilowo stać mnie tylko na coś niedrogiego bo mimo, że pieniążki niedługo wpłyną na konto to szybko z tamtąd znikna mamy ostatnio dużo wydatków....niestety dom skarbonka czeka ....może tak sobie kupię jaką buluzeczkę :D:D:D

to dobrze się złożyło .... że dużo brązu ;) wcześniej nie mogłam sobie nic kupić, bo jak już znalazłam coś fajnego, to kolor mnie odstraszał :classic_cool: Może namówię mamuśkę, żeby mi coś fundnęła ;) Jutro jadę do miasta, może małe zakupy, a na pewno złożenie dokumentów z praktyki i skserowanie planu zajęć, któy podobno jest beznadziejny :(

Madzik, niektóre z nas do Twojego opisu nie pasują, np. ja dzidziusia swojego nie mam i w ciąży chyba na razie nie jestem :P Heh ......:D:D:D:D Zobaczysz, za jakiś czas doczekasz się bobaska :) Ja też kiedyś chce dzidzię, ale na razie nie ;)

dziewczyny ja też nie jestem w ciąży :) dzidzi także nie mam :D a co gorsza wcale mnie to nie martwi wiem czas leci lat przybywa ale..... no właśnie dziecko i ja to jakoś nie idzie w parze :D

kiedyś jak miałam kasztanowe włosy (rude także) brąz mi pasował a teraz jak mam blond to sama nie wiem jak byślicie blondynka o niebieskich oczach i brąz -> pasuje?? może coś przymierze i zobacze jak będę wyglądała

ale u mnie piękna pogoda :D:D:D czy u Was też jednak martwi mnie to, że podobno już jutro ma byc zimno a ja w piątek umówiłam się do knajpeczki....

👄 ...a może kupię sobie jakiąś ładną bieliznę tak naprawdę potrzebna jest mi marynarka najlepiej biała ...ale może ona nie być za tania a może za miast białej brązowa -> niech pomyślę ;)

u mnie slonko nadal rażąco widoczne... kiedy bedzie plucha taka prawdziwa cudownie jesienna??? E? no i bardzo dobrze, że w brazach wszystko. ja braz uwielbiam, kochac braz normalnie! brąz wszelkiego rodzaju, prócz rdzawych, rudawych i pomarańczowych brązów. braz musi być czekoladowy jak czekolada gorzka prawie czarny albo ciepły jak czekolada mleczna. brąz może być troche oliwkowy albo zgnilozielony :) brąz może być jasny jak kremowy...albo jasny jak ...piweczko. braz jest cudny i cudnie łączy się z sliwkowym, pudrowym różem albo turkusem jak ktos woli :) ja wole wrzosy i róże :) braz doskonale z białym sie komponuje :) braz jest zajebisty i juz :)

No nie, Madziku ..? Brąz to cudo :) Może się powtórzę, ale jak chodziłam z koleżanką po budkach, to co chwilę mnie na siłę odciągała ... co chwilę potrafiłam się na coś zapatrzyć :P Zajrzałysmy też oczywiście do sklepu z bielizną .... tam też cudeńka, widziałam takie ładne kompleciki, motywy jesienno-kwiatowe, kolorystyka brąz, złoty, itd.biustonosz, majteczki, ew., stringi, w połowie koronka ... Muszę lubemu jakieś fluidy posłać, taką myśl, że marzę o takim czymś :P Ale ja jestem wymagająca :D

Milunia, masz blond teraz ?? (no to może fotka ???) Tak jak Madzik mówiła, do brązowego pasuje taki lekutki róż, bardzo ładnie to wygląda, takie stonowane kolorki ;) A tą marynarkę chciałabyś krótką, czy dłuższą? Niedawno kupiłam sobie taką sportową marynarkę, jasna, trochę krem, pasuję do wszystkiego. Jest krótka.

hehe ale babskie gadulenie :) a ja do fryza ide :) bo juz takie odrosty mam ze strach....co prawde trzeba się przyjżeć żeby zobaczyc, bo kolory sa dosc podobne...ale normalnie ja o tym wiem i strasznie mi to przeszkadza. poza tym wierzchnia warstwe musze skrócić bo juz mi się zaczyna smetnie wisieć :) i buuuuuuuuutki musz se walnac...brązowe oszszywiście :)

leti 👄 -ziak za linki ale ja stanowczo sie nie zgadzam i rządam przywrócenia naszego starego dołkowa !!!!!!!!!!!!!! co za bzdura - niby dlaczego go skasowali ???????????? była regularnie odwiedzany -w ieć nei ze starosci ... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i jak nas znajdzie mamauśka ???? i inga ??????????? emi ????????????? robalek ????????? musimy coś co chwilę szrajbnać żeby nowe dołkowo było na wierzchu zawsze - bo nowyy tytul moze i fajny ale niezbyt pomyślany - nie ma w nim ani słowa buuu (ja zawsze po nim odnajdywałam nasze dołkowo) ani\"doła\" \"dzisiaj\" itd ....a tak sie szuka przecież topików ... wg słów kluczy .... a brązy są suuperrr ... ale dla mnie te jasne ( anawet kremy) i ewentualnie takie mleczne - bo ciemne jak gorzka czekolada są za ciemne .. i postarzają .. i są smutne .. ja nie lubie smutnych kolorów na sobie .. kiedyś lubiąłm .... a mówią, ze to jakike kolory dobieramy na ubrania dozwierciedla jacy ejsteśmy .. wiec chyba sie znmieniłam ... kiedys kochałąm szarosci, jeszcze wcześniej czarne ... teraz wolę właśnie rózne kremy, jakeiś pastelowe kolorki - oczywiście wiele zależy od pory roku - inaczje neico się ubieram zimą (kolorystycznie inaczej) a inaczje latem - latem dopuszczam nawet różową bluzeczkę hehe buziaki strojnisie :)

fotki jakieś wygrzebię i poślę ale nie dzisiaj :) krótką ale raczej dopasowaną niż luźną jedokolorową bo mam dużo kolorowych bluzek i dołów ...kremowej nie chcę bo już taką mam wiecie co chyba kupię sobie brązową bo faktycznie brąz pasuje prawie do wszystkiego :) no własnie myślę do jakiego koloru nie pasuje brąz ???? -> jakiego???

Chyba nasz topik zmienia profil :P A ja butki brązowe już mam - zakupiłam w marcu chyba ... Z małym czubkiem i takim fikuśnym pokręconym motywem wschodnim (??) + niska szpilka :D

elffik 👄 ale przynajmiej jeden jest pozytyw tego wszystkiego często się dzisiaj \"słyszymy\" ;)