Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leti

N-O-W-E Dołkowo ...

Polecane posty

ma-dzik :) motywacja zaje.... ja faktycznie już lecę do jutra babeczki 👄

Hej kochane 🖐️ Leti--dzięki za info przez GG,pewnie bym sie dziś zdziwiła ze nie mogę wejść na dołkowo.....no ciekawe czemu skasowali.........:( ale znalazłysmy się i będziemy pisać tutaj ;) całuski kochane :) 😘

Cześć Cleo :) A ja dziś też miałam dużo wspólnego z angielskim, uczyłam starszego syna kuzynki. Fajne zajęcie ;P

O żesz normalnie @@@##$$$%%^^&^$# 😠 Weszłam na kafeteria i nie widzę Dołkowa 😡 Nawet nie pytajcie jakie miałam przez moment ciśnienie :O Co za osioł robi na kafeterii porządki? Debilnych topików o klozachi innych smieciach to nie kasują a normalne topiki tak? Chyba czas na kandydowanie do jakiegoś zgromadzenia ...;) Dzięki Let za wiadomość :) Ulżyło mi 😘

Gość mala bidula
a no wiec dżosz madzik..jest zarabisty! ale nie bylo go dzisiaj...buuu.. ale za to był...hmm..jakis inny z dredami..z angli :) ale taki pod 30..ale extra koles! ale tylko pogadalismy w przerwie na fajeczke :P byla alishia...czy jak to tam..bardoz fajna! i zjebany thomas! debil..uczyl kiedys w szkole w toronto..musztra jak u nagroszego belfra..ble. zwymiotowiac mozna!! debil jeden! no...sie odstresowalam :) hyhy Cle..nie tylko Tobie sie cisnienie podnioslo.. oki..spidalam sie uczyc

No dobra :) Przeczytałam wszystko od początku... ufff. a tak swoją drogą na dobry początek wyprodukowałyście 3 strony :) O ile sobie przypominam dawno takiej ilości nie stworzyłyśmy w jeden dzień.... ;) W razie czego sorrrrry za literówki, bo isę uczę szybko pisać :P Bieliznę uwielbiam... w kazdym kolorze i fasonie ;) A jeszcze bardziej lubi ją moój luby.... szuflada pełna po brzegi a ja cały czas coś dokupuję :) Bo jak nie mam czegoś w mairę porządnego pod spodem to się czuję jakbym była.... no jakoś tak dziwnie w każdym razie :O Mimo że jej nie widać... zazwyczaj :P...... to i tak musi być.... Ale Wam się przyznam, że mój luby najchętniej widziałby mnie bez niej :P A tych brązów to jak dla mnie to nawet za dużo :O Lubię brązy, ale nie do przesday. Dziś włączyły mi się szwendacze i co widzę? .... wszędzie brązy :O Jak nie całość to chociaż jakiś dodatek :O Ale spódniczka i tak już wpadła mi w oko ;) rzyszłam z pracy i dostałam takiej ochoty na sałatkę, że od razu przystąpiłam do dzieła :) Efektem jest to, że lediwe siedzę i chyba zaraz pęknę :O

Elfiku na tym poprzednim topiku napisałam, że jak cos to baaardzo proszę o ten pin do zimowych maluchów na @ 😘

Emi, tak to już jest, mężczyźni lubią ładną bieliznę, ale jeszcze bardziej, gdy jej już na kobiecie nie ma :D:D:D jeszcze dziś uzupełniam dokumentację z praktyk, kiedy ja pójdę spać ??

emi - jutro podeślę Ci wszytsko na @ bo zara zmuszę wziać sie do pracy ... leti - rpzyzwyczajaj się kochana jeśli chcesz w tym zawodzie pracować !!! sprawozdanie z praktyk to nic w porównaniu z tym co Cię czeka jak zaczniesz pracę !!! te tony konspektów, planów, zeszytów z pierdołami .... to dopiero raj .... człowiek nie może chwili na wymyślenie zajęć dla dzieci wymyśleć znad tych papierów !!! Ja niedawno uśpiłam małą i co ??? i muszę usiąść do papierzysk ehhh a jutro o 5.30 pobudka do pracy - a jakies 0,5 godz wcześniej pewnie małej pobudka na 1 śanidanie ... i potem się dziwić że odkąd do pracy wróciłam miewam zawroty głowy ... ehhh i nikomu się od nich nie rpzyznaję bo mnie na badania bedą wysyłać :P nie mam czasu i pieniędyz na głupoty .... dobra spadam - i tak mam juz tydzień zaległości w konspektach - tego nie nadgonię juz dziś ale chociaz na jutro wpis do dziennika muszę przygotować (tak tak w nauczaniu zintegrowanym taki wpis to sporo pisania), pomyśleć co robić jutro z moimmi urwisami, zeby mi sali nie roznieśli jak bedzie taka aura jak dziś ;) a potem przygotować cos an jutro do ubrania dla siebie, małej .... przewiduję, ze w łózku wyląduje ok. 23.30 ... najszybciej ... moze chociaż jeszcze troszkę schudne ?? :P

aaaa jeszcze wróciłam bo muszę koniecznie podpisać się pod wypowiedzią emi - nie cierpie jak w sklepach wszystko maja na jedno kopyto - jak modny róż to wszystko (dosłwonie!!!) różowe !! jak brąz - same brązy brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nawet jak lubie określony kolor trafia mnie jak tylko jego widzę na półkach - gdzie miejsce na indywiodualność i własny styl w ubieraniu ??? do tego jak np. tego lata w mode weszły te śmieszne kloszowane (jak dla mnie ciążowe) bluzeczki to nic innego ciekawego nie można było kupić ... mi sie ta moda nie bardzo spodobała - takich bluzek owszem pilnie poszukiwałam -ale rok temu hehe - wtedy idealne byłyby na mój niewielki \"5 i 6-miesięczny\" brzuszek ....ale wtedy oczywiście czegoś takiego nigdzie nie można było kupić !! no tak -zrobię wszystko żeby nie usiąść do roboty hihi :) idę sobie

wiesz emi ..... ja cała to chudnac niby nie musze -ale ten brzuch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ryk rozpaczy] i co ja tu jeszcze robie ??? :P

Gość mala zwariowała
ej..ja nei chche nic mowiec..ale...kurna...ja chyba tez musze! w spodnie sie nie mieszcze! w moije ukochane spodenki..buuuu...Wojciech sie cieszy..ale ja nie bardzo :(

No to Elfiku jeszcze Cibie zdołuję: ja z brzuchem nigdy problemów nie miałam, nawet jak ważyłam duuużo ;) brzuch miałam prawie płaski, a po ciąży - masakra :O jak tylko zacznę folgować z jedzonkiem to oczywiście wszystko idzie mi w brzuch... a do tego pociążowe rozstępy 😠 Ble..... ble..... ble......Pojawiły się z prędkością światła, i po 1o latach stwierdzam, że nie ma nie sposobu. Można je jedynie rozjaśnić, nieco wygładzić, ale są nie do usunięcia... niestety.... Jak gadam lubemu, że zrobię sobie operację plastyczną brzucha to radzi, żebym w zamian mózg sobie zoperowała ;)

malutka -> Wojtek się ucieszy nie mieścisz się w spodenki ten tego brzuszek, a może.... :P:P:P dziewczyny jak fajnie, że się odnalazłyśmy d dzięki naszej Kochanej i cudownej Leti :D:D:D faktycznie tylu wpisów daaaawno nie było odżyłyśmy na nowo byle nie na chwilę tylko już na zawsze :D:D:D 👄 na dzień dobry 👄 ....jak zrobię przegląd papierów to do Was powrócę aaaa -> ja we wtorek idę zapisać się na angielski (już 2 rok... nigdy więcej jak rok nie uczyłam się tego języka, chociaż nie mówię jeszcze hop .....) ale nie chciałabym mieć z jakim zaje.... przystojniaczkiem wolę moją miłą i zabawną panią :D:D:D

Witam po dlugiej nieobecnosci. Na topik trafilam przypadkiem, bo rzucil mi sie w oczy jak weszlam na dyskusje ogolna. Ostatnio nie zagladalam ani na gadulca, ani na kafeterie i tak jakos narobilo mi sie we wszystkim zaleglosci, po prostu nwal pracy. Co za chamstwo jak mogli wykasaowac stare dolkowo, tyle lat wspolnego tworzenia, tyle przeroznych przezyc i nie ma buuu.... 😭 😭 U mnie w zasadzie po staremu, czyli glupia praca, zero podwyzek, co szczegolnie mnie wnerwia. Musze sie wybrac to szefa dupka i powiedziec mu ze to dyskryminacja kobiet, facetom daje podwyzki, a my to co gorsze jakies jestesmy czy co, przez to mam zero motywacji do pracy i wcale sie teraz nie wysilam, nie smieje sie z jego nuidnych i niezrozumialych opowiastek. Co za bufon. Ale dosyc biadolenia, ledwie wpadlam, a juz narzekam. Ale za to mam teraz fajna kolezanke w pracy na stazu. Wreszcie mam z kim pogadac o glupotkach. Przynajmniej tyle pozytywow z tej pracy. No i znowu jestem chora jakies przeziebienie mnie dopadlo. Oliwka miewa sie dobrze, tylko robi sie z niej maly uparciuch. Podesle Wam jakies fotosy z domu. Tak wiec nic nowego, do fryzjera tez musze sie wybrac, zakupy ciuchowe tez przydaloby sie zrobic, tylko kasa do bani... Pozdrowienia dla wszystkich, zaluje ze nie moglam przeczywat, co ostatnio napisalyscie. Ale dlaczego usuneli ten topik??????????????????????? Buziaki

hej hej pozdrawiam...:) a u mnie w sklepach sooo rozne kolory :) i do zębologa dzis ide...znowu i mam stresa.... chlip... chlip... chlip...

Inguś w końcu się zjawiłaś 👄 dobrze, że w końcu trafiła Ci się fajna stażystka, z niecierplwością czekamy na zdjęcia Oliwki :) [elffik do Ciebie -> na hasło też czekamy :)] ...ja niestety też jestem chora już 2 tydzień a najgorzej w tej chorobie złości mnie to, że muszę warowac w domu 😠 ale mam nadzieje, że chociac Tobie szybko przejdzie choróbsko .....a co do fryzjera -> dzisiaj farbuję odrosty :) [tzn. luby będzie mi to robił] bo już minęły 3 tygodnie i moje odrosty są biggggg jak ja nie cierpię odrostów malutka -> dobrze się zastanów nad farbowaniem chociaż zawsze można na powrót przefarbować się na swój własny kolor :)

Tak Ma-dzik zebolog to zaj ... fajna sprawa. Trzymaj sie mocno fotela i nie odgryz palców zebologowi, a moze to bedzie jakis przystojniak. Ja jakby nie znieczulenie to chyba bym sobie nic nie dala zrobic, chociaz sam zastrzyk tez jakos jest malo przyjemny. Siedze tutaj z nosa mi sie leje katarzysko, glowa jakby ktos mnie mlotkiem puknal, ble chba umieram... Jaka ulga, ze to juz czwartek, ide zrobic sobie herbatke z cytrynka i pogadac z moja nowa kolezanka. Madzik w jakiej dzielnicy W-wy jest to Twoje mieszkanko? Bylismy ostatnio u znajomych na Kabatach, ale podobaja mi sie takie nowe osiedla. Ladne krzewy, a nie jakies chaszczury, fajne mieszkanka ...

Inguś współczuje Ci naprawdę ja wprawdzie nie mam kataru ale za to ledwie mówię i co chwilę dostaje ataku kaszlu mimo, że już od poniedziałku biore atybiotyk to wcale mi nie lepiej no chyba, że polepszeniem można nazwać poantybiotykowe zawroty głowy -> chodzę półprzytomna i sama nie wiem co robię :O trzymajcie kciuki, żeby jutro było mi ok :) bo wybieram się do knajpeczki :D ....hm.... nie będę mogła pić 😠 głupie choróbsko 😠

...wczoraj zrobiłam przegląd szafy i wiecie co mam trochę brązowych rzeczy :) tzn. spódnicę -> szt. 1 bluzkę -> szt. 2 sweter -> szt. 1 :):):):) zawsze to już coś :) a tak serio to po wczorajszym \"gadaniu\" o ciuchach to nabrałam ochoty na zakupy :D:D:D teraz muszę tylko znaleźć sponsora ;););)

A mój sponsor ... odmówił, heh, chciałam wesele, to mam , czego sie spodziewać, jak nie cięć w domoym budżecie :( Bedę płakać .... 😭 Ale tu się dzieje !!! Czesc Inguś, stęskniłyśmy się juz za Toba, dobrze, że jesteś z nami. 👄 Czekamy na fotki ! A ja jestem na uczelni i stąd tez piszę. Zaraz idę oddać dokumentację do sekretariatu. Może mnie baba nie zje :D:D:D

Leti mój chwilowo ma inne wydatki 😭 więc dlatego myślę o poszukaniu innego ;););) może byc nawet płci damskiej :):):)

😘 Mój sponsor też pewnie nie będzie chciał mnie wspomóc :O Ostatnio zawzięcie wszystko co zarabia wydaje na samochód 😠 Ale ja się cieszę, że teraz :) bo potem jak ja położę łapę na wspólnej kasie ;) to będzie mógł się uszczypnąć :P Ostatnio kupił takie gówno... rygielki do drzwi... to te pypciki w drzwiach do otwierania... za 3o zł :O myślałam, że cosik mnie trafi jak powiedział cenę... :O No i w moim imieniu kupił \"grilla\"... powtarzał, że tanio, że okazja.... za 150zł. tylko nie wspomniał, że trzeba go jeszcze pomalować lakierem i zamontować .... 😠 Ale co tam... na razie jestem miła :P ;) a potem się zobaczy :P Jennny ... znalazłam chwilkę wolną, a nieczęsto to się zdarza :O I z moich planów robienia skalniaka nici... :O Leje deszcz, bububuuuuuuu 😭

:) Emi -> mój luby postanowił sprzedać swoje \"dziecko\" (czyli auto) i kupić inne ale tym razem zwykłe (tzn. nie po tunigu) powiedział, że znudziła mu się zabawa w tuningowca :) i teraz chce mieć auto takie którym wszędzie wjedzie (tzn. np. na podwórko, gdyż jeszcze jakiś rok będą robic drogę, są doły on ma niskie zawieszenie, musi parkować u kuzyna i drałować 2 przystanki) -> ale zobaczymy czy tak uczyni bo już nie raz o tym wspominał ale jak dla niego to bardzo trudna decyzja [ :P ]

pomocy!!!!!!!!!!!!! ja chcę być zdrowa :(:(:(:( dlaczego nadal kaszlę przecież biorę antybiotyk już od poniedziałku i piję taki wstrętny syrop :( zróbcie coś żebym nagle ozdrowiała !!!!!!!!!!!!!!!