Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odważny

WSZYSTKO TO CO CHCIELIBYSCIE POWIEDZIEĆ A BOICIE SIĘ

Polecane posty

😡 ja mam chęć powiedzieć swojej szefowej,że CAPI JEJ Z UST tak potwornie,że za każdym razem, kiedy kieruje w moją stronę słowa zatruwa moją przestrzeń powietrzną swoim przedwczorajszym oddechem aż zbiera mi się na wymioty :-o

Gość heheee....może podaruj jej na
imieniny kolorową szczoteczkę z fajnym kubeczkiem i 2 tuziny dobrych past do zębów:D

Gość LOST PROPHETS
ja chyba uczuć nie mam ale zwróć na mnie uwage prosze ❤️

Gość jak dobrze
do Znudzonej K - wczoraj dopiero po upuszczeniu pary zauważyłam ze Ty pytałaś mnie jka mi isę udało odejść z toksycznego związku. Jeśli jeszcze gdzieś jesteś, może Ci mój przykład w czymś pomoże. Pozdrawiam

Gość Kotka666
Niczego już nie mam zamiaru udawać żeby komuś było dobrze, kuźwa jedno jest życie, mi ma być dobrze! Dość tego cackania się, wszyscy czegoś oczekują, odwalcie się! Nie będę się juz do niczego zmuszać! A facet od dzisiaj to: penis z kartą kredytową wynoszący śmieci! Nie zasługuje na uczucia o nie!

Gość Adobe
Do moich wspólpracowników: Ihr seid alle falsche Leute und ich fühle mich da als hätte ich an der neuen Stafel BigBrother-Show teilgenommen, die bald von allen nominiert wird, das Haus zu verlassen:O :O Für euch werde ich immer eine dumme Polin sein die durch Zufall diese super-tolle Stelle gekriegt hat. Ich komme nie mit euch klar, weil ich einfach anders bin als ihr. I do szefa osobiscie: Sie haben mich immer nur als billige Arbeitskraft behnadelt nie menschlich. Und wenn Sie der Meinung sind ,dass ich so hoffnungslos bin dann entlassen Sie mich einfach und spielen wir dieses dumme Spielchen nicht weiter.

Gość niktwazny
do mojego faceta: jestes frajerem i załosnym egoistycznym dupkiem do reszty mam was wszystkich w dupie

Gość kaksasanfdb
A ja mam dosyc tych poje***ych polityków tylko sie kłócą h*ja robią i jeszcze kase za to biorą,mam dość tych egoistycznych ludzi,poebanych pracodawców kturzy tylko myslą jak nas wykorzystać,LUDZIE JESTESCIE ZAŁOSNYMI SAMOLUBAMI (CHOC SĄ WYJĄTKI),mam dość alkoholików (swoich starych i nie tylko) w polsce sa same pijaki jedzie od nich wódą na kilometr,kierowcy autobusów są poeb..ani - więcej szacunku do pasażerów,ludzie myjcie sie (szczególnie ci starsi) to chyba wszystko.

Gość powiedzialabym mu tak
Wroce do ciebie, ale pod warunkiem, ze jeszcze w tym roku wezmiemy slub i juz na zawsze bedziemy razem i nic nas juz nigdy nie rozdzieli. Przez te wszystkie lata w kazdym z tych mezczyzn szukalam ciebie. Chyba nigdy nie przestalam Cie kochac...

Gość ty durny
łysy łbie kocham cię,nie widzisz tego? świata poza tobą nie widze szukasz tak daleko, a obok siebie masz mnie ty ślepa kiszko dzięki za ten topik ulżyło mi 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

do jaja dziewczyno ratuj się póki jeszcze czas , nie wiem ile masz lat , ja miałam takie problemy z nastoletnią córką i wiem co to za straszna choroba , choć moja córa nie była jeszcze chora na anoreksje ale była na dobrej drodze , teraz się tylko boje żeby to nie wróciło Prosze skorzystaj z pomocy dobrego psychologa , Bardzo to przykre że nikt z bliskich nie dostrzega co się z Tobą dzieje pozdrawiam

Gość do innego pana
nie chce aby cos Ci sie stalo, ale moze czasami potrzebna jest terapia wstrzasowa takim ludziom jak Ty. Nie jestes pępkiem swiata, ludzie obok tez maja uczucia. Czasami pochyl sie nad drugim czlowiekiem. Naucz sie tez co to tolerancja, szanuj innych i ich poglady. Ale przede wszystkim: D O R O Ś N I J !!!!

Gość ela bnb
MOWI SIE PYSZCAKU KOOCHANY

Gość niktwazny
... i nie mów do mnie "myszko" ty ciulu

Gość ela bnb
A NIE MORDOOOOOOOOOOOOO

Gość super topic
a ja mowie dalej moim wspolpracownikom ze mimo skonczonych studiow sa ulomnymi prostakami, ze NIE SZANUJA LUDZI, NIE SZANUJA NIKOGO.. A JA MAM W DUPIE WAS!!! MAM DOSC PONIZANIA!!!!CHCE ZYC SWOIM ZYCIEM SWOIM!!!!!!!!!!! I DO MOJEGO KOCHANEGO: Kocham Cie kocham i tylko Ty sie liczysz!

Gość czysta przeźroczysta
do kolegi z pracy: Idź w cholerę i nie zawracaj mi gitary!!! Wiadomo, że dostałeś stanowisko "po rodzinie" i nie masz co robić, więc łazisz po biurze i bąki zbijasz. A w dodatku myślisz, że jesteś szalenie zabawny. Jesteś nudny i totalnie nierozgarnięty - nic nie umiesz sam zrobić, nawet używać ksero i faksu! Nie wszyscy mają taki komfort i muszą pracować PRACOWAĆ na chleb

-->Śmiechu Warta Wyślij jej anonim, bez wulgaryzmów napisz jej o tym. Może nie wie.

1. Do niestrudzonej od miesięcy adoratorki mojego chłopaka - ODPIERDOL SIĘ WRESZCIE! Twoje intrygi i kłamstwa juz wszystkim się znudziły,niczego nie osiągniesz.. boszsze jak Ty się ośmieszasz dziewczyno... 2. Do byłej mojego chłopaka - nie pierdol,że dzwonisz do Niego zapytać co słychać, a przy okazji żalisz się ,że Twój aktualny Cię zostawił! 3. Do mojej mamy - mamo posłuchaj czasem co do Ciebie mówię, zinteresuj się moimi sprawami...nie widziałysmy się od dawna,a kiedy dzwonie opowiadasz mi tylko o problemach mojego brata...wiem,że tzreba znowu komus pomóc, ale czemu zawsze moim kosztem? 4. Do samej siebie: WEŹ SIĘ KURWA WRESZCIE ZA PRACĘ MGR 5. Do znjomych i znjomych mojego chłopaka: lubie Was albo nie , ale NIENAWIDZE waszych niezapowiedzianych wizyt pt.: \"wpadłem na chwilkę..\", mam wtedy ochote powiedzieć: \"Spierdlajcie!\"

Gość teraz nie pod czarnym nickiem
Do teściów: k...., wy p.... alkoholicy-może byście zamiast chlać po barach przyszli choć raz do roku wnuki odwiedzić, a nie tylko chlejecie i narzekacie że kasy wam brak!!! I jeszcze jedno-mamo i tato w waszym wypadku przez gardło mi nie przejdzie, wy p....pijacy!!! Wstyd mi za was. Do mojej mamy-zajmij się kobito swoimi sprawami a nie wkurzasz mnie ciągłymi telefonami , pytaniami, radami..... I odpieprz się od moich dzieci-miałaś okazję kochać swoje to ją zmarnowałaś. To są moje dzieci i ja będę decydować co jedzą, kiedy się uczą , czym się bawią i czy mogą do Ciebie przyjść czy nie. Najlepiej znajdź sobie jakieś hobby .... Do siebie samej-zacznij wreszcie cieszyć się życiem, bo mimo wszystko dużo osiągnęłaś-a cieszyć się tym nie potrafisz. Kopnij się wreszcie w dupę i wyjdź z tej p.... bulimii bo jesteś starą babą a zachowujesz się czasami jak rozpieszczona 15-latka. Uuuuuuuuffffffffffffffffffffffffff................................................

Gość nie chcę dziękuję nie lubię
do rodziców - nawet ie wiecie co przez was chcialam sobie zrobic.. a wy mysleliscie ze caly dzien przespalam do R. - Kocham Cie ale Cie nie kocham... jakiez to trudne do P. - chce byc z Toba ale wiem ze to i tak nie wypali, mimo ze mi mowisz ze mnie kochasz,ja wiem jaka Ty masz nature, tylko dlaczego musze byc w tobie zakochana do wszystkich - nie chce wychodzic za maż bo mam dopiero 20 lat, nie chce miec dzieci z tego samego powodu, nie chce sie wyprowdzic z domu, czytaj wyzej, a poza tym jebie was wszsytkich w dupe

Gość NBIEZNAJOMA222222222222
FAJNY Z CIEBIE FACET, JESTEŚ SŁODKIM BLĄDASKIEM NA PIERWSZYM ROKU RESOCJALIZACJI NA U. BYDGOSKIM, MIESZKASZ W TEJ SAMEJ MIEJSCOWAOSCI CO JA, NIE MAM POJĘCIA JAK SIE NAZYWASZ I DO CHOLERY NIE MOGĘ CIĘ SPOTKAĆ, JA TEŻ TAM STUDIUJE JESTEM STARSZA, INTRYGUJESZ MNIE, POCIĄGASZ, CZUJE ZE MOGŁABYM ZAKOCHAĆ SIĘ W TOBIE DO SZALENSTWA, ASNALIZOWAŁAM TWÓJ PLAN ZAJĘĆ ALE Z NIEGO WYNIKA ŻE BEDZIE CIE CIĘŻKO SPOTKAC! OSTATNIO WIDZIAŁAM CIĘ LATEM A MIMO TO CAŁY CZAS JESTEŚ W MOJEJ GŁOWIE! TAK MNIE INTRYGUJESZ? CIEKAWE CZY CI SIE PODOBAM! CZY TY TEZ JESTEŚ MNĄ ZAINTERESOWANY? MASZ W SOBIE COŚ CO MNIE NIESAMOWICIE PRZYCIAGA!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kulka strachu
Jestem hybrydą myślenia i czucia, nadwrażliwości i wyobraźni. To mnie pewnie kiedyś zabije, na pewno nie uszczęśliwi. Bo nie uszczęśliwia. Ta szczerość i otwartość są bardzo naiwne. To, co wydawało się być moim błogosławieństwem, jest przekleństwem. Zachwyca, ale nie uszczęśliwia. Nie ma złotego środka. Jest tylko bezczucie - cel.

Gość teraz nie pod czarnym nickiem
Aha, i zapomniałabym. Do byłego męża- nie myśl sobie że imponujesz mi swoją kasą, niestety muszę z przykrością stwierdzić , że czas nie pomógł ci zmądrzeć. I wybij sobie z głowy że nasza córa pojedzie do Ciebie w wakacje. Tobie nawet nie dałabym psa przed sklepem popilnować a dopiero co wysłać ją samą do ciebie na kilka tygodni. Najpierw weź się za siebie i przestań chlać, zmieniać kibietki jak rękawiczki i naucz się odpowiedzialności-a potem pogadamy o wakacjach naszego dziecka. Howkh.

Gość nt
Do znajomych: - normalnie mam was dość, chce mi się wymiotować jak słyszę wasze głupie gadki i jeszcze ta wasza zawiść Do teścia: - przestań wreszcie udawać do cholery, że nie jesteś alkoholikiem!!

Gość millllla
do pewnego pana: Walcz o mnie! Nie poddawaj sie tak latwo. Czy nie widzisz, ze Cie kocham? Jeszcze cale zycie przed nami. Mam nadzieje, ze jeszcze kiedys razem zawojujemy swiat :)

Gość będzie pieknie
Drogi Mężu, byłam idiotką, zdradzałam Cię tylko dlatego że miałeś dla mnie mało czasu... rozpieszczona kretynka.... Zerwałam z tym pół roku temu i nigdy już ,nigdy to się nie powtórzy. A Ty nigdy się nie dowiesz, że Twoja idealna żona tak Cię oszukiwała, ze jej słodkie kochane ciało wiło się w rozkoszy pod dotykiem innego.. Nie dowiesz się

Gość bumbumbum
do fałszywych przyjaciół - mam was w dupie!

Gość Akna81
Mężu weź się w końcu w garść i postaw rodzince! Nie daj się wykorzystywać tylko dlatego,że masz dobre serce. Unieszczęśliwiasz mnie przez to...