Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shelia

juz mam dosc zycia z ojcem alkoholikiem

Polecane posty

Gość shelia

Dzis moj ojciec nie poszedł do pracy upił sie przyszedł do domu zrobił awanture a ja mam jutro egzamin poprawkowy i nie moge sie przez niego uczyc:(:(:( ale jego nic nie obchodzi niczym sie nie interesuje ma nas z mamą daleko w ..... a my mamy przez niego nerwice i co bedzie jak ja jutro nie zdam tego egzaminu;(;( jestem taka zdenerowowana ze nic mi do głowy nie wchodzi (płakac mi sie chce )

Gość shelia
i w dodatku wali konia do umywalki :( przynajmniej za internet płaci :D

Gość upuuuuuuuuuuuu
mój ojciec też jest alkoholikiem. Do 18 roku życia mieszkałam z nim i mamą. Awantury, terror psychiczny i nierzadko fizyczny był na porządku dziennym. Dziś mam 27 lat, mam męża (nie pije), z ojcem nie utrzymuję kontaktów, nie widzę takiej potrzeby, on zresztą również. cóz mogę ci poradzić, bądź silna, moze uda ci sie wyprowadzić, a jeśli nie, wyprowadź jego.

Gość znam ten stan
skoro twój ojciec nie poszedł do pracy to dalej bedzie juz tylko gorzej, wiem zadne to pocieszenie ale w moim przypadku tak było. Udawał ze chodzi do pracy, potem zaczeły znikac drobne wartosciowe rzeczy z domu.... zablokujcie telefon na 0 700 i komórki bo narobi wam długu na jakims audiotele albo sex telefonie. My do tej pory płacimy jego długi za telefon bo niestety jes na mamę.

Gość shelia
ej chamskie to było !!!!! mogłbys chociaz sie pod nick nie podszywac az mi cie szkoda!!!!!!! a za internet nie płaci za nic nie płaci

Gość Kasia corka alkoholikow
Nie martw sie, trzymaj sie mamy - przynajmniej ja masz. Ja nie mam nikogo. U mnie obydwoje rodzicow pije i awanturuje sie dzien w dzien.

Gość shelia
moj ojciec tak ma ze przynajmniej raz w miesiacu nie idzie do pracy bo woli sie upic a ja za pare dni na studia wyjezdzam mieszkam w akademiku tylko ja boje sie mame samą z nim zostawic :(:( coraz czesciej mysle o tym zeby sie przeniesc na zaoczne studia i byc w domu zeby mama sama z nim nie była myslicie ze to dobry pomysł ????

Gość upuuuuuuuuuuuu
głupi podszywacze, a nie przyszło wam do głowy, ze jak ktoś jest alkoholikiem, nie od razu musi wygladać jak lump spod dworca. I nie mieć kasy? Mój ojciec (napiszę, a co tam) jeden z dyrektorów w PKP, w garniturze, schludny, przy obcych ideał, w domu zmieniał sie w agresywnego furiata.

Gość shelia
mój ojciec sie wkurwia poprostu ze cały dzień siedze przed komputerem,uczyć mi sie nie chce,poprawki tez nie zdam bo nic nie potrafie,zaczne pić razem z nim :( on pije z mojego powodu :(

Gość upuuuuuuuuuuuu
słuchaj, ja tez bałam sie mamę zostawić sama z ojcem, wyprowadziłysmy sie obie. Po jakims czasie mama złozyła pozew o rozwód i o mieszkanie.

Gość w PKP
wszycy pija i jeszcze pociągi prowadzą

Gość do sheili
a cos ty mu zrobila ze on pije z twojego powodu tylko tak gada bo przeciez jakis powod do picia musi miec nie ? czy predzej sie wynies od niego i juz tylko zabierz ze soba mame

Gość shelia
pachnę peruwiańskimi rodzynkami i kleszczem, który zagnieździł się pod skórą bawoła Ponadto zalatuję subtelnie moczem woźnej ze skansenu - Muzeum Ziemi Kieleckiej Uwielbiam kaczy stolec z odtłuszczonym majonezem, rozsmarowany na chrupkim niskokalorycznym pieczywie i teraz mam porblemy z cerą.Popadam w skrajności pale cygare z fidelem ,wydłubuje rodzynki z koziej dupy ,stosuje jako niskokaloryczny dodatek do drugiego dania jako prfzyprawa do mięsa

Gość shelia ta prawdziwa
czy mogłabyś/ mógłbys sie nie podszywac pod moj nick i nie pisac takich głupot????????????????????? egzaminu ie zaiczyłam bo ojciec sie tez wtedy upił i musiałam sie z domu wyniesc

Gość shelia ta prawdziwa
sory ale chyba musze sie wyniesc z tego forum bo ktos bardzo inteligentny podszywa sie podemnie i wypisuje jakies głupoty moze mi zazdrosci mojej sytuacji co???????????? to jest zenujące

Gość Hania3215
idź się uczyć do czytelnie załamywanie rąk nic tu nie da rób swoje i ucz się to najważniejsze

Gość Hania3215
siedzenie w necie jeszcze nikomu nie wyszło na dobre- przed egazminem

Gość upuuuuuuuuuuuu
hmmm, to że awantury sa w co 2 domu , nie znaczy, ze w jej ma tak być, wypisujecie głupoty. Sheila nie przejmuj się głupimi odzywkami. Hania dobrze napisała, czym prędzej sie uniezależnisz od rodziców, tym lepiej dla ciebie. cieszyć sie z pijanego ojca? żałosne

Gość shelia ta prawdziwa
a moze i bije !!!!!ide sie uczyc tak bedzie najlepiej. Jasne idz na policje a ta policja to nic nie robi najwyzej go wezmnie na wytrzezwiałke i rano go wypuszcza i jest jeszcze gorzej!!!!!!!ostatnio go zabrali to jak wrocił to powiedział ze on nie był pijany tylko o wzieli od głupiej zony zeby miał spokoj i powiedział ze nas tez na policje zgłosił i ze nas niedługo zabiorą ! a co myslisice o tych moich studiach???? bo ja naprawde nie wiem co zrobic?????

Gość upuuuuuuuuuuuu
ucz się, to teraz dla ciebie najwazniejsze

Gość hehe no tak
ale ona od rana siedzi przed komputerem,egzaminów nie zalicza i ojciec sie denerwuje ze ma takiego nieuka w domu bez ambicji,a ona potrafi tylko napisać ze on pije i ze jest biedna,kto płaci za internet i za twoje luksusy?masz obdukcje po pobiciu?jesteś zteroryzowana?jesteś gruba?

Gość shelia
jestem gruba a co?

Gość shelia ta prawdziwa
po pierwsze w ciagu całych studiow nie zaliczyłam tylko tego jednego egzaminu!!!!!!!! gruba tez nie jestem!!!!! a ojca nie obchodze wiec jemu tak nie zalezy czy ja zdaje te egzaminy czy nie a wszytskie rachunki płaci mama ojciec co ma to przepija

Gość pije bo
ma grubasa w domu,dupa rośnie od siedzenia przed monitorem i urzalania sie nad sobą i swoją straszną sytuacją

Gość upuuuuuuuuuuuu
do hehe no tak > internet i luksusy...rzeczywiście to wystarczy do normalnego życia. wyobraź sobie, ze taka osoba potrafi wprowadzić terror w domu, ale co ty mozesz o tym wiedzieć

Gość shelia ta prawdziwa
załośni są niektorzy na tym forum

Gość upuuuuuuuuuuuu
sheila > na tym forum siedzą same obszczymurki, nie przejmuj sie nimi. Jeśli rzeczywiscie masz poważny problem, to poszukaj w internecie innych forum - znajdziesz pomoc i potrzebne dla ciebie wsparcie.

Gość same sieroty
zyciowe zebrane w jednym topiku,tłuste lenie,Ewa Drzyzga czeka na was w swym programie

Gość shelia ta prawdziwa
ok teraz to juz serio sie ide uczyc tylko nie do czytelni zadnej tu w okolicy nie ma mam nadzieje ze to zalicze to prawo jutro :):) interesuje sie troszke tym wiec sie szybciutko naucze:) no to cała ksiązka ale moze bedzie dobrze:)

Gość upuuuuuuuuuuuu
ja tez skończyłam prawo, dwa lata temu:)