Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niewiadomy

Pingwiny, zebry i fasola

Polecane posty

hej! Moze ktos wie: 1) Ile pingwin jest w stanie wytrzymac pod woda, ile przeplynac i jaka jest srednia predkosc plywania? 2) Zebra jest biala w czarne paski czy czarna w biale...? :) 3) Co mozna zrobic z fasolka, ktora zostanie wychodowana na wacie? :) Pozdrawiam

pingwin wytrzymuje pod wodą dotąd, dokąd starczy mu oddechu.Potem się wynurza. Zebry są białe w czarne paski, ale bywa tez i odwrotnie, a ponadto istnieją też zebry w kropki. Z fasolki na wacie może wyrosnąc fasola w ziemi, o ile się ją w odpowienim czasie wsadzi do ziemi.Ale nie wiem, który czas jest odpowiedni,Na moim zegarze : 20.40

Gość Zerba w kropki
[patrzy Niewadomemu BARDZO natarczywie w oczy] Gdzie Ty widzisz PASKI, Niewiadomy????

Drogi Nieznajomy! A dlaczego nie interesują Cię smoki? Smoki są ciekawsze niż fasolka na wacie. Tak myślę. :)

Gość żółwisia
Dziecko, czemu sobie po prostu nie wstukasz w google? I czemu o tej porze nie jesteś w szkole? Tornister spakowany? Mamusia i Tatuś śniadanko zostawili ? To bierz i zmykaj, bo wagary to brzydka rzecz!

Zolwisio, po kolei: > Dziecko, czemu sobie po prostu nie wstukasz w google? Wstukiwalem sobie w google, ale mi sie znudzilo :] > I czemu o tej porze nie jesteś w szkole? Tornister spakowany? Do szkoly dopiero za rok! Jeszcze chodze do zerowki, ale juz sie skonczyla ;( > Mamusia i Tatuś śniadanko zostawili? Mamusia z Tatusiem pasa barany w Mongolii, wiec musze sobie sam radzic ;( > To bierz i zmykaj, bo wagary to brzydka rzecz! Biore, ale chwilowo nie mam pieniedzy :P Smoku Rysku: Interesuja mnie smoki (Szczegolnie Villentretenmerth vel Borch Trzy Kawki) jednak na ich temat wiem juz wystarczajaco duzo. Chyba, ze masz jakies nowosci, to chetnie poslucham :) Kropkowana Zebro: Frytki interesuja mnie naprawde niezmiernie. Za kazdym razem, kiedy mam z nimi stycznosc dokladnie analizuje, na jakim oleju / w jakim piekarniku zostaly zrobione, czy sa wystarczajaco chrupiace itd. :> A paski widze na standardowych zebrach. Chociaz to pytanie mozna odniesc takze do Ciebie. Tylko zanim odniose musze wiedziec, w jakich kolorach _dokladnie_ jestes :D Galazka: \"Potem sie wynurza.\" Ciekawe te wynurzenia chociaz? Bo przy niektorych mozna usnac... ;) Skad pewnosc, ze sa biale w czarne paski? :> Na Twoim zegarze... biologicznym?

Gość żółwisia
Dziecko...tak mi przykro...DLACZEGO rodzice Cię zostawili samego i wyjechali do Mongolii? Jesteś z Mongolii? Nie masz tu babciu, dziadziusia?

Jak to dlaczego. Przeciez wiadomo, ze barany sa lepsze od dzieci. I zdecyduj sie wreszcie, czy mowisz do mnie \"dziecko\" czy \"babciu\" :>

Pewności nie ma żadnej, niektóre ątak, a niektóre inaczej.....powiedz, powiedz Niewiadomy, DLACZEGO Cię to tak nurtuje ..... NA KOMPUTEROWYM A NIE NA BIOLOGICZNYM !!!!!!!!!!!! ( a teraz 21.22) Niektóre pingwiny ( zwłaszcza samce) wynurzaja się PRZERAŹLIWIE nudno...to prawda...ale za to samiczki! Mozna słuchać i słuchac GO_DZI NA_ MI!!!!!

Gość żółwisia
Dziecinko , jak to barany są lepsze od dzieci? To nie jest prawda! Nie wierz w to, Boże, jaką Ci krzywdę wyrządzili rodzice! "babci" - miało być.:)

Gość KochanicaNiewiadomego
Niewiadomy podniecasz mnie :classic_cool:

No barany SA lepsze od dzieci. W prawdze maja wiecej \"futerka\" ale sa bardziej soczyste, krwiste i miesne! Galazka: to jest droga do osiagniecia spokoju wewnetrznego, osiagniecia nirwany ;] Kochanica: to zakrawa o pedofilie! Jak juz mowilem, jeszcze nawet nie poszedlem do szkoly!

:( taaa jaaasne nie klam;( po prostu mnie nie chcesz!:( a ja juz sie zakochalam 🌼

Czyli NIE Nokia - connecting people a Zebry, pingwiny i fasolki - connecting people O tak! Kochanica: jezeli nie dysponujesz willa z basenem, dwoma mercedesami i duzym zasobem gotowki w szwajcarskim banku + nie masz Rolexa na kazdy dzien, to nie jestem zainteresowany :P

Niewiadomy, ja też lubię Villentretenmertha. ;) A żeby nie wypaść z tematu dorzucę pytanie od siebie. Ile wynosi prędkość jaskółki obciążonej kokosem?

przerzucam sie na pingwiny :classic_cool: one przynajmniej łączą sie w pary na cale życie :P

Gość to zalezy co sobie
kokosem obciązyła, jeżeli sumienie - to nic się nie zmienia!

Gość stateczna kobieta w średnim
wieku. Niewiadomy...ile masz wiosen, Promyczku?

Iron Hill: to zalezy, jak duzy kokos i jaskolka oraz z jaka predkoscia to wystrzelisz i z jakiego kalibru :D

wieku. Niewiadomy...odpowiedz....mam wszystko to, co wymieniłeś powyżej...:):):) Czy może moglibyśmy się spotkać w realu?

oho konkurencja :o

Stateczna kobieto w średnim wieku: w takim razie bardzo prosze o skan poreczenia majatkowego, stanu cywilnego, zdjecia w/w rzeczy. :D Co do wiosen: mialem kilka, ale wszystkie uciekly ;(

wieku. Nie wierzysz mi Kwiatuszku? Spotkajmy się.....zobaczysz sam...na własne oczki.....:) do kochanicy : widzisz!

Gość NieKochanicaNiewiadomego
stateczna szacuneczek :classic_cool: ja znalazlam inny obiekt westchnien :P wszystkiego naj naj chlopaki 🌼 :))

Humpf! Dobra, wierze Zapraszam do mojej posiadlosci w Azərbaycan Respublikası! :D Znajdziesz bez trudu ;>

Gość żółwisia
Dziecko, Ty jesteś bardzo zaniedbany wychowawczo...widzę, że nie masz opieki.To smutne, może chcoiaż zapoznaj się z Biblią...to Mądra Księga, pomaga nie błądzić. Do Kobitey w średnik wieku : powinnas się WSTYDZIĆ, chłopak jest zanidbany wychowwawczo, rodzice go odeszli , a Ty szukasz przygód?!

Ale... po co mi Biblia? Ja jestem mrocznym i posepnym szatanista! Grooooahh *blizej niezidentyfikowany ryk*! I wcale nie jestem zaniedbany wychowawczo! Zawsze bylem dobrze wychowywany i uczony dyscypliny! Mialem swietne, betonowe zabawki i kolyske (z drutu kolczastego) zostawiajaca niezapomniane wrazenia! Teraz moja opieka jest Komputer!