Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agais

czerwone wlosy

Polecane posty

ide dzis do fryzjera i nie wiem czy sie odwaze,ale mam zamiar przefarbowac sie na piekny rubinowy kolor.marzylam o tym od dawna,ale zawsze strach mnie zwyciezal i farbowalam tylko blond pasemka..nie wiem czy odcien wyjdzie taki jaki chce-a to najwazniejsze..nie chce zbyt czerwonego ani rudawego..nie chce tez zbyt ciemnego wpadajacego w braz..co to bedzie.. czy ktoras z Was ma takie wlosy i jest z natury ciemna blondynka? jakie sa Wasze doswiadczenia?

Z natury jestem ciemna brunetka. a to jak wyjdzie kolor zalezy od oprawy oczu. ciemna i brazowe oczy wychodza super. sama farbowalam farba feria kolor wychodzi swietny, intensywny, na moich wlosach miejscami przeswitywal braz (w sumie nie wiem czemu nie wyszlo jednolicie, ale sama farbowalam i byc moze zle rozprowadzilam) ale dalo to jakby zamierzony efekt pasemek. Pisze to jednak po to zeby NIE polecic ci tej farby. Ma swietne kolorki i dlugo trzyma ale kapletnie niszczy wlosy. farbowalam w czerwcu i do tej pory mam siano mimo odzywek maseczek i innych dupereli. A czerwony na listopad to chyba dobry pomysl :P

zreszta jak nie wyjdzie, przemeczysz sie tydzien i zafarbujesz na naturalny. nie ma sie co martwic. ja zawsze ryzykuje i nigdy nie zdazylo sie cos z czego nie mozna wybrnac hehe

zrobilam to i ..nie podoba mi sie:-( tak jak przeczuwalam,zaluje blondu,bo chociaz juz mi sie nudzil,to po prostu wygladam w nim najlepiej. kolor wyszedl ladny,lsniacy itd,ale moja twarz wcale sie w nim ladnie nie prezentuje.mysle,ze wygladam starzej,bladziej i w ogole😭 musze sobie pogratulowac odwagi,ale i tak mi smutno:-(

nie wiem czy tydzien wystarczy..fryzjerka powiedziala,ze przynajmniej dwa i mozemy podjac pierwszy z 3-4 etapow rozjasniania.i tak bede miala potem dlugi czas blond z pasmami czerwonywatymi,a ja tak ladnie wygladalam z pasmami ciemny braz-blond(bardzo naturalnie) ide zaraz poprobowac jakies inne fryzurki,moze mnie jakos ozywia:-(