murb 680 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Zemsta to cień który nigdy nie gaśnie i w jej objęciach dusza powoli gaśnie. Cień cienia nie ma nic do stracenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Dangerous napisał: Może choroszcz welcome uwolni go z opresji, i odda się z nim cielesnej ekspresji. 🫦 Ktoś walił konia pod zdjęcia Elki Aż spadły sąsiadowi obok szelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 14 godzin temu 13 minut temu, Dangerous napisał: Ja się sił piekielnych nie boję… w zasadzie mało czego się w życiu boję. Też już nie boję się, bo przed światem otwartym chcę iść gdzieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Joł, jo czy widział to kto. Widmo kumplem jest dla Ciebie, przez to czujesz się jak w niebie. Ja zazwyczaj nie rymuje, ale dziś sobie próbuje. Bo to bardzo fajna sprawa a także niezła zabawa. Rymowanka nieco niemrawa, jednak liczę na Twe brawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ktoś walił konia pod zdjęcia Elki Aż spadły sąsiadowi obok szelki Wyjątkowo podły z niego onan, lecz i tak za każdym razem go pokonam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 269 Napisano 14 godzin temu 10 minut temu, Get Оut napisał: Zemsta to cień który nigdy nie gaśnie i w jej objęciach dusza powoli gaśnie. Moǰ dotychczasowy faworyt rymu, genialne w swojej prostocie gaśnie- gaśnie. Zaraz po ambonie- dziewoje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Widmo kumplem jest dla Ciebie, przez to czujesz się jak w niebie. Ja zazwyczaj nie rymuje, ale dziś sobie próbuje. Bo to bardzo fajna sprawa a także niezła zabawa. Rymowanka nieco niemrawa, jednak liczę na Twe brawa. Brawo głośno biję! Niech Patabataii wesoło żyje. Rymy niech układa i na forum dobrze gada. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Też już nie boję się, bo przed światem otwartym chcę iść gdzieś. I wjechał do nas brudny Śliwa, lecz i jego się wykiwa. 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 269 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: I wjechał do nas brudny Śliwa, lecz i jego się wykiwa. 🫶 Kiwać chciała z przytupikiem Zapitala z balkonikiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 14 godzin temu 23 minuty temu, parabataii napisał: A na kafe stara wiara, murb i Widmo niezła para. E przenika duszę i chłód i zimno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Kiwać chciała z przytupikiem Zapitala z balkonikiem. Brawo, brawo ona! Mocno się trzyma balkona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Moǰ dotychczasowy faworyt rymu, genialne w swojej prostocie gaśnie- gaśnie. Zaraz po ambonie- dziewoje. Lepiej na rymy nie grymasić żeby zapału nikomu nie gasić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Kiwać chciała z przytupikiem Zapitala z balkonikiem. Robaczywiec przypełzł z Grójec, ale z niego niezły chuuujec. Beng Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 14 godzin temu 15 minut temu, murb napisał: Cień cienia nie ma nic do stracenia. Cień sie ślizga to tylko widmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Parabatai ma coś z głową niemrawo Gdzie jest lekarz halo halo Lepiej język szarym mydłem szorować Niż na forum Patabataii szkalować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, Dangerous napisał: I wjechał do nas brudny Śliwa, lecz i jego się wykiwa. 🫶 Pobudzony bo cały dzień znowu czekał aż przyjdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 269 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Pobudzony bo cały dzień znowu czekał aż przyjdę. Od rana czekałam brylanciku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: Robaczywiec przypełzł z Grójec, ale z niego niezły chuuujec. Beng Lepiej sądzę jeść z komina niż na Śliwkę szukać klina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Chuuujec rzekła gienia, wiecie Ta od śledzi na parapecie. Śliwka tutaj jest jedyna Bo z Irlandii przybyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Od rana czekałam brylanciku Brylant, brylant pokaż gdzie? Ty go widzisz a my nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Chuuujec rzekła gienia, wiecie Ta od śledzi na parapecie. Słychać ciągle ubeckie ujadanie, lecz niebawem skończy się wirażkowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Od rana czekałam brylanciku Chyba było pite do lustra. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Pobudzony bo cały dzień znowu czekał aż przyjdę. Waruje jak prawdziwy, wierny kundel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Śliwka tutaj jest jedyna Bo z Irlandii przybyła Oszczędź ludzkości tych pseudorymów. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 269 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Get Оut napisał: Chyba było pite do lustra. Nie, to tylko tęsknota i niedola Za fotą masywnego jukońskiego żyrandola. Edytowano 13 godzin temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Waruje jak prawdziwy, wierny kundel. Po tatusiu ubeku mu zostało rozliczanie ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Dangerous napisał: Słychać ciągle ubeckie ujadanie, lecz niebawem skończy się wirażkowanie. Lepiej wrzucić na luz Niż zajadać gruz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Nie, to tylko ęsknota i niedola Za fotą masywnego jukońskiego żyrandola. Aż kółeczka ci skrzypią jak pędzisz do mnie inwalido. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Oszczędź ludzkości tych pseudorymów. Nerwowa dziś Caryca Bo nie pokazała cyca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 269 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Aż kółeczka ci skrzypią jak pędzisz do mnie inwalido. Nie bądź cha.mem, gienia stoi z balkonikiem obok i słucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach