murb 680 Napisano 20 godzin temu Niż na forum ciągle trwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 69 Napisano 20 godzin temu To se rwij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Lepiej mi swoje stópki wysłać. Oczywiście, że nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 35 Napisano 20 godzin temu nie wiem kto tu trwa oprocz salowej w sumie teraz, malo ciekawych tematow az nie chce sie siedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: A lubisz mieć masowane stópki? Nienawidzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Hahah. Rozbawiłaś mnie Nie wiem co Cię tak rozbawiło. Nie lubię kiedy mnie dotykają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, szmul napisał: nie wiem kto tu trwa oprocz salowej w sumie teraz, malo ciekawych tematow az nie chce sie siedziec Niezależnie od czym jest temat i tak zawsze kończy się tym samym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Myślałem, że to przyjemne, a Ty nienawidzisz, hahah. Nie spodziewałem się takiej nienawiści. Wolę kiedy się trzymają tak na wyciągniętą rękę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 35 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Myślałem, że to przyjemne, a Ty nienawidzisz, hahah. Nie spodziewałem się takiej nienawiści. nie kazdy jest wariatem i schizofrenikiem, dziwisz sie normalnym ludziom ze krepuja sie przy sajkolu ktory nie wiadomo co moze odwalic, huh Edytowano 20 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Kasacją tematu Xd. Dokładnie - ludzie się poszturchają, pozgłaszają i temat leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VII napisał: A facet nigdy ci nie masował i nie całował stópek? Nigdy bym na to nie pozwoliła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1343 Napisano 20 godzin temu 26 minut temu, murb napisał: Niż na forum ciągle trwać. W naszym wieku już się zębów nie wyrywa, jedynie 8, ale to już sporadycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 20 godzin temu Nie dość, że chlew mi libedy zrobiły z tematu, to jeszcze zablokowały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1343 Napisano 20 godzin temu 19 minut temu, szmul napisał: nie wiem kto tu trwa oprocz salowej w sumie teraz, malo ciekawych tematow az nie chce sie siedziec Wszyscy tutaj są i twój Moon jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: niż na ambonie dopy dać. Lepiej jeździć małym fiatem, Niźli myśli mieć kosmate. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Nie dość, że chlew mi libedy zrobiły z tematu, to jeszcze zablokowały. Też nad tym ubolewam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1343 Napisano 20 godzin temu 6 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: niż na ambonie dopy dać. Nigdy nie próbowałeś?spróbuj zamiast seksu przez telefon 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Też nad tym ubolewam! Aż poczułem chęć zemsty, ale jestem pamiętliwy i zbyt najedzony dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: W naszym wieku już się zębów nie wyrywa, jedynie 8, ale to już sporadycznie Lepiej kroków zrobić sto Niż tu myśleć kto jest kto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Ja ubolewam nad Twoimi stópkami. Lubisz je? Chyba już raz pisałam na ten temat. Nie namówisz mnie na wysłanie zdjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1343 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Lepiej kroków zrobić sto Niż tu myśleć kto jest kto. Więcej robię kroków, dostrzegając cudzych uroków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Lepiej kroków zrobić sto Niż tu myśleć kto jest kto. Ty rymujesz i całkiem dobrze kontaktujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 238 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie próbowałeś?spróbuj zamiast seksu przez telefon A ty się nie boisz się ze ambona nie wytrzyma i się zarwie w trakcie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Murb to stara baba po 50? To pewnie walą jej stópki, fuu Strasznie jestem stara i okropnie mi walą stopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1343 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Lepiej kroków zrobić sto Niż tu myśleć kto jest kto. Więcej robię kroków, dostrzegając cudzych urok/ów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1343 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Lepiej kroków zrobić sto Niż tu myśleć kto jest kto. Słowo uro.. k jest w cenzurze, bo na różowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Ty rymujesz i całkiem dobrze kontaktujesz. Lepiej rymy układać niż się na forum okładać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1343 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Lepiej kroków zrobić sto Niż tu myśleć kto jest kto. Robię więcej kroków, dostrzegając cudzych urok.. ów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VII napisał: Nie pamiętam. Mogłabyś przypomnieć? To fajnie, lubię takie. Pokażesz? Nie. Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1343 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Lepiej rymy układać niż się na forum okładać. Lepiej pieprzyć się na ambonie Niż tłumaczyć się głupiej dziewoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach