Dangerous 45 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nerwowa dziś Caryca Bo nie pokazała cyca Taka z niej niecna łabędzica, a czy w stajni nakarmiona jest konica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Aż kółeczka ci skrzypią jak pędzisz do mnie inwalido. Hahahahaahhahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 13 godzin temu Z przykrością stwierdzić muszę, że ranicie mą duszę. Me serce krwawi a Was to nieźle bawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Dangerous napisał: Taka z niej niecna łabędzica, a czy w stajni nakarmiona jest konica? Pewnie nakarmiona A Caryca pobudzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 13 godzin temu Nie ma tematu bez hejtowania Próżne me oczekiwania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 13 godzin temu 20 minut temu, Get Оut napisał: E przenika duszę i chłód i zimno. Ale ze co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Nie ma tematu bez hejtowania Próżne me oczekiwania. To nie hejt - lecz zabawa, niech Ci jutro smaczna będzie kawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pewnie nakarmiona A Caryca pobudzona Ciekawe, co na to wszystko Witek, czy za zabawianie mamuśki wystawił kwitek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: To nie hejt - lecz zabawa, niech Ci jutro smaczna będzie kawa. Kawę będę piła i łzy jak grochy roniła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Ale ze co? Co autor chciał powiedzieć, ktoś to może wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Nie bądź cha.mem, gienia stoi z balkonikiem obok i słucha. Gina ma najlepsze rymy tępaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Kawę będę piła i łzy jak grochy roniła. Na co Ci łzy, moja miła, nie bądź jak Czerwcowa Wiła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Gina ma najlepsze rymy tępaku. A myślałam, że ja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: Ale ze co? A widzisz na tym to polega, że trzeba myśleć co autor miał na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Co autor chciał powiedzieć, ktoś to może wiedzieć. Nie wiem nie wiem nie rozumiem, w myślach zaś czytać nie umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: A myślałam, że ja! Też jesteś oczytana i kociak tyż, a mnie się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Na co Ci łzy, moja miła, nie bądź jak Czerwcowa Wiła. Miło było ale się skończyło i na myśl o czerwcu zimno się zrobiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, parabataii napisał: Nie wiem nie wiem nie rozumiem, w myślach zaś czytać nie umiem Szklaną kulę czas se sprawić by na forum móc się bawić. Edytowano 13 godzin temu przez murb 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: A widzisz na tym to polega, że trzeba myśleć co autor miał na myśli. To przekracza dzisiaj moje możliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Nie wiem nie wiem nie rozumiem, w myślach zaś czytać nie umiem Też nie zawsze umiem ale czuję, gdy ktoś mnie rozumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: To przekracza dzisiaj moje możliwości To jutro namalujemy różnorodności i odnajdziemy swoje możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Też nie zawsze umiem ale czuję, gdy ktoś mnie rozumie. Codzień staram się jak mogę, ale dziś odczuwam trwogę Twoje myśli takie zawiłe, że nie wiem czy są dla mnie miłe. wolę dziś nie ryzykować i sana z nimi nic nie kombinować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Też tak sądzę. W końcu najlepiej ci liże, a ty to cenisz nas wszystko. Już nie raz kadłubkom intelektualnym wmawialeś wysokie iq bez wstydu My tu o głupotach piszemy i wyjmij kija z duру, albo ić stąd bo temat psujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: Codzień staram się jak mogę, ale dziś odczuwam trwogę Twoje myśli takie zawiłe, że nie wiem czy są dla mnie miłe. wolę dziś nie ryzykować i sana z nimi nic nie kombinować Myślę jak w rymach odbić piłeczkę poczekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, parabataii napisał: To przekracza dzisiaj moje możliwości Nie mam już do tego krzty cierpliwości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Też tak sądzę. W końcu najlepiej ci liże, a ty to cenisz nas wszystko. Już nie raz kadłubkom intelektualnym wmawialeś wysokie iq bez wstydu Kadłubkiem to ty jesteś. Ty zaś liżesz podręcznym, w nadziei że któraś może ci popuści obrzydliwy zwyrolu. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Myślę jak w rymach odbić piłeczkę poczekaj Weź nie czekaj, Weź sie przytul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 609 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: Codzień staram się jak mogę, ale dziś odczuwam trwogę Twoje myśli takie zawiłe, że nie wiem czy są dla mnie miłe. wolę dziś nie ryzykować i sana z nimi nic nie kombinować Jak możesz tak kombinować gdy kolega chce podołać więc nie spuszczaj go na drzewo tylko powiedz hej kolego raz dwa trzy łapiesz mnie Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Jak możesz tak kombinować gdy kolega chce podołać więc nie spuszczaj go na drzewo tylko powiedz hej kolego raz dwa trzy łapiesz mnie Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, parabataii napisał: Codzień staram się jak mogę, ale dziś odczuwam trwogę Twoje myśli takie zawiłe, że nie wiem czy są dla mnie miłe. wolę dziś nie ryzykować i sana z nimi nic nie kombinować Trzeba kombinować aby swoje marzenia realizować i chociaż droga kręta, to spryt i pomysł najlepszy sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach