murb 678 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Ale ze co? Co autor chciał powiedzieć, ktoś to może wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 174 Napisano 1 minutę temu 9 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Nie bądź cha.mem, gienia stoi z balkonikiem obok i słucha. Gina ma najlepsze rymy tępaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 42 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, murb napisał: Kawę będę piła i łzy jak grochy roniła. Na co Ci łzy, moja miła, nie bądź jak Czerwcowa Wiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 678 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Get Оut napisał: Gina ma najlepsze rymy tępaku. A myślałam, że ja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 174 Napisano przed chwilą 3 minuty temu, parabataii napisał: Ale ze co? A widzisz na tym to polega, że trzeba myśleć co autor miał na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach