Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodi19

włosy zniszczone trwałą

Polecane posty

Gość nodi19

czy ktoś też ma taki problem?Nie są jakoś tragicznie zniszczone,no ale jednak :/ miałam w zyciu 3 razy robioną trwałą kiedy znudziły mi sie moje proste.Ale już chyba więcej nie zrobie bo ta ostatnia to był niewypał :( teraz są sianowate....dziewczyny czego używacie do włosów po trwałej?Chce żeby były bardziej śliskie,nie takie suche i błyszczące.No i zeby sie lepiej układały.

jedwab w plynie,po kazdym myciu wcieraj we wlosy dosc duzo(tylko nie od nasady,bo beda jak tluste) mialam zniszczone wlosy i bardzo mi pomoglo jedwab mozesz kupic np na allegro

Gość jedwab to kicha
:o w tej cenie lepiej zaopatrzyć się w jajka, cytrynę i olejek rycynowy!

Gość wcale nie kicha
ja z kolei marze o prostych włosach, bo mam kręcone i jedwab bardzo mi służy - co prawda nie prostuje,ale za to nie są sianowate i błyszczą super!

Gość jedwab to kicha
mam wlaśnie zniszczone prostowaniem włosy i jedwab moim zdaniem jest do d.............. owszem, nabłyszcza ale nie regeneruje!!!!!!!!!!!!!!!:(

Gość samotna studentka
ja ci polecam serie pantene- szampon, maseczke, naprawde te kosmetyki są dobre niestety wlosy sie nie wyprostuja same i nie doprowadzisz ich do ladu dla mnie jedynym sposobem bylo zapuszczanie zeby odrosly proste i zdrowe.. noi udaje sie, odrosly juz z 15 cm, nadal zapuszczam polecam od czasu do czasu prostownice i dobry kosmetyk do prostowania no chyba ze ci zalezy na lokach, to nie wiem, ja je prostuje , rowniez na walkach, i jest ok. teraz troche gorzej bo jest jesien , wilgoc puszy wlosy , ale bedzie ok powodzenia :) a co do naturalnych sposobow typu olejek, jajka, to ja nie jetsem przekonana, po co sie babrac w tym, skoro wysratczy dobra maseczka i szampon?

Gość nodi19
dzięki dziewczynki.Ja je obecnie prostuje bo po nieudanej ostatniej trwałej loczki szybko same sie rozwaliły :(

Gość niunnkkkkkkkka
ta maseczka z jajek jest super. swietnie nawilza wlosy zniszczone trwala.

Gość nodi19
z samych jajek? Całe czy np.tylko żółtka?

z samych żółtek, bo białko Ci się zetnie na włosach pod wpływem ciepłej wody.