Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

Maciej to juz przeszlosc dla mnie. Twardo bede przy tym obstawala. Watpie zeby mnie tutaj poszukiwal na tym forum - laski zarywa. ...wirtualny frajer

Gość wirtualny frajerrrr
niezle okreslenie !! Podoba mi sie !! Ale nie badz taka ostra dla niego - zdecydowanie nie nazwalabym go frajerem - to laski chyba sa 'frajerkami'-jezeli mozna tak nazwac dziewczyny, ktore mozna 'miec' bez specjalnego wysilku. Maciej jest poprostu dobry w te klocki - ma to cos ;)

Gość maliwinkaaaaa
a co poznalas macieja ze tak sie o nim dobrze wypowiadasz?? Pewnie zaliczyc mozna ciebie do tzw frajerek hehehehe

Mnie by tak latwo nie uwiodl-zdecydowanie!Musialby sie nieco napracowac. To ze jest super przystojny nie daje mu zadnej taryfy ulgowej wrecz przeciwnie

oj dziewczyny-on naprawde ma to cos w sobie,ze wiele sie zaklinalo ale tez wiele sie szybko zlamalo i uleglo. mowi sie,ze wyglad nie ma znaczenia-niestety ma!!on na starcie juz w zw. z tym zdecydowanie prowadzi :( - ale dla mnie juz jest wielkim przegranym

Gość a skad ten Maciej pochodzi

Gość jakajaja
O co chodzi z tym topikiem??? Dajcie jakis skrot tej historii bo troche bym miala za duzo do czytania

Ja juz sama nie wiem o co w tym wszystkim chodzilo. ogolnie rzecz biorac to bylo jakies totalne nieporozumienie

1. Natalia i Maciej byli para 2. Maciej okazal sie skurwielem (podobno) - trzymam z nim jakby co 3.Natalia sie ostro wkurzyla 4. Ostatnia ich rozmowa odbyla sie wlasnie na tym forum That\'s it!

Gość jak to czytałam
to aż mi sie słabo zrobiło! Też miałam zaufanego przyjaciela, któremu na gg mówiłam różneee dziwne rzeczy. Potem sie pokłóciliśmy i teraz sie boje, a nuż pokaże znajomym? kurcze.. :-o

Gość sława _mira
Mogę pogadac. Co tam Maciej słychac u Ciebie? ZAdnego kontaktu nie miales z Natalia?

Gość hejoooos Maciejoss
:) jakoś nie moge trafić na Ciebie. Chętnie pogadam o wszytskim i o niczym:) daj znać jak będziesz :)

Siemka jak tam leci u Was? Dzisiaj bede troche dluzej na \"forum\" - mam \"newsy\", ze Natalia tez gdzies tutaj krazy :) Pozdrawiam natalie z calego serca

Kochany a skąd Ty masz takie informacje gdzie ja w danej chwili \'krążę\"?? Dziękuję za pozdrowienia

Natalia nie wierze! Wkoncu zesmy sie gdzies spotkali!!!Bardzo sie ciesze? Moze zadzwonie do Ciebie (korzystajac z okazji)?

Gość macon
Romeo i Julia spotkali sie wkoncu :D

Gość taki jeden nocny czytelnik
przeczytalem tylko pierwsza i ostatnio strone ale jak zwsze muse dorzucic 3 grosze:P:P natalca>>>daj sobei z nim spokoj szkoda czasu.

Nocy czytelnik ma racje - Natalia szkoda twojego czasu....Macius twojego takze. Dajcie sobie nawzajem juz swiety spokoj i zapomnijcie o sobie

Gość aaaaaaaaaaaallllooo
a ja mysle, ze ktos tu jest zbyt dumny :) ale to nawet dobrze.....

Gość s*y*l*w*i*a nie masz racji
Dlaczego mowisz im zeby o sobie zapomnieli?!?!!? To byli przyjaciele - chyba nie jestes w temacie calkowicie. Uwazam, ze maja idealna szanse wkoncu sie pogodzic - nie mowie zeby zaraz znowu sie przyjaznili (to juz jest prawdopodobnie niemozliwie) ale niech zakoncza wszystko jak dorosli ludzie , w miare w milej atmosferze a nie w klotni...

Absolutnie jestem za pogodzeniem sie. Wielokrotnie przepraszalem juz natalie i moge zrobic to raz jeszcze \"PRZEPRASZAM!! !! !!\" - choc zdecydowanie wolalbym to zrobic \"twarza w twarz\" - niestety nie mam takiej mozliwosci. Rzeczywiscie chyba musze sobie dac spokoj - coz za bledy trzeba placic czasami nawet do konca zycia - niestety wybaczac jest t.r.u.d.n.o.

Gość esgaaa
Kochany Macku ja ci Wybaczam!!!!!!!!!!!!1 :D Jezeli natalia nie chce zebys do niej dzwonil zadzwon do mnie. od kolezanki mam twojego maila ...hehe znany juz jestes!! Laski powiem Wam cos w wielkiej tajemnicy hehe - ten koles na wybiegu lata!!Modelem jest! podobno niezly calkiem :)

Maciej daj spokój z tymi tekstami - standardowa wiązanka już mnie nie rusza. Dla Twojej wiadomości: tak przyjmuje przeprosiny ale jak mówi przysłowie: \"Wybaczę ale nie zapomnę\"...przykro mi - nie mogę zapomnieć o tym ponieważ do dzisiaj odczuwam "skutki' twojej bezmyślności

Wez Natalia spotkaj sie z nim - co szkodzi Tobie? Zdecydowanie lepiej bedzie wam sie rozmawiala \"oko w oko\" niz przez forum - poza tym Maciej chyba juz poszedl sobie..tup tup

Gość taki jeden nocny czytelnik
szkoda tylko ze w glowie ma pusto:P:P:P no ale ludzie dobieraja sie w pary na zasadzie podobienst wiec Tobie-nie pamietam nicku chodzi mi o osobe od "zadzwon do mnie" zycze powodzenia,chyba pasujecie do siebie.