Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

Siema Co tam u Was Ludziska słychac? niestety wakacje się kończą, do twórczej roboty trzeba się zabrać...a tak się mi nie chce-człowiek żyje jeszcze morzem (glowa do teraz mnie boli hehe)

Gość wow wow wow
a to SZOK!!!! MAciej ty zyjesz??? BOSKO:D

Gość wow wow wow
Maciuś - a jak tam twoje sprawy sercowe??? Ja chetnie bym sie z Toba spotkala...tez ze stolicy :D

Gość o prosze więc jeszcze tu ktoś
zagląda:) masz jeszcze kontakt z Natalką Maciek??

Gość Macieju -Ratuj
Porwał ci mnie zły Rumburak i więzi w wysokiej wieży ,a nie ma tu żadnej rozrywki,nawet gromnice jakoweś krótkie ,a jadło tylko od przebrzydłego karczmarza Mc"Donaldasa ! RATUJ !!! Jam ci Twoja !!! ❤️❤️❤️ Natalija Krzywopindka

Gość kalosze ubierz wiec
sobie dziewczynko zagubiona i idz w drogę

oooooo ten topik żyje jednak!?!?!?! Ludzie jest ktos kto zna tą historie, albo czy ktos jeszcze pamieta to love-story???

o ja pier***ę jak ten czas leci!!!!!!! Starzejemy się ludzie...jak to dawno już było...:(:(:( ale jak to się mowi \"karuzela musi sie dalej krecic\" ps. pozdro dla Syli

PSIA MAMO!!!!KOCHANA!!!! gdzies sie podziewala!?!?!?!?!?!??!?! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Moze tym razem karuzela ma szanse ruszyc na dobre co???

Gość no ale nie ma jakby
podmiotów tego calego topiku czyli Pani N. i Pana M. - choc jak widze Pan M. czasami tutaj zaglada ..mmmhhhh....przynajmniej jeden przystojniak sprawdzony na forum!!! MACIUŚ WRÓĆ DO NAS!!!!

Gość ellllllaaaaa25
nie daj sie maciek!!!!! nie daj sie babom szukaj natalii wroci napewno tylko odgoni baby i kolezanki co z zazdrosci jej pranie mózgu robia maciek nie daj sie!!!!!

Gość bez JAJ
GDzie jest MAciej!?!?!?!Weź czlowieku częściej zagladaj tutaj.... ps. Jaka cholera karuzela?????o czym gadacie???

Gość Psia Mama Tobie
niech powie o co chodzi z karuzela - ona to wymyslila ale pewnie poszla juz z burkiem na spacer albo spac :)

Gość Maciuśssssssss
co tak kochanie u ciebie slychac/??????

Gość Maciuśssssssss
jestes jeszcze :D - fajnie. Moze CK Oberża dzisiaj co???

Gość Maciuśssssssss
No to co Macius - spotykamy sie dzisiaj?Tak ok 20:00? :D:D:D:D - serio pytam

Gość co wy z tym Maciejem
/?????Dobijacie sie do niego non-stop!!! To jakis BOSKI RUMAK czy co???

Gość Maciuśssssssss
och już myslalam,ze to on odpisal tak szybko ... :( -moze go sploszylam!??! Maciej jest BOSKI! - trafne okreslenie!

Gość buehheeee
BOSKI RUMAK:D tekst roku, ja tam jestem bardziej ciekawa co u Natalki, aczkolwiek Maciek jest spoko gościu:) widzę ze nie tylko ja mam ten topik w ulubionych ;) :p fajnyyy był ten topik kiedyś:)

Hej! Mialam troche zaleglosci ...czytanie zajelo mi z pol godziny :) - w sumie niewiele stracilam patrzac na glowny watek tego topiku...Ale zauwazylam,ze rozwinal sie drugi - o wiele bardziej interesujacy - Psia Mama musi byc kochana!Takich ludzi powinno byc wiecej :D mniam mniam herbatka z soczkiem malinowym - dobry sposob na \"jesienna depreche\"

Gość topik jest fajny
a co tam u Ciebie Natalca?masz kontakt z Maćkiem?

:) Jezeli chodzi o Maciusia to od dluzszego czasu nie mam zupelnie z nim kontaktu. jakos tak sie urwal...Z jednej strony troche szkoda no ale tak widocznie mialo byc. moze powinnam byc troche bardziej \'lagodniejsza\'??.No ale nie ma co tego juz roztrzasac na nowo... :)

Natalia ty bylas wyjatkowo lagodna dla niego - ja to chyba bym oszalala ze zlosci ;( Czasami jak sama juz pewnie zauwazylas \'o dziwo\' (ze sie tak brzydko wyraze) Pan Maciej zaglada tutaj :)...chyba w poszukiwaniu albo w nadzieji,ze zastanie Ciebie tutaj :)