Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omleczko

Czy to prawda, że po ciąży karmiąc szybko schudniemy?

Polecane posty

Prawda, pod warunkiem, że nie będziemy sie obżerać bo karmienie piersia przyspiesza chudniecie.

Gość parafiolka
jest jednak pewna zaleznosc - im mniej jesz tym mniej masz mleczka...

Gość parafiolka
jest jednak pewna zaleznosc - im mniej jesz tym mniej masz mleczka...

Gość hhtryh
Ja przytyłam i to bardzo moja koleżanka również.

Gość marynika
wyprodukowanie mleka wymaga kilkuset dodatkowych kalorii to zalezy czy sie je uzupelnia czy nie jedne kobiety siedzac w domu z dzieckiem chudna inne tyja

Gość Przyszła Mama
Przy rozsądnej diecie i utrzymaniu poziomu "zdrowych"kalorii mozna pięknie i szybciutko zrzucic tłuszczyk po porodzie,jednak pamiętajmy,ze nie jest to czas na to,aby usilnie się odchudzac,gdyz w ten sposób uszczuplamy tez zapas wartosciowego pokarmu dla malucha.

Ja karmiąc piersią i nie stosując żadnych diet schudłam w dwa lata 30 kilo. Ale jadłam normalnie, nie obżerałam się.

a ja 15 kg schudlam juz w pierwszym miesiacu po urodzeniu corki.karmilam ja piersia na zadanie(wisiala non stop;-) ) prawie nic nie jadlam bo czasu nie mialam,tylko pilam bardzo duzo,pocilam sie w nocy az przescieradlo bylo mokre czasem:-O moja mala przytyla za to ponad norme-przy wyjsciu ze szpitala wazyla 3050,a po 5 tygodniach...4800!wyssala ze mnie tluszcz:-D

Gość omleczko
Co to znaczy nie obżerać się? Czego nie wolno nam jeść: słodyczy, tłustych potraw? A co możemy jeść?

Prawda, że szybciej chudniemy, ale musimy pamiętać o diecie. Proponuję potrawy beztłuszczowe i na parze. Można je przygotować w specjalnych produktach. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.

Gość gość
Ja już w trzy miesiące zrzuciłam wagę z ciąży a teraz w 4 miesiącu jestem chudsza niż przed ciaza. Tylko że ja nie mam czasu jesc normalnie bo moje dziecko jest bardzo absorbujace a jak już śpi to i tak nie mam na nic ochoty z tego wszystkiego. Żałuję że nie dawałam mi butli a teraz już butli nie chce

Gość gość
A to zalezy po pierwszej ciazy wyciagnelo ze mnie jak z krowki a po drugiej waga ani drgnie =(