Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mifka

drogie żony - sprawdźcie na sympatii.onet

Polecane posty

Gość mifka

czy wasz mąż nie jest tam zalogowany .. ja jestem samotną 30-letnią osóbką, zarejestrowałam się tam w nadziei że znajdę tym sposobem równie samotnego faceta, ale niestety, większość facetów którzy do mnie piszą jest żonatych !!! i szukaja kochanek!!!

Gość Fiorella
Oj nie tylko tak, na imprezach kulturalnych sami zajeci, a oczy im lataja na lewo i prawo. Tez szukaja kochanek. Jak sie ma obok siebie co sie nie kocha to sie lata, jak sie ma w genach zdrade to tez,nic nie poradzisz.

Gość olabogaaaaaa
tez tam poznalam swojego obecnego kochanka

Gość lllllkkkklllllkkkkkkkk
👄 ❤️

Gość dorka34
a moj maz wpisal sie na randke na tlenie, znalazlam go , jak razem siedzielismy przy komp, a ja z ciekawosci po raz pierwszy tam weszlam....jakie bylo moje zdziwienie ..." jest w zwiazku, szuka prawdziwej milosci, ma juz dzieci i chce miec wiecej "itd. Mi tlumaczyl sie, ze zrobil to dla jaj. Ciekawe, czy dla swoich jaj, czy tez aby zrobic sobie jaja ze mnie? Nie myslal chyba, ze tam kiedykolwiek zajrze, a mnie cos "tknelo"... Pozdrawiam:):)

Gość coffee25
zgadzam się, moj mąż na sympatii na onecie znalazł sobie kochanke i teraz sie rozwodzimy

Gość A mojej kolezance
sie przytrafilo, ze jej wlasny facet napisal do niej na sympatii chcac ja poderwac (nie wiedzac, ze do niej pisze)... bo zalozyla sobie konto, zeby go sledzic...

Gość innka
sprawdzajcie kochane na ilove.pl znalazlam tam swojego, pisze, ze jest wolny i bez zobowiazan i szuka stalego zwiazku, tylko jakos zapomnial mi o tym powiedziec !!! wyprowadzialm sie , nienawidze go i kocham jednoczesnie, obled

Gość Sympatia
www.mikefromwarsaw.onet.pl Mimo że on jest wdowcem to wara od niego bo to mój ideał mężczyzny i prawie od dwóch lat usiłuję go zdobyć

Gość Sympatia
www.mikefromwarsaw.sympatia.onet.pl

Gość haha autoreklama
👄

Gość moj tez tam poznał
swoją kochankę i od roku juz nie jestem zoną

Gość czy sympatia
czy o2, czy inne portale randkowe wszedzie tam pelno zonatych facetow, ot i taki świat obecnie mamy

Gość to sie za niego wez
dla mnie to koszmar, i nie chodzi mi o wygląd, ale ten opis ... tfu !!!

Gość korenta
Mój bedęc ze mną w calkiem niezłym zwiazku małżeńskim od wielu lat ogłosił się na sympatii w poszukiwaniu kobiety. Dziś sprawa jest juz w sądzie rozchodzimy się. Tyle upokorzenia jakie doznałam - to nie życzę nikomu. A swoja drogą mężczyźni to s...... a kobiety chwytające się za wszelka cenę żonatych to poprostu kurwiszonki. Nic dodać nic ująć. Bóg wie ile jest nas którym rozwalił się małżeństwo przez te durne randki

Gość goryczka
niestety.... mój eks również wyhaczył babkę w necie. Jak wskoczył w inną, tak całkiem mu odbiło. I po dziewięciu latach małżeństwa znów jestem sama.

Gość z ostatniej chwili
Amancie Wszechczasów-ty jestes jakis nienormalny!!!:-0

I z czego im się to robi ? - mam nieodparte wrażenie, że z nudów. Oni się przy nas nudzą, my za bardzo ich rozpieszczamy ... chyba. Do roboty ich zagnać, afirmując oczywiście, bo tego im brak... i lecą na piękne słówka, męskość swą podciągając ;-) ...albo: Rzeczpospolitą Babską drogie Panie sobie stwórzmy ;-) Ja - też tuż przed rozwodem :(

No niestety brak lojalności w małżeństwie jest straszny...... ale nie tylko mężcvzyźni mają strony randkowe, mój znajomy też był zdziwiony umawiając się prze randki, bo trafiał na znudzone mężatki....... Nie tylko mężczyźni nie są święci..... niektóre kobiety też, Tak jak niektórzy męźczyźni.......

Gość znudzona żona
to prawda

Gość znudzona żona
ja tez ma profile tu i tam :P

normalne, że jest kawalerem i to nadgryzionym zębem czasu:P nie widzisz, jak mu na dekiel wali?:D

Gość znudzona żona
ja wolałabym żonatego niż kawalera...:P