Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość murzynek

musisz tu wejść !!!!

Polecane posty

Gość murzynek

Apel murzynka Drogi biały kolego i koleżanko! Powinieneś zrozumieć kilka rzeczy: kiedy się rodzę, jestem czarny, kiedy dorosnę, jestem czarny, kiedy praży mnie słonce, jestem czarny, kiedy jest mi zimno, jestem czarny, kiedy jestem przerażony, jestem czarny, kiedy jestem chory, jestem czarny, kiedy umieram, jestem czarny. Ty, biały kolego: kiedy się rodzisz, jesteś różowy, kiedy dorośniesz, jesteś biały, kiedy praży Cię słonce, jesteś czerwony, kiedy jest Ci zimno, jesteś fioletowy, kiedy jesteś przerażony, jesteś zielony, kiedy jesteś chory, jesteś żółty, kiedy umierasz, jesteś szary. I Ty masz czelność nazywać mnie kolorowym ?!?!?! Z wyrazami szacunku Murzynek

Gość biedronka24
no, niezłe :-)

Gość taka se baba
Noooo, świetne-aż sobie wydrukowałam(serio), mężowi pokażę. Pozdrawiam i...lubię murzynków, bardzo fajni ludzie z dużo większym od naszego białego poczuciem humoru.

Gość murzynek
dziękuję wszystkim za życzliwe przyjęcie :)

Gość prosze bardzo
zyczliwosc masz u nas, jak w banku

Gość muminekk
oj murzynku, masz racje :) pozdrawiam:)

Gość wierszyk swietny
Oby takich wiecej :D:D:P

Gość Mazdeczka
Piękne po prostu i PRAWDZIWE

Gość ciotka aniela
bravo Murzynek :) trafiłeś w samo sedno;)

Gość Drobna poprawka
O ile wiem to Murzyn kiedy się rodzi to tez jest biały :-D pozdrawiam :-D

Gość Zając Leona
Lee! A mnie tam wszystko jedno jaki sie rodzisz, jaki umierasz, chocbys byl ZIELONY jak UFO i tak Cie będę kochała!Bo kocha sie nie Skore, a SERCE i CZLOWIEKA, Jego OCZY , uśmiech, mózg, madroscc , lub głupote,humor, lub jgo BRAK, dotyk , pocałunek, a NIE kolor!JTwoja JA!

Gość ewa spadła z drzewa
:-)

Gość White Pride
masz rację czarnuchu:)

Gość spocony_murzyn
w ptasim mleczku najpierw zjadam opakowanie🖐️

Gość To nie te czasy
.... ze Murzyni bywaja spoceni :p

Gość szmata666
a to prawda, że w afryce murzyny lepią domy z kału dzikich zwierząt? podobno stąd wzieło się powiedzenie śmierdzi jak z murzyńskiej chaty

Gość mirabelka9876
a pamietacie film chlopaki nie płaczą ? czy ktos pamieta tekst o murzynie ? byl boski jakby ktos go mial gdzies i moglby sie podzielic bylabym wdzieczna

Gość mirabelka9876
wlasnie znalazlam zajeeee.isty No właśnie... handlarze niewolników przywieźli ich z Afryki... A myślisz, że to taka prosta sprawa wysiąść na plaży w Afryce, złapać w siatkę zwinnego, silnego murzyna i wywieźć go za ocean?!? Bolec: Chyba nie... Fred: No jasne, że nie... udało im się to zrobić ponieważ wywozili tylko takich co albo nie potrafili spierdolić przed siatką, albo byli największymi głąbami z plemienia i wódz sprzedawał ich za paczkę fajek, bo i tak nie miałby z nich pożytku. I ci wszyscy nieudacznicy pojechali do Ameryki. Pożenili się, porobili dzieci... świat poszedł do przodu... pojawiły się komputery, amfetamina, samoloty, ale co z tego, jeżeli ich serca pompują tę samą krew, są potomkami człowieka, który na własnym podwórku dał się złapać w siatkę, więc nie uważam, że naszym chłopakom brakuje luzu... kapujesz?!?