Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*..*..*

*****Kto jest w szczęsliwym związku i chce o tym porozmawiac?*****

Polecane posty

Napisz kim jestes i kto jest Twoim chłopakiem/ męzem, jak długo jestescie razem i jaki masz sposób na piękny związek?? 🌻

Wiesz co? Mam pomysł, Ty sama napisz to wszystko :) być może wtedy zachęcisz inne kobiety tego forum na tak intymne zwierzenia :) Swoją drogą bezpośredność tego pytania wskazuje nieodparcie, że autorka nie jest w szczęśliwym związku o pragnie przepisów na to, jak to osiągnąć. Powiem Ci dziewczyno, jestem facetem, i drążę ten tenat także ale nie ma chyba czegoś takiego, a jak jest to wyrafinowany :D ;)

i tu się mylisz!!! jestem bardzo szczesliwa w związku i chciałam porozmaiwac z podobnymi do mnie, bo niestety na forum 99% osób pisze o nieszczęsliwych uczuciach :(

Gość Nium
a ja jestem szczęśliwa.....są oczywiście takie dni, że mam masę wątpliwości, czy to dobrze, że z nim jestem... ale to chyba normalne...czy nie ?? :/ mam dopiero 17 lat, mam jeszcze czas na wielką prawdziwą miłość, ale może ona już przyszła ??? wiem, że to brzmi głupio, ale Mój Kochany ma 27 lat i wydaje mi się, że poważnie traktuje nasz związek... chociaż czasami zastanawiam się, czy się mną po prostu nie bawi... ale takie chwile wahania szybko mijają :) Kocham :)

Gość gość
O kurna, odkopałem temat sprzed 13 lat.

Popatrz tyle lat minęło, a nadal brakuje ludzi w szczęśliwych związkach, którzy chcieliby się tym podzielić. Narzekanie może jest atrakcyjniejsze.

Gość gość
Temat do zamknięcia :D

Gość gość
Nie ma co pisać o szczęśliwym związku bo zaraz zlecą się wredne trolice, które będą udawaniać że to niemożliwe bo takich związków nie ma i wszyscy zdradzają, a jak twierdzisz, że Twój partner/partnerka nie zdradza to znaczy, że o tym nie wiesz. No, ale nawet jak teraz nie zdradza to i tak zdradzi, itd. Po co więc udowadniać, że się nie jest wielbłądem jak i tak Ci napiszą że jesteś lub będziesz.