Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZeschizowanyPacjent

DJ Rydzyk przy mikrofonie TVN

Polecane posty

Gość polska schodzi na psy
i pozniej sie dziwia ze w statystykach okazuje sie ze coraz wiecej polakow przechodzi na inne religie lub jest ateistami :D jak rydzyk kradnie oszukuje klamie i ubliza ludziom a mimo to wciaz jest ksiedzem no to raczej zachecac do tej religii nie bedzie ludzi :/

Gość a mnie
zastanawia co ten pajac (w domysle Rydzyk) ma takiego, ze tyle ludzi jest za nim i tak bezgranicznie mu ufa. kto tez za nim stoi ze wszyscy sie boją zabrać mu koncesje i zamknąc mu pysk.

Gość agfahzhDVbz
dobrze indoktrynuje , diabel wcielony

oj trzeba będzie się obawiać gdy Rydzyk będzie kupował samoloty albo pójdzie na kurs pilotażu :D ale najlepsze wczoraj były te babki i facet pod Jasną Górą :D \"wy Żydy, modlic się a nie nakręcać \" :P i ciach łapą po kamerze :P

Gość aaaaabbbbbb
jedynym wyjściem jest przekonywanie waszych zaślepionych dziadków żeby nie słuchali, nie wpłacali kasy itd

Gość ania z zielonego pod
wreszcie pokazali prawdziwą twarz tego złodzieja-cwaniaczka TVN ma jaja Najbardziej zszokowało mnie słownictwo tych wszystkich pobożniaków z Rodziny Radia Maryja. Tyle nienawiści, złosci.... Aż się zastanawiałam, gdzie tu miejsce na miłość do bliźniego. Czy tak powinni się zachowywać chrześcijanie? Na miłowanie swoich wrogów. Szczerze powiedziawszy, to miałam wrazenie, ze reportaż jest o sekcie...

Gość aaaaabbbbbb
UWAGA będzie dzisiaj o 19:45 i w nocy o 1:30, może to będzie powtórka

Gość Wklejam
12:15 tak tak tak tak tak tak tak ta Co za ludzie wierzą w jego boskość??? Podziwiam bratanka za odwagę, bo teraz ten mafioso nie wiadomo co mu zrobi w zemscie. Ale rydzyk od jakiego czasu bazowal na glupocie kobiet chetnie oddajacych pieniadze ksiedzu. 12:18 zyga999 sama mam taka durna sasiadke , zryc nie ma co ubiera sie jak dziadowa ale pieniadze na kosciol wysyla durna kretynka bo mysli ze tam na gorze bedzie miala zapisany dobry uczynek 12:44 Agata77 Ja ogladalam i normalnie niedobrze mi sie robilo jak na to patrzylam Znam wielu starszych ludzi ktorzy oddaja oszczednosci swojego zycia na radio maryja i wspolczuje im. Zal mi sie zrobilo tego czlowieka ktory oddal Rydzykowi wszystkie swoje pieniadze 100.000 zł a pozniej zwracajac sie o pomoc gdy zachorowal nie dostal zadnej odpowiedzi A ci zaciekli fani Rydzyka jak krzyczeli na dziennikarzy "wy smierdzacy zydzi". Albo ze nie odwiedza grobu matki Albo ze te kilka milionow co na stocznie niby uzbieral zniklo No poprostu zenada. 12:45 stara i brzydka kolejny fenomen...... za Benito Musollinim i Hitlerem tez szły rzesze..... Najbardziej zadziwia mnie to, że nikt nie dobiera mu sie do d....y..... Zmowa milczenia??!!!! samotność... ech...to to, co luuubbiię.... 12:48 haaaaaaaaaa jak to nikt, żydzi z gw i iti cały czas po nim jadą 12:50 kleo876 jakbym miala 100.000 zl to bym sobie jzdzila co roku do sanatorium albo na wycieczke zagraniczna jak ktos jest popierdolony ....ech szkoda slow 12:52 sfgsg Tak tak ci ludzie chyba rozumu nie maja. Ale w sumie z jednej strony teraz maja za swoje

Gość Wklejam
14:31 ejmi Wczoraj oglądałam program poświęcony przekrętom szanownego księdza Rydzyka. Treści antysemickie jakie wygłasza katolicki ksiądz w radiu są na porządku dziennym, radio maryja nie przedstawia żadnych raportów finansowych krajowej radzie radiofonii i tv chociaż zapadł wyrok sądu najwyższego, że owe rozliczenie radio maryja musi przedstawiać, rydzyk zrobił nielegalną zbiórkę na rzecz stoczni gdańskiej i stoczniowców i kasy nie wiadomo ile zebrali i stocznia tej kasy nie zobaczyła ( mówili o milionach zł) i nurtuje mnie jedna rzecz...dlaczego rząd i cała świta episkopacka nic nie robią z tym oszustem? Dlaczego ludzie wierzą temu złodziejowi? Mi się to w głowie nie mieści. Nawet nasz konserwatywny panież jan Paweł wiedział o poczynaniach tego cwaniaka i nic z tym nie zrobił? Czy w naszym kraju nie ma kary dla takiego drania? Politycy umywają ręce od tej sprawy a zwolennicy ojca rydzyka uważają że powinien dostać nobla- z tym się zgadzam powinien dostać nobla za złodziejstwo i oszukiwanie ludzi! 14:39 eeeeeeeeeeee wiesz, kto ma kase-rzadzi....nie wsadza go do paki, bo jest wielu osobom "wygodny"....i "potzrebny" 14:41 ejmi polska ciemnota nigdy nie bedzie miała końca..... 14:46 eeeeeeee wiesz...juz tyle razy ten temat byl przerabiany.....oni i tak nie zrozumieja, bo to jest jak w sekcie... 14:56 orion Ja mialam tez takie wrazenie ze to sekta .Moja tejsciowa jest fanka Rydzyka to jakas paranoja .Nawet chciala mi dac ksiazke Rydzyka .Ja nic nie powiedzialam z szacunku dla tejsciowej ale sobie pomyslalM ze o zlodziejach nie chce mi sie czytac mowie wam to paranoja

Gość gość
Aaa