Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamel

Okazja??? Czy byście wykorzystały...

Polecane posty

Gość Kamel

Byłem w Stanach ze swoją dziewczyną. Musiałem wrócić do Polski i ona tam została po obopólnej zgodzie. Czy wykorzystałybyście taką okazję do małej zabawy na boku? Jak w miarę delikatnie mogę się przekonac czy ona spróbowała? Zawsze szczerze rozmawiamy, mam się poprostu po jej powrocie zapytać i zobaczyć jaka będzie reakcja? Doradzcie coś...

To idealna sytuacja abyś zadziałal na boku, nie wahaj sie później może już nie być takiej okazji :P

Gość Kamel
No tak kij ma dwa końce... patrz a mi to do głowy nie przyszło:)

skoro jesteście wobec siebie szczerzy i jesteście ze sobą dlatego, że oboje tego chcecie, że po prostu się kochacie, nie widze powodu, żeby ona korzystała z tej wątpliwej okazji. nie rozumiem dlaczego faceci myslą, że kobiety tylko czyhają na moment, żeby zrobić skok w bok. Zdaje się, że to faceci są bardziej skłonnie do neizobowiązujących przygód ;)

Więcej zaufania Kamel!Jeśli oboje się kochacie, jest Wam razem dobrze to jestem pewna, że nawet do głowy nie przyjdzie jej \"skok w bok\". Jeśli Cię to trapi to po prostu porozmawiaj z nią szczerze!Powodzenia!:)

Gość depr
a mnie nikt nie kocha