Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak slyszalam

CZY KUPUJE SIĘ COŚ SPECJALNEGO NA CHRZCINY ?

Polecane posty

Gość tak slyszalam

Tzn kiedys slyszalam, ze kupuje sie bodajze srebrna lyzeczke albo medalik ... Jak to jest teraz ? Czy po prostu wystarczy jakas zabawka itp ? Pomozcie!

ja bym kupiła taką łyżeczkę albo srebrną grzechotkę i kazała by ma niej coś wygrawerować. Jakąś mądrą sentencję. Tak na pamiątkę. Ale tylko pod warunkiem że byłabym chrzestną. Jak nie to kupiła bym ciś co przyda sie w wychowaniu i pewnie bardziej rodzicom niż dzicku, ale najpierw trzeba przeprowadzić wywiad co się przyda.

Gość tak slyszalam
Tak się składa, ze moj tata bedzie chrzestnym, corki swojego brata. Kiedys wlasnie obilo mi sie o uszy o tej lyzeczce i nie wiedzialam czy nadal cos takiego sie kupuje czy nie..A moj ojczul tez poczatkujacy bo pierwszy raz bedzie podawal do chrztu :). Dzieki Wam za odpowiedzi ! Moze jeszcze moglaby badz moglby wypowiedziec sie ktos kto niedawno obchodzil taka uroczystosc i jak to bylo z tym prezentem, bede wdzieczna.

Ja bym jednak postawiła na biżuterię! Lepsze to niż zabawka. Będzie piękną pamiątką, której użyje w starszym wieku. Polecam medalik, łańcuszek lub kolczyki. Produkty dostępne są na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.