Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsiljrcip

OLAY kosmetyki-czy są dobre?

Polecane posty

Gość dsiljrcip

Mam zniszczona trądzkiem skóre,teraz mam odwodniona mocno i potrzebuje naprawde dobrego kremu.Czy uzywałyście kremów Olay?Jeśłi którys jest super podpowiedzcie!!!:)

Gość ====
sama nie uzywalam tych kremow ale moja mama ma sklep kosmetyczny i mowi ze te kremy naprawde są bardzo dobre godne polecenia duzo kobiet ich uzywa i sa naprawde zadowolone

ja używałam żelu kremu pod prysznic co prawda nie ma go jeszcze w Polsce ale to znana firma w USA uważamże jest całkiem niezła a no i znajoma miała jakiś krem w cienkiej tubce i też była zadowolona

Gość filipinkaa
Też jestem ciekawa waszych opini. Ja stosuj hydro zel nawilzajacy na dzień i jestem zadowolona. Zastanawiam sie nad zakupem zelu do mycia twarzy z tej firmy. Z checia poczytam opinie o tych kosmetykach:)

Gość podnosz bo jestem ciekawa
waszych opini

Gość cześć i czołem
a ile kosztują te chusteczki? i krem na noc ?

Gość cześć i czołem

Gość też chętnie się dowiem
do góry!!

Gość poczytaj na przykład
skład kremu do twarzy i zastanów się czy takie coś chcesz nakładać na swoja buzię

Gość serafina
Chusteczki są teraz w Galerii po 29,90

Gość miniminimini
Widziałam tej marki kosmetyki na półce w sklepie champion w dziale kosmetyki,troche mnie to zdziwiło,myslałam że mozna je tylko kupić w drogeriach.A tu stoja sobie w cenie 20 - 30 zł ,nawet pomyslałam ze to podróba,dzisiaj bede w tym sklepie to aż zobacze

Nic dziwnego Chapion nalezy do Carrefour( jeżeli sa dostępne w sieci carrefour to w championie też)A co do ceny to jest taka jak wszędzie krmy nawilżające po 19,90 odżywczy coś koło 25 przeciwzmarszczkowy 39 i z najsilniejszej lini 59,90.Jak dla mnie kosmetyki Olay są bardzo dobre,a wypróbowałam wiekszość dostępnych na rynku.Kremy są fajne szybko się wchłaniają, dają porządany efekt, odkąd je stosuje nie mam problemów z widocznymi porami ,dobrze nawilżają(jedynie żel i emulsja nawilżająca mi nie odpowiada za szybko sie wchłania i czuję ze skóra jest nadal spragniona nawilżenia )Jeżeli ktoś potrzebuje czegoś mocniejszego to na allegro można kupić kosmetyki sprowadzone z niemiec ,ale ostatnio w Galerii centrum widziałam nowe produkty emulsję tonującą i jakieś serum.

Gość miniminimini
A jaki jest najlepszy krem z tej serii na dzień?( dla cery mieszanej albo suchej) .Mam inny krem,używam go od wakacji ,też jest spoko,ale bardzo mnie korci ten OLAY :-P .Myslicie że będzie spoko jak zaczne uzywać Olay w dzień a tego co uzywałam dotychczas na noc? ( bo szkoda wywalić

Gość miniminimini
Nikt nic nie poradzi?? :-(

Gość ola2000
ja tez sie przekonalam do tych kosmetykow husteczki i kremy na dzien i na noc jak narazie sa dla mnie najlepsze polecam

Gość terek
Kosmetyki firmy Olay sa rewelacyjne.Polecam

Gość a nie wiecie może
czy dobry jest żel do cery tłustej i mieszanej bodajże?? Nie do mycia twarzy tylko jako hmm krem..?Tzn on jest w formie żelu..

Gość vikaaaa
ten krem w formie żelu dobry jest, dobrze nawilza skóre ale nie pozostawia żadnego tłustego filmu.

Gość dzięki za odp
w sprawie żelu :)

Gość darhia
a ja kupiłam serum pod oczy 7 total efects, do tego kremy na dzień i na noc.Moje pierwsze wrażenie to takie, że moja skóra nie potrzebuje po tym już nic więcej.I dziwne bo wydaje mi się że sińce pod oczami się rozjaśniły

Gość SŁOŃ TRĄBALSKI
ja miałam emulsję nawilzającą z filtrem 15. jeśli ktoś mysli, że te kosmetyki sa dobre niech zajrzy na skład. w omawianej emulsji było tyle świństw ze głowa mala, kilka rodzajów alkoholi. po kilku tygodniach stosowania mialam luszczącą się skórę(normalnie mam mieszaną), szarą, bez napięcia jak stara baba. odstawilam , a tak sie cieszylam ze duza butla....

Gość super wrazliwa
mnie uczula (!!!)

Gość kupila emulsje nawilzajaca
w takiej rozowej butelce 100 ml i to dramat - maze sie po twarzy, ciekzo wchlania i pozostawia taka jakby parafinowa warstewke, miala uczucie, z emoja skora sie dusi :-O potem pokusialam sie jeszcze na krem nawilzajacy w czarnym sloiczku za okolo 40 zl i zadnych zachwytow nie ma, krem jak krem, mozna taki kupic z erisa za okolo 10 zl :-O

Gość SŁOŃ TRABALSKI
NO FAKTYCZNIE ZAPOMNIALAM WSPOMNIEC ZE UCZULA;d

Olay zły nie jest, ale ja osobiście wole Iwostin. :)

Gość gość
Kupiłam olay total effects 7 in one, uczula, skóra swędzi już 2-gą dobę, czuję grudki pod palcami, choć nie mam aż tak wrażliwej skóry, szkoda bo nie był tani.