Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konstantyna

Kiedy wyprac ciuszki mojej dzidzi?

Polecane posty

Gość Konstantyna

Jestem w 7 m-cu.Mam juz gotowa wyprawke(ciuszki,kolderki,posciel).Zastanawiam sie,kiedy to uprac.Czy teraz jest za wczesnie?Mam na to przeznaczone szuflady i pomyslalam,ze moze by zrobic to juz i niech poczekaja.

Gość asia_20
no ja mam termin za tydzień:) a prałam 2 tygodnie temu jeszcze musze kaftaniki wyprasowac i bede gotowa

Witam Konsantyno.Ja wyprałam ciuszki pod koniec 7 miesiąca poniewaz dostalam wczesniej bóli.Więc myślę że możesz już wyprać ciuszki.Pozdrowinka.

Gość sena
a nowe prosto ze sklepu ciuszki tez pierzecie ?

Gość axa1
Koniecznie! to co w 90stopniach to w 90 - nigdy nie wiadomo gdzie to leżało i po jakich maszynach się walało!!!

Mozesz juz wyprac i wyprasowac,tylko uważaj co pisze na metkach bo nie wszystkie ciuszki mozna prac w 90 stopniach , wystarczy wyprac w 40 a potem dokładnie wyprasowac tak ja robiłam:)

Gość 40 stopni
Lepiej wyprać ale bez przesady nie koniecznie w 90 stopniach ja prałam w 40 i wyprasowałam. Po co prać w 90 stopniach i od pierwszych dni wyjaławiać dziecko.

Gość kliczek
40 - 50 stopni , wyprasować i to całkowicie wystarczy. Nie róbcie błędu mojej koleżanki: nowe ubranka wyprała i dla pewności, że będą super czyste wsypała podwójną od zalecanej ilości proszku. Efekt był taki, że dziecko dostało wysypki.

Myślę, ze możesz pomału prać rzeczy maluszka. Może po ich poukładaniu okaże się, że coś jeszcze brakuje. Wówczas będziesz mogła coś dokupić. Wiele niezbędnych akcesoriów jest w porównywarce cenowej CoZaCena - www.cozacena.pl . Polecam.

Gość gość
ja jestem pod koniec 7 msca i zamierzam do końca grudnia już mieć to "załatwione":)