Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SNURKA

SNURKA

Polecane posty

Witam. Chciałam sie oficjalnei przywitać z wszystkimi. Zgladam tu czasem. Myślę ze czas sie poznać. Miło mi :) SNURKA SNURZEWSKA JESTEM

Gość padlinka
czesc a ja jestem padlinka i lubie pizze

Padlinka witaj :) pizza jest pycha :) masz jakiś fajny przepis ?? Ja ogólnie bardzo lubię jeść :))

Nowa nie.... ale jakoś zawsze się ukrywałam i \"niezaprzyjaźniałam\" nie wiem kto z kim , co i jak... Tak tylko rzucałam odpowiedzi...

oooooo......najlepsza jest ta z pizza hut bo sie nie trzeba przy niej narobic, hehehe pozdawiam cieplo!

FLADRA :) pionkaaaaaa Hyhy no własnei dlatego pytam o przepis hyhy bo ja tylko z pizza hut :)

Gość podszyw
szkoda ze masz czarny nick:classic_cool:

Flądra ciebie dotyczy częśc 1 częśc 2 do padlinki ;) Ale mam nadzieję ze oprócz ryb lubisz też pizze ?? A fladre ostatni raz widziałąm w sierpniu w łebie... Mój facet ja zjadł :))

Penelope ----- o maj got Podszyw ----- niby czemu czarna to gorsza ?? Flądra ------ głowa do góry , miłośc przychodzi z nienacka

Jakby ktos chciał pogadac ( na kazdy temat ) to zapraszam tutaj. Jesli tylko bedę mogła pomóc to pomoge ;))

oooooo czesc fladra i aganiok, serializable i penelope i oczywiiiiiiiisciieeeeeeeee autorke tego genialnego w zamysle topicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! hehehe alez glodna jestem, a na pizze mnie nie stac, buuuuuuuuuu na rybe zreszta tez... :-( hhehe, zawsze zostaje obgryzanie paznokci, hehe