Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SNURKA

SNURKA

Polecane posty

Gość miazga
moje drogie ale mamy ubaw co????siwetnie sie tak konwesuje....pozdorwki dla rownych babek.hehe

uh...cos porypana dama jakas tu wpada. prosimy snurke - gospodynie, zeby ja delikatnie (albo i nie delikatnie) wyprosila

ludzie dlaczego tacy ludzie sie wpieprzaja w parade...jak sie nie podba to odejdz po co komentujesz i psujesz zabawe?????why??????

na potęgę posępnego czerepu!!! zaklinam cię: odejdź w pokoju:) balladyno ha ha ha ---- jeszcze posępniej

dziwewczyny spokojnie, a mnie ta wypowiedx rozbawiła - te z zakrwawionymi rękami coś taka gotycka :P Jestes po ciemnej stronie mocy czy jak ?? Żegnam się panie do poniedziałku idę chorować do domu a Wam życzę udanego weekendu i słusznych wyborów ;)

HEJA laski dopiero dzis się wyrobiłam by wpaśc.... stary, gary, podłogi, obiady, kolacje.... Chociaz po co ja to robie ... podobno kobiety w tipsach nie roia nic... a ja głupia robie ;)) haha Naszczęście przeziebieniu już powiedziałam papa ;) i całe szczęście :) Planuje dzisiaj luxny dzień, wpadną na chwilke znajomi na kawuniem, a wieczorek z moim facetem, moze jakiś spacerek przy blasku księżyca... A piosenka na dzisiaj to: charlie, charlie... A co u was ?? moje drogie kafusiary ?? ;)

BALLADYNA witam CIe w mych skromnych progach. Co słychać ?? jak mija dzień ?? Jak tam żałoba po Alinie ??? Nie no która tam umarła ??

no hejeczka.....do SNURKI...trzeba rozkrecik na now ten teamcik....a wie do dziela dziewczynki.hehe

jesli o mnie chodzi zawsze czuwam na poterunku i nie omieszkam czasem tu wpasc....towarzystwo wszak wyborowe!!!!!!!! :-)

A ja wpadłam dopiero dzisiaj i widzę ze już się rozeszłyście.... Zapraszam ;) PÓKI JESTEM

=====> SNURKA cos trzeab z tym zrobic i rozkrecic go na nowo....hehe co ty na to????A gdzie nasz teamcik zakrzywione szpony????

Ojej jak mnei dawno tu nei było :) Dzień dobry moi kochani ;)) Na jakich tematach siedzicie ????