Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SNURKA

SNURKA

Polecane posty

AGANIOK ---- czasem tak bywa, ale humorku brak z konkretnego powodu czy taka mała kobieca dolinka ?? FLADRA ---- Pamietaj że fladerki pyszne są ;))

Padlinka... ale paznokcie sa tkie bez smaku... Ja mam dzisiaj ochote na rosól i makaron oczywiście...

WOŁODYJOWSKA witaj miło mi ;)) Pociągamy razem ;)) Która jeszcze jest pociągająca ??

FLĄDRA ---- wzywam cię do porzadku !!!! Zmień tą kwaśną minkę !!!!! Usmeichy chce tu widzieć !!!!!!!! ;)

moze załozymy klub \"pociągających inaczej\" ;) Gdy jestem przeziębiona to zwykle mam smak na jakieś dziwne jedzonko - i tak jak piszecie o tej pizzy to ja stwierdzam że zjadłabym wątróbkę z cebulką :P

No właśnie też mam wtedy apetyty moze to przez te ilosci coldrexu i rutinoscorbinu w organixmie.... ;(

O DZIEWCzYNKI! A JA ZARAZ IDE WSTAWIAC KALAFIORKA...MEZUS WROCI STYRANY Z ROBOTY I CO? PAZNOKCIAMI GO NIE NAKARMIE, HEHEH a\'propos paznokci-co powiecie na temat dodany przeze mnie pzred chwila? bardzo mnie porusza, heheheheh

oj...ja też przepadalam, ale teraz to zwykla konieczność dziejowa-kalafior jest tani, heheheheh ale napychajacy. O rany! a moze ktoz wie jak sie robi pure z kalafiora?ehehh

poleceam sałatkę z kalafiora - prosta niezbyt droga a pyszna :) kalafior, pomidory, jajka i zielona pietruszka wszystko do mich i zalać majonezem wymieszanym z natką pietruszki i pieprzem :) polecam

Gość popouiuioip
snurka-wisi u mojego sznurka zadna z niej jest damulka i koniec wierszulka

a ja jestem Filizanka i wlasnie sobie sącze kawusie a za kalafiorkiem tez przepadam, wlasnie siedze w pracy i chyba cos przekąsze bo mi apetytu na jedzonko narobilyscie :D pozdrawiam

FILIŻANKA WITAJ 👄 hejka !!! Ład i skąłd jest... napisałąś wszystko co trezba ze łaczy nas kalafior i czasem głud i zaglądanie na kafeterie w pracy.... FILIŻANKI bardzo lubie, niestety kawy nei piję ... lubie tylko zapach kawy a smak nieeeee

moja kawa jest jakas dzisiaj niedobra, chyba bede sobie z domu swoja przynosila, ale dopiero jak dostane te prace na stale, bo narazie jestem na próbe :)

ja nie lubie... ale tak z ciekawości pytam bo napisałaś ze jestes tam na próbe...

No spoko, jak już cie zatrudnia to pamietaj pani z biura koniecznie musi miec piekną filiżanke i dobrą kawusię... no i musi miec ładne paznokcie ... hyhy jak w tej rozmowie dwóch kolezanek z biura co krązy po necie ....

Wołodyjowska ;) hejka JA już mniej pociągająca jestem... jutro juz pewno wcale nie będę.... Pomogła kapiel z olejkiem z sosny - p o l e c a m na katarek ;))

ja to zaszczepiłam się przeciw grypie i zaraz potem mnie przewiało i wczoraj wieczorem to już było groźnie... ;) uleczyła mnie debata prezydencka i fervex :P

a wiecie co? ja wlasnie zauwazylam ze moje pazurki staly sie strasznie miekkie i boje sie ze beda mi sie zaraz zadzieraly :( wiem, wiem typowy problem typowej biurwy ktora nie ma innych problemow... ale ja je tak dlugo hodowalam :(