Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SNURKA

SNURKA

Polecane posty

a co do przeziebienia to ja wlasnie koncze moja 3dnoiwa chorobe, pozarazalam wystarczajaca ilosc osob w biurze :P

Filiżanka ja miałam cały tydzień wyciety z życiorysu praca - dom i w cahcie łózko i tak cały tydzień... dzis jest juz lepiej... zaczęło sie trzęsienimi gardło a skońcyzło katarem... ech te przejściowe klimaty.... albo za grubo sie ubieram albo mnie przewiewa....

ja sie przeziebilam bo raz sie nie ubralam odpowiednio do temperatury panujacej na zewnatrz a poza tym siedze w bardzo zimnym pomieszczeniu

OK.... pogadajmy lepiej o słonku o morzu plaży i o tym ze najlepsze nad morzem sa ryby smazone !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i piwo ;)

no dobra, dobra.... u mnie dzisiaj jakis taki dziwny spokoj w pracy, nikt nic nie chce... pewnie cisza przed burza..... zaczynam sie bac ;)

Dlateo kochamy naszą flądre bo jest tak słodka ze zaraz ją schrupiemy hihihihih ;))

Cześć, SNURKA. Ja też jestem tu nowa(właściwie pisałam już coś kiedyś pod pomarańczowymi nickami-ale zaznaczam że same kulturalne rzeczy :D ) i miło mi Cię poznać i wszystkich forumowiczów również.

...i panowie ratownicy... w samych gatkach hihi kurcze dlaczego musze zawsze 60 sekund czekac wkurza mnie to... :/

a Snurka koniecznie chce zadzierać z flądrą? uważaj mam znajomości....pewien Mintaj tu się kręci...:)

U mnie też spokuj, inaczej by mnie tu nie było. ALe zaraz musze sie wybrać do sklepu bo mam dziś gosci. I musze kupic cos do jedzenia i jeszcze nabyć dla nich jakies upominki... Ale pójde tak po 11

Montaj ???????? Nie wies zże ma wtyki u grubej ryby !!!!! U OŚCIKA ( na serio ksywa mojego faceta hihi ) Flądra no przecież mówię ze jesteś słodka.... CZy wlądry wogóle są słodkie ?? .... hm .... ty jesteś :)

HYHY no w sumie dzisiaj piątek... jak wiadomo w polsce postne obiady.... to moze by sie i przydała... ale zaplanowąłam juz pomidorówke :))

HY obiecałam cos siesznego podaj meila to ci przysle. Ide dosklepu póki kumpel mnei zmienił.

to Was dobiję ;) Ja dokładnie w zeszły piątek wróciłam z Tunezji :) to był urlop na który długo czekałam - zapewne moje przeziębienie jest poniekąd skutkiem przeskoczenia z +40 na marne +10 ;) buu.. ja chcę do cieplukiego morza i do gorącego słonka :(

ja tez bym sie z checia poopalała... na szczescie ludzie wymyslili sztuczne sloneczka i mozna blada twazr przyrumienic :)

Witojcie, witojcie panny! To ja-wasza Padlinka- obudzona na dobre, ubrana, uczesana i z umytymi zebami, heheheheh Czeka mnie dzieweczki dzisiaj popijawa...zastanawiam sie co zrobic zeby jutro glowka ni bolala, heheh, oprocz oczywiscie opcji \"nie pic\", hehehehehehh Pozdrawiam wszystkie siedzace w pracy i w domku funfele Snurki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trzeba cos tłustego- kiedyś łyknełam oleju:) mało co sie nie po....gałam, ale poskutkowało, kaca nie było:D

oczywiscie ze porcelanowa... z orginalnej polskiej porcelany ;) a ja wlasnie sie zywie czekoladka... mmmmm pysznosci

DZX ZA RADY HEH A JA MAM BAAARDZO BLYSKOTLIWA UWAGE ZE W FILIZANCE MOZNA TEZ PIC MIĘTKE-JA UWIELBIAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMM PS: wcale nie mam zgagi i nie llubie francuskiego kina, hehehehehehe

też kocham miętę:) mniam, idę sobie zaparzyć... a i muszę sie pochwalić, ze mam całkiem inną miętę, niz ta kupowana w sklepach. Przywiozłam z Grecji (Meteory) gdzie mniszki same ją zbierają, jest wspaaaaniała

Filizanka jest wielofunkcyjna... w filizance mozna pic wszystko co sie chce, nawet jesc platki kukurydziane z jogurtem, ale to musi byc juz taka solidna filizanka, a nie jakies badziewie ;)