Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestraszony Mateuszek lat 11

Dlaczego dziewczyny rypią tylko w gry Simsy?

Polecane posty

bosh...----> Nie wiem, czy Diablo jest takie strasznie orygilanle... Ja to raczej monotematyczna jestem... I zabijanie potworkow wyskakujacych zza drzewa mnie nie nudzi...A wszystkie gierki podsuwane mi przez znajomych (w nadzieji, ze sie odczepie od Diablo) leza zakurzone po paru razach... Nie wiem co wg Ciebie jest zenujace? :O I nie znam gry Sims2.

Gość maniaczka gier
bo dziewczyny ogolnie nie lubią gier - a simsy to nie gra - wiec wszystko by sie zgadzalo! heh.. moja ulubiona to RESIDENT EVIL - od 2jki po te na konsole: ołt brejk, ajm cel ( tak, tak fonetycznie zapisalam) na peceta wyszly narazie tylko1,2,3, gralam tez w UNDYING - z nerwow myslalam ze sie porzygam :P powaznie, przeszlam tez BLOOD OMENA, uwilebiam grac w te z kategorii pozniej nie moge spac, nie moge jesc, ale jestem szczesliwa :D ! ktoraś(wątpie)/któryś gra w te gry?

Gość maniaczka gier
przeszlam tez wiele innych, m.in.: ALONE IN THE DARK, THING, DOOMa , HERETICa , i inne , te natomiast sa najlepsze

A w simsy grałam kilka lat temu, teraz w ogóle tego nie robię, bo mnie to po prostu nudzi. Ktoś tam widzę bardzo się przejął losem Simów. Boże, jaka ja okrutna jestem, utopiłam kilka simów :P

Gość olalele
gra jak każda inna, a może zupełnie inna? nie trzeba się głowić nad zadaniami, itp. Lubię grać w Sims2. Oprócz tego wciągają mnie takie gry jak Heroes III, wszystkie części RollerCoastera Tycoona a najbardziej druga, lubiłam pograć w Baldur`sa, ale w jedynkę, poza tym lubię grac w gry ekonomiczne. I nie zgadzam się z opinią, że dziewczyny grać nie lubią, u nas jest wojna o kompa :-D

ja grałam kiedyś dość dużo w Conter-Strike, zajebista gra, przynajmniej dla mnie! przeszłam wszystkie zadania na każdym poziomie, to grałam na siec z kumplami i na serwerach. teraz już nie gram tylko czasem z bratem a na serwerach nie mogę grać bo cały czas jest jakiś błąd:( moją ulubioną grą kiedyś , jak byłam młodsza była Mortal Combat 4 ...... ehhh czasy :P

Gość up0----------
up up up

Gość maaaaaartus
Swego czasu grałam w Simsy, ale to jak miałam jakies 12 lat :P Najczęściej jednak lubiłam jakieś wyścigi samochodowe a ostatnio spodobała mi się gra (nie pamiętam nazwy), gdzie koleś z mafii dostawał zadania i je wykonywał. Mógł kraść ludziom samochody i iść na dziwki :D

Gość moni...ka
moze i wiekszosc dziewczyn lubi grać w simsy ale na pewno nie wszystkie ja uwielbiam serię Silent Hill - przeszlam juz 4 częsci , jestem silentholiczką :) Kocham grać tez w Hitmana , Blood Money po prostu wymiata!!!

A ja kocham TOMB RIDERA (wszystkie częsci), SIMSY i kiedys uwielbialam Droga do Eldorado;) Ogolnie lubie kolorowe gry;) o i Rayman tez był fajny:D żeby nie było- mam 21 lat:)

Gość oskaromania
ja gram w cs'a i rozwalam nawet chłopaków z moje klasy :P

>krwawa orlica doskonale Cie rozumiem jesli chodzi o diablo, moj chlopak przeszedl je z kilkanascie razy, wtedy jeszcze nie mial neta, wiece battlenet odpadal, i mnie takze pokazal ta gre, moze nie szlo mi tak swietnie jak jemu, ale tez mi sie podobala, diablo 2 juz nie tak bardzo, szcegolnie denerwowaly mnie save i odnawiajace sie na planszy potworki, a gralas w fallout, ta seria mnie sie np bardzie podobala niz diablo

Gość marek max
moja siostra przeszla calego fallouta 2, i teraz czeka na premiere fallout 3 na jesieni, nie wiem czy uda mi sie ją wtedy odpędzić od komputera :) pzdr

Gość Magikko
marek max moja siostra przeszla calego fallouta 2, i teraz czeka na premiere fallout 3 na jesieni, nie wiem czy uda mi sie ją wtedy odpędzić od komputera pzdr - Mam nadzieję, że ta gra spełni nie tylko Twoje wyobrażenia i oczekiwania ale i także wielu innych fanów tej serii:))) Oby! Pozostaje czekać;)

Gość Magikko
mala.dama (mala.dama@o2.pl) >krwawa orlica doskonale Cie rozumiem jesli chodzi o diablo, moj chlopak przeszedl je z kilkanascie razy, wtedy jeszcze nie mial neta, wiece battlenet odpadal, i mnie takze pokazal ta gre, moze nie szlo mi tak swietnie jak jemu, ale tez mi sie podobala, diablo 2 juz nie tak bardzo, szcegolnie denerwowaly mnie save i odnawiajace sie na planszy potworki, a gralas w fallout, ta seria mnie sie np bardzie podobala niz diablo -------- Oj złe porównanie fall- czyste RPG, diablo hack & slash;) Według mnie fabuła stanowi podstawę, cRPG, Role Playing Game. Dobrze czasami także jeśli jest nastawiona z góry na nieliniowość znacznie przyjemniej się wtedy na gra;)

Gość gggggggggggsa
""Oj złe porównanie fall- czyste RPG, diablo hack & slash Według mnie fabuła stanowi podstawę, cRPG, Role Playing Game. Dobrze czasami także jeśli jest nastawiona z góry na nieliniowość znacznie przyjemniej się wtedy na gra "" zgadzam sie, w fallout fabula byla bardzo rozwiniete, aż dziwne że nie nakręcili o tym jeszcze filmu z max stone w roli glównej :) no i z tego co patrzylem to w fallout 3 tez fabula jest jak ksiazka, obszerna z wieloma watkami, bedzie mozna uruchomic wyobraznie i pograc spokojnie nocami

Gość to ja Samanta lisiczka
gralam Medal of honour tez i Max Payne i nawet GTA :O

Samanta :D Hahaha ja też. :classic_cool: Max Payne był zajebisty ❤️ W GTA mnie bawiło rozjeżdżanie ludzi samochodem i korzystanie z usług prostytutek. :classic_cool: Poza tym grałam jeszcze w Counter Strike Pro Evolution Soccer i coś jeszcze, czego nazwy nie pamiętam. :o

W GTA zawsze czolgiem jezdzialam i wszystkich rozjezdzalam a potem policja mnie gonila :D

Gość bękart obcego
alez generalizujesz:) ja gram np w RPG gothic przeszlam 3 razy pierwsza i druga czesc z dodatkiem Noc Kruka;) Oblivion zajmowal mi czas przez dobre miesiace:) World of Warcraft to moj swiat:) simsy? no przestan:P

O, to nie jestem osamotniona. :D Tyle, że nawet w tej grze wykazywałam się brakiem orientacji w terenie, bo zawsze jak miałam jakąś misję do wykonania na czas to błądziłam po całym mieście. :o

Ja misji wypelnialam, wolalam zbierac pieniadze po martwych przechodniach i krasc szybkie samochody :D

Gość bękart obcego
wulgarna sucz w jakiej grze?

Hahaha. :D A to ja podobnie, ale po czasie samo napadanie ludzi i okradanie mi się znudziło. :p Pamiętam, że kradłam po kolei wszystkie samochody, żeby sprawdzić czy w każdym samochodzie w radiu leci taka sama muzyka. :o :D Potem znalazłam ulubiony z fajną stacją i nim jeździłam po kilka godzin bez celu. A potem na prostytutki w krzaki. :classic_cool: ... Już nie gram w to. :D bękart obcego- co konkretnie?

Gość bękart obcego
pisalas ze mialas w jakiejs grze problemy z orientacja w terenie wiec pytam w jakiej grze:)

Gość bękart obcego
a gralas w gta san andreas?:) dobra jest czekalam dlugo na ta gre ale sie oplacalo najlepsza z serii:)