Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestraszony Mateuszek lat 11

Dlaczego dziewczyny rypią tylko w gry Simsy?

Polecane posty

Gość bękart obcego
ja w takie gry jak gta gram rzadko wlascwie to chyba gta bylo wyjatkiem ktory mnie wciagna:) wole wlasnie gry z typu RPG :) serie The Elder Scrolls do tej pory mam na polce :) jeszcze na pc w to gralam teraz mam xboxa:D

To Ty zaprawiona jesteś w grach. :D Ja dość rzadko grałam, tylko wtedy jak mi się baaardzo nudziło i to przez krótki czas. :) Ale co do tematu to Simsy mnie jeszcze szybciej znudziły niż pozostałe gry. :)

Gość bękart obcego
powiedzmy ze mam wszechstronne zainteresowania;) ale simsy to faktycznie porazka kiedys moja wspollokatorka to odpalila i jak zobaczylam na czym to polega to mnie rozwalilo:) to ciezko nawet gra nazwac:) lubisz wyscigi? cos jak NFS ? kurde ja kiepska jestem jak cholera:) ale co sie dziwic w normalnym zyciu tez jestem kierowca do dupy:/

:) Haha no właśnie. Tzn w sumie co kto lubi. :) Jest mnóstwo fanów Simsów jednak. Ja tam się skupiłam głównie na zabijaniu simów. :O Przestałam w to grać jak poza utopieniem ich, spaleniem żywcem i doprowadzeniem do śmierci przez wygłodzenie nie miałam co robić. :o Jeszcze celowo nie dbałam o dziecko, a potem zamurowałam wejście do pokoju, żeby opieka społeczna nie mogła mi go zabrać. Aha i jeszcze kłóciłam wszystkich nawzajem i zdradzałam. Dobrze, że już nie gram bo to chyba nie wpływało na mnie dobrze... :D Ooo właśnie. :) O NFS zapomniałam, a strasznie lubiłam grać. I właśnie w te gry byłam dobra. :D NFS Carbon męczyłam strasznie długo i mi się podobała ta gra. :)

Gość bękart obcego
hehehe mortal kombat:) tez w to gralam wlasciwie ostyatnio kilka dni temu bo mozna to sciagnac z xbox live;) zazdroszcze zdolnosci w NFS mnie nawet 5-latek przegoni ze nie wspomne o policji:P

A to ja ostatnio jakieś 8 m-cy temu grałam. I to na playstation głównie. I jak Ci idzie w Mortal Kombat? Bo mi właśnie średnio szło. :) Heheh wszystko kwestia wprawy, poza tym każdy ma predyspozycje do innych gier. :) Poza tymi, którzy są świetni w każdej. :P

Gość bękart obcego
nie jestem mistrzem co tu ukrywac:) ale czasem wychodzi mi fatality:) a kiedys zrobilam babality i do tej pory jestem z siebie dumna:) kiespskim graczem jestem jesli chodzi o kombinacje:) moj byly chlopak... on gra we wszystko i jest w tym dobry zawsze sie wsciekalam gdy cos mi nie wychodzilo po raz -nty i musialam prosic o pomoc zeby gra ruszyla do przodu😠

Ja też. :) Poza tym za szybko się wkurzałam tym, że mi nie idzie. Nerwus jestem. :p Właśnie, z tymi kombinacjami, to też się długo męczyłam, zanim cokolwiek mi wyszło. :D :D No właśnie, kwestia czasu poświęcanego na gry. :) A ja i tak za dużo czasu na net tracę, gdybym chciała jeszcze grać to bym w ogóle z domu nie wychodziła. :)

Gość bękart obcego
a jeszcze jak grasz na padzie a wczesniej sie gralo na pc to ciezko to opanowac:) ja to jednak z tych przezytkow jestem- lubie klawiaturke:P dobrze wiedziec ze jest wiecej dziewczyn ktore nie graja tylko w simsy ale lubia tez troche pozabijac:P

No dokładnie, ale można się przyzwyczaić jak do wszystkiego. :) Hehe, no mi by było teraz trudno zacząć znów na klawiaturze grać. ;) :D Zgadzam się. Choć jak mówiłam jakoś permanentnie nie gram, a pozabijać owszem...lubię. :D ;)

Gość bękart obcego
a gralas kiedys w carmagedon?:) jesli nie to sobie pograj tam mozna zrobic taka klasyczna sieczke:) jako dziecko duzo w nia gralam:P

Gość bękart obcego
hmm sprobuj:) to stara gra ale mam do niej sentyment:) co do takkena kurde wiesz ze nigdy nie moglam sie przekonac do tej gry nie wiem czemu niby takie do mortala podobne a nie moglam :) alubisz takie gry z pogranicza sredniowiecza z magia mieczami misjami zielarstwem?

No właśnie, od razu mi się nasunęło,że to przecież podobne gry. :) ja się jakoś wciągnęłam w to i przez pewien czas mi się strasznie podobało. :) Ale czasem tak bywa po prostu, że coś nie pasuje. ;) Nie miałam okazji grać w takieakurat. :) Tak jak pisałam, nie grałam dużo i mało gier znam. :p Ale ze strategicznych co mi się przypomniało to Tzara kochałam po prostu. :D Całe noce w to grałam kiedyś. :p

Gość bękart obcego
dobrej zabawy na spacerze:) w Tzara nie gralam nigdy:( ze strategii kiedys grlam namietnie w starcrafta :) robilismy sieciowke z bratem i sasiadem:) ale znudzilam sie bo umialam grac jedynie protosami😠 ale do tej pory jak wracam do domu to czasem w to pogram:)

Gość bękart obcego
ach i zapomnialam dodac jeszcze jednej gry ktora naprawde lubie i moge polecic dziewuchom:) White & Black:) bardzo sympatyczna strategia i jeszcze mozna miec zwierzatko:)

Gość bękart obcego
jesli chodzi o gry horrorowate to chyba bardziej od silent hilla lubie project zero, choc nie powiem silent bardzo mi sie podobal ale project jakos bardziej przeraza

Gość Krwawa_Orlica
a ja wciaz w Diablo rzne... ;)

A ja przeszlam juz wszystkie czesci Call of duty :)) Przy NFS most wanted włosy sobie z głowy wyrywałam :P Przeszłam też jakąś tam część wolfenstein. Teraz to się trochę uspokoiłam i jedyna moja gra to kości w Kurniku :D A Simsy? hymm raz kiedyś spojrzałam i tyle. Nie dla mnie takie gierki :) :)

Gość bękart obcego
tez gralam w cod ale to jednqak nie jest moj ulubiny typ gier:) jak sie okazuje nie wszystkie dziewczyny rypia w sismsy:P

Gość ***Marzenia***
A ja gram w karty na kurniku:P

Gość dozing green
ja grałam w pierwsze simsy, bo byłam tak zakompleksiona, że przynajmniej tam mogłam stworzyć siebie jako super laskę z dziesięcioma kolesiami latającymi za mną jak pies za suką. no cóż, wyrosło się z pewnych rzeczy. teraz to tylko głowy urywam, samochody rozpierdalam, do ludzi na wojnie strzelam :D

krem, nie dziwuj się :D ja już nie gram co prawda, ale zawsze za s.w.a.t\'em przepadałam, bo mnie ci antyterroryści do zawrotów głowy doprowadzają :classic_cool:

sorry, ale ja gram w gta sa i z niecierpliwością wyczekuję kolejnej części, która ukaże się we wrześniu. Adios!