Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestraszony Mateuszek lat 11

Dlaczego dziewczyny rypią tylko w gry Simsy?

Polecane posty

Gość Przestraszony Mateuszek lat 11

Dlaczego? Co was tam pociąga? Ustawianie mebli? I umawianie się na idealne randki? Ja gram w DooM3 !

W Simsach lubiłam topić, podpalać itp. Gra nudzi się po pierwszym dniu. Za to polecam gry: American Alice Mc Gee\'s, Silent Hill (najlepiej 2), Sanitarium, Syberia (obie są kochane), Tropico, nieśmiertelne Cywilizacje, SimCity... Jest tego trochę. Za strzelankami nie przepadam. Ale widać zapewne różnicę między moimi upodobaniami a upodobaniami samczymi.

a ja zamykałam upatrzonego simsa w 4 ścianach, bez drzwi i okien i czekałam, aż śmierć po niego przyjdzie

Ja probowalam w rozne: Hit man, Commandos, Resident Evil, Dungeon siege (czy jakos tak), Driver, Colin, Quake (w Simsy nigdy) ale naj, naj jest dla mnie Diablo i chyba zadna inna jej nie zastapi :D

Gość NFS
Porsche jest najlepsze i GTA wszystkie części :D w pierwszą jeszcze czasami pogrywam,kiedyś to był majstersztyk w grach :)

ale quake dwojeczka nie bylo takie zle... (o jeny, stara jestem;) ) nie lubilam tych poziomow gdzie sie plywalo. Wodzie w grach mowimy: NIE!!!

Gość Car Woman
a ja wole gry samochodowe :)

Simsy faktycznie szybko się nudzą, nawet gdy się zamurowuje w 4 ścianach, zwabia do basenu i sprzedaje drabinkę, gzi się z 30 różnymi simami, chleje non stop i co tydzień zmienia pracę. Podajcie jakieś fajne tytuły-chętnie wypróbuję, bo simsy już mi się znudziły.

Mojej narzeczonej polecilem Heroes 3 i musze powiedziec ze juz prawie skonczyla:))))Capitalism to najwspanialsza gra ekonomiczna a prawdziwe wyzwanie to dopiero Capitalism Plus.Swojego czasu polecalem znajomej Diablo i tez przypadla do gustu. Jedno jest pewne ale to dla czytajacych facetow:)))))Jesli was zdenerwuje zona to zapuscie jej jakas strzelane o np.Unreala Tournament a odreaguje za wszystkie czasy;))

Gość lalllka
ja tam osobiscie nie cierpie takich mocnych strzelanek itdd...lub gdzie sie zabija roznymi wyrafnowanymi spoosobami...a simsy tesh mnie nudzą... ostatnio gram w FIFA6 i musze powiedziec ze gra jest bardzo spox...a ogolnie gry komputerowe mnie nie jarają wrecz przeciwnie...:)

Gość kokoszkaaaaa
Krwawa Orlica,stad ten nick?? ;)

Ja lubie grać w simsy 2, sama nie wiem czemu. Ale za to tez namietnie grywam w NFSa 2, w GTA, w Max Payna 2, w heroes III (inne czesci do bani). Najlepsza gra w jaką grałam? max payne 2 :) fajnie soboe postrzelać.

a plomykowka tez mam American Alice Mc Gee\'s, ale ta gra jest tak SFAZOWANA, ze nie moge w to grac :) doszlam do zabijania kartami i wylaczylam gre :)

Gość Papier_kolorowy
Moją ulubioną jest NFSU :):D:) Poprostu UWIELBIAM!! Mogę jeździć tymi samochodami 24h:)

Alice jest bosssska! Uwielbiam, kiedy kołysze się na paluszkach u stóp trzymając z tyłu zakrwawiony nóż. :) A ten kot z Cheshire... Jego akcent... Chyba go kocham... Uwielbiam jego zagadki. Ten oniryczny psychodeliczny klimacik. Błądzenie po umyśle zwariowanej dziewczynki. Hmmm...:) Jedna z lepszych gier. Uroczo niepokojąca.:)

Nigdy nie grałam w tą grę :O Nie mam zielonego pojęcia o czym jest The sims

Gość Punisher
szkoda ze ciebie nie utopili jak się urodziłaś

Jesli chodzi o gry ekonomiczne to capitalism rzadzi.Sprobuj zagrac na jedynce i dodatku o ktorym pisalem.Rozumiem Orlice Ja prawie pol roku gralem na Diablo2 i wiem dlaczego ta gra tak przyciaga:) Dzis dla rozrywki i stresu troszke "pozabijalem" na Unrealu:)

Gość bosh...
Widzę, że panny na tym forum będą się przelicytowywały, jakie to one są orginalne, że jeśli już simsy to topią w nich dzieci, a w wolnych chwilach to tylko diablo, doomy i resident evile stukają... Dziewczyny, jesteście żenujące. A ja gram w Sims 2. Łażę, bzykam moje simy, imprezuję nimi, buduje domy, rozmnażam je - mam już całą hodowlę. Odstresowuje mnie to. Co nie znaczy, że w Heroesów, Diablo, Dungeon Siege, Warcrafta, Baldursa, Unreala, Hitmana, Cywilizację, Europa Universals czy MMORPG nie grałam. Różnorodność jest potrzebna i czasami taka głupia, odstresowująca gierka jest potrzebna, dla zróżnicowania. Ile można łazić i strzelać do jakiś wyskakujących zza drzewa potworków... I mam gdzieś, że niektórzy będą się obruszać: BO TO SIMS 2.