Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestraszony Mateuszek lat 11

Dlaczego dziewczyny rypią tylko w gry Simsy?

Polecane posty

Gość fanka f
aksa>> gralam i w morrowind i w obliviona(o dziwo ten drugi tez mi poszedl na moim sprzecie), fajne gierki, lubie ten styl, mysle ze akurat zanim wyprobujesz obie, to fallout 3( ktory jest poniekad wzorowany na oblivion, choc swiat ma byc o polowe mniejszy) przejdzie 'testy' pierwszych fanów i bedziemy mogli spokojnie polecic Ci go na dlugie zimowe wieczory :) przynajmniej ja mam takie nadzieje w stosunku do niego pzdr

Gość Krwawa_Orlica
Tez mam ponad 30 :P Co w tym niezwyklego, ze lubie w Diablo rznac? :P W DI nie gralam, zaczelam od razu od DII zaraz jak wyszlo ;) Nie pamietam ktory rok, 97,98? ;)

Gość Krwawa_Orlica
Ja :D 🖐️ a to Ty? :D Wow! To Cie dawno nie widzialam! :D A pomaranczowam, bom zabanowana :P

Gość Krwawa_Orlica
A ja Cie tez :D To moze na tym samym :P Tyle, ze incognito bylam ;) Zabanowana dlaczego jestem? Jak to dlaczego? Za niewinnosc :D

Gość Krwawa_Orlica
Prawda! Od urodzenia :classic_cool: A ja nie na biezaco. Wciaz w Lodzi sie bujasz? :D

Gość Krwawa_Orlica
nigdy nie bylam na lotnisku :classic_cool: Ja bym stawiala gdzies na 0,5h. Chociaz biorac pod uwage wykopki to raczej dluzej niz krocej :P Autobus 406 sprzed PKP ;) A gdzie lecisz? :D

Gość Krwawa_Orlica
Sorry za slaby refleks. Musze czasem poudawac, ze pracyuje :classic_cool: Potwierdzam - 406 sprzed Dworca. Taka mala "petla" tam jest ;)

Gość fanka f
>>>bękart obcego jasne że gralam w oblivion, nie mam rewelacyjnego kompa, choc 4lata temu byl krolem :) mam amd 2,8+, 512mb ram, i radeona 9550, na srednich parametrach szlo spokojnie grac myslisz ze zagram sobie w fallout'a 3? pzdr

kurcze nie wiem jakie ma wymagania 3 ale mysle ze na minimalnych pojdzie. ja juz sie na szczescie ie musze martwic bo mam xboxa ale pamietam jak gralam na pc to tez sie tym przejmowalam. gothic 3 niestety musialam na pc grac i moja maszyna nie wyrabiala a na xboxa nie chca zrobic.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość danielkiel
>>>bękart obcego no poszczescilo sie konsolowcom, wczesniej to tylko colin i fifa, a teraz to na konsole zaczynaja wydawac gry czasem lepsze jak na pc, ale fallout to juz legenda, takiej gierki - serii, z taka fabula jak w niej to jeszcze chyba nie wydali na konsole, no moze tylko wiedzmin i historia sapkowskiego moga sie rownac, pogramy to pogadamy dalej :) pzdr

danielkiel co tu ukrywac poszczescilo nam sie:) mysle ze konsole wkrotce zdominuja rynek. fakt ze jest to wciaz droga zabawka, ale dla graczy warta wylozonych pieniedzy. pogadamy pogadamy juz niedlugo:)

Gość Bo to są już takie stwożenia
co to lubią manipulować bezbronnymi mężczyznami i od dzieciństwa wprawiają się w tym poprzez zabawy w domek, Simsy...

Gość swietaofca
ej jak to w simsy tylko? ja zabawiam sie wydajac kase rodzicow w jakims kasynie online typu paradise czy pokrewne... przynajmniej cos sie dzieje i adrenalina jest

Gość maybelaterbabe
ola ola ola ola ola ja gram na fanipokera i w simsow czasami tez :) widzisz jak ladnie rownowaze ty szowinistyczna s...

Gość szalonalola7
ja gram w simsow moj koles gra w pokera na jakims sportingbet.com i jest spokoj w rodzinie..nikt sie nikogo nie czepia pozdrawiam niedzielnie

Gość damaszrek
a ja tez gram na fanipokera.pl :) przynajmniej sie nie zadluzam ;) heheh

Gość damaszrek
a ja tez gram na fanipokera.pl :) przynajmniej sie nie zadluzam heheheh

Gość KretkaB
Bo Simsy są najlepsze i strasznie mnie wciągają:) Mój facet w tym czasie też gra w pokera online, ale nie na kase;]

Gość taa niedobra pupa
Simsy faktycznie szybko się nudzą, nawet gdy się zamurowuje w 4 ścianach, zwabia do basenu i sprzedaje drabinkę, gzi się z 30 różnymi simami, chleje non stop i co tydzień zmienia pracę. Ja grałam w Simsy miesiącami, ale w pierwszą częśc. Najfajnie było jak nie miałam doświadczenia, i kupowałam złe meble, albo czegoś zapominałam kupic a potem, kasy nie było. Mozna było tez wychowywać samemu kilkoro dzieci... Ale uważam, że gra byłaby ciekawsza, gdyby można było ustawić poziom trudności.... Po prostu za łatwo to szło...