Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestraszony Mateuszek lat 11

Dlaczego dziewczyny rypią tylko w gry Simsy?

Polecane posty

Gość bękart obcego
a czy ktores z Was graja w RPG?

Gość aksa
od czterech lat gram w diablo i nigdy mi sie jeszcze nie znudziło!!!!!!!!Krwawa orlico na którym poziomie jesteś i kim jesteś?

Gość fanka f
czy jest dostepne juz jakies demo fallout 3 ?? a jesli tak to gdzie je moge znalesc?

nie wszystkie chyba grająw SIMSY. Ja nawet tego na oczy nie widziałam ;) Ostatnio się zakochałam w czwórce Call of Duty, szkoda tylko, że to takie krótkie ...

a ja lubie: Tomb Raidera Max Payne Vampire The Masquerade Redemption GTA (tylko w trojke gralam:P ) no i PRZYGODÓWKI!!! zwłaszcza Broken Sword 1 i 2, Nibiru, Black Mirror (super) i inne

pamietam za malolata gralam w GTA vice city i robilam jakis rozboj przyjezdzala policja ja ich zabijalam albo jakos wykiwalam i pozniej jezdzilam policyjnym wozem.hahahahaha a jak mnie gonilo juz duzo policji to jechalam na plaze na latarnie morska i tam sie chowalam. a oni stali pod latarnia i nie mogli tam wejsc. ten myk pokazal mi brat, a ja pozniej non stop tak gralam. albo jak jezdzilam samochodem zmienialam sobie radyjko -> tam byla taka fajna jedna stacja "flashback"i bujaka po calym miescie xD bylam wtedy za mala i jakos nie rozumialam zabardzo tych misji. Max'a PAyne nie lubilam bo ciagle moj brat gral. teraz gram w rollercoaster tycoon 2 i sie tym strasznie jaram.samo mnie ciagnie do tego aby sobie pograc.mialam kilka lat przerwy ale wrocilo mi. w simsy gralam jak mialam 10 lat ale teraz juz mi sie nie podobaja.

Gość julietta0034
A ja gram w Super Mario Bros 2, bo tylko to mam na kompie...

Gość zatłuc gada
a dlaczego fajfusy ciągle rypią w Tibię albo inne tałatajstwo?? wrrr

Gość aksa
bękart obcego.Wydaje mi sie ze gram w te moje diablo z pasja bo mam wszystkie części ulepszone(zaopatrzyłam sie w empiku)czytam o nich na str.internetowej,i nieraz tak sie wkurzałam ze mnie z łatwością zabijali ze myślałam już nawet o kupnie takiego"wyrobionego "bohatera.Ale daje rade sama teraz tak wytresowałam se postać ze ho ho;-)

aksa ja tak mialam z Gothikiem:) na 3 czesc czekalam jak na spzilach wszystkie newsy wszystkie skany przegladalam:) kupilam sobie xboxa 360 zeby grac w obliviona;) tzn nie tylko w obliviona ale akurat z obliwionem kupilam:) gram w Gears of War ale to juz rzadziej teraz i tylko na xbox live:)

Gość aksa
bekart obcego a ile ty masz lat???????? atak wo gole nie miałam pojęcia o tych wszystkich grach ,dopiero na necie se poczytałam ;-)jestem jednak uzależniona od diablo dlatego jakoś inne mi nie pasi.

25:) wiec juz nie taka mlodziezowka:P ale gram od lat:) przerabialam rozne gry:) diablo mnie nigdy nie wciagnelo za to moj byly byl wielkim fanem:) hehe teraz to moge pograc mam duzy telewizor hd xbox teraz to te gry wygladaja:) szkoda ze gothica nie ma na xboxa:/

Gość Krwawa_Orlica
aksa ---> To ja gram w Diablo od ok 10 lat, wiec przeszlam wzdluz i wszesz wiele razy. Mam wiele postaci na roznych poziomach. Najwyzszy to 80. Moja ulubiona postac to byl i bedzie Barbarzynca - zawsze i wszedzie. Nie ma to jak walka wrecz :D I jezeli pasja nie jest przesiadywanie nad gra 24/dobe to ja nie wiem co jest :D

Gość Krwawa_Orlica
I mi tez juz rozne polecano, w rozne gralam. Ale jednak zawsze wracam do Diablo i nic jej chyba nie przebije ;) I nigdy nic nie kupowalam, nie ulepszalam. Wole sama wszystko. Im trudniej tym ciekawiej :D

Gość Magikko
" zgadzam sie, w fallout fabula byla bardzo rozwiniete, aż dziwne że nie nakręcili o tym jeszcze filmu z max stone w roli glównej no i z tego co patrzylem to w fallout 3 tez fabula jest jak ksiazka, obszerna z wieloma watkami, bedzie mozna uruchomic wyobraznie i pograc spokojnie nocami " - Wiesz w sumie jakby nie było Fallout jako seria jest wzorowana na Mad Maxie, ew Postman- post apokaliptyczna wizja przyszłości;)

Gość Magikko
fanka f czy jest dostepne juz jakies demo fallout 3 ?? a jesli tak to gdzie je moge znalesc? - Póki co nic mi o tym nie wiadomo, ale może na dniach coś wypuszczą;) Teraz pozostaje czekać tylko na przed sprzedaż w oczekiwaniu na to, iż kupujemy coś co zaskoczy nas maksymalnie w porównaniu z poprzednimi dwoma częściami gry:))

Gość Magikko
bękart obcego a czy ktoras z was gra z prawdziwej pasji? wiecie wydaje na to kase, czeka na premiery sledzi nowinki? bo ja tak mam - Ja tylko w parę gier; ) Bez kolejności to były: saga baldur's Gate, Herosi oraz wspominany przeze mnie wcześniej Fallout . Nowinki dotyczące tej ostatniej z racji zbliżającej się premiery czasem zajmują mi większość wolnego czasu. Poprzednie gry także śledziłem, no ale jakiś czas temu więc uwagę skupiłem całkowicie na Fallout 3; )

Gość aksa
te moje laski jestem po 30-ce ...;-)i nikomu niechwalilam sie ze tak zawzięcie gram,bo myślałam ze mnie wyśmieją (stara a glupia)To znaczy parę osób wie ze mam obsesje na punkcie mojej gry, ile to ja razy na 10!!!!!!!!!!!!do pracy zaspałam.Kumpela dzwoni i mnie budzi ,odradzu wie z jakiego powodu nie ma mnie rano w pracy.Znam te gre dłużej jak sama w to gram ,bo moj mąz najpierw zaczal rypac w to zanim mnie poznal .A jestesmy juz 11 lat:-)

Gość aksa
jestem paladynem na 50 poziomie a barbarzyńca na 81,jednak wole paladyna,dla mnie on wymiata;-)

Gość aksa
wlasnie na youTubie zarknelam na gre sage the elder scrolls,no musze przyznac ... mocna jest;-)skombinuje ja dla meza niech ja rozszyfruje ,potem delikatnie mnie naprowadzi i kto wie ,i kto wie;-) moze zaczne grac na zmiane.Ale kiedy ja czas na to wszystko znajde??????????

aksa:) ciesze sie ze gfilmiki sie spodobaly:) polecam z sagi zwlaszcza morrowida i obliviona oczywiscie:D siwat jest tak rozbudowany ze nawet gdy juz wykonasz wszystkie misje i tak masz duzo do roboty:P hehe a gra ktoras z was w world of warcraft?

Gość fanka f
""- Wiesz w sumie jakby nie było Fallout jako seria jest wzorowana na Mad Maxie, ew Postman- post apokaliptyczna wizja przyszłości "" ja bym raczej powiedziala ze fallout jest wzorowany na wizji przyszlosci - w koncu cos sie musi wydarzyc przez tarcze anty rakietowa :))

Gość fanka f
diablo znam juz chyba od 1995 bo wtedy wyszlo, mnie ta gre to wogole kuzyn kompurerowiec wtedy przywiozl, i zaskoczylam, zaraz potem wyszedl fallout, i jakos gralam na zmiane, zeby nie wpasc w rutyne tu i tu, po kilka razy, a teraz mam juz 25lat, i czesciej niestety potrzebuje kompa do pracy niz sobie na granie moge pozwolic :(