Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 alchemiaaaaaa

dobry lumpeks w Poznaniu

Polecane posty

Go艣膰 kucha
A wiecie mo偶e, gdzie mo偶na odda膰 u偶ywane ciuchy?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kucha
A wiecie mo偶e, gdzie mo偶na odda膰 u偶ywane ciuchy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agaaa45d
Na Ratajach a dok艂adniej na os. Jagiello艅skim przy ul. Obrzyca (ci膮g sklepik贸w w drodze z przystanku os. Piastowskie) jest niewielki sklep z odzie偶膮 na wag臋 "U Ewity". Mo偶na tam znale藕膰 naprawd臋 ciekawe pere艂ki, nie ma t艂ok贸w kt贸re s膮 w wielkich sklepach. Warto zajrze膰 - ja jestem zadowolona!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pyza075
Witam. Znam super lumpeksik butik na Ratajach, os.Tysi膮clecia 10. Ostatnio kupi艂am sobie tam 艣liczny p艂aszczyk i dwa sweterki. Towar super jakosc, zadnych zmechace艅, maja tam lepszy towar i bardzo modny, nie jak w tych duzych lumpach. Przede wszystkim nie ma t艂um贸w, jest bardzo mi艂a obs艂uga i mozna na spokojnie przymierzyc , co sie chce. Polecam wszystkim.Z tego, co sie orientuje, to towar dok艂adaja tam codziennie, wiec warto czesto tam zachodzic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jola X
Witam, polecam sklep FashionBox przy ul. Chwia艂kowskiego... ciuchy super - zawsze co艣 dla siebie znajd臋. W sklepie czysto i elegancko nawet pachnie !!! Sklep posiada dwie wygodne przymierzalnie,ciuszki czyste i posegregowane opr贸cz ciuch贸w mo偶na kupi膰 kolorowe zegarki, s艂uchawki i tanie perfumy. Naprawd臋 polecam. Jolka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mazier
Witam, Porad藕cie prosz臋, w kt贸rym z 'lumpeks贸w' w Poznaniu (lub okolicach) sprzedaj膮 u偶ywane ksi膮偶ki, gry, p艂yty, zabawki itp. Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mazier
Witam, Porad藕cie prosz臋, gdzie w Poznaiu lub okolicach kupi臋 u偶ywane ksi膮偶ki, gry, p艂yty, zabawki (angielskie). Pozdrowienia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maik
Gdzie w poznaniu s膮 fajne ciuchy m臋skie ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jackal
Witam wszystkich czy kto艣 wie gdzie mo偶na w lumpeksach kupi膰 jakie艣 spodnie ci膮偶owe najlepiej dzinsy ew.ogrodniczki

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkie mi艂o艣niczki zakup贸w w dobrej cenie. Pozna艂am ostatnio 艣wietny sklep z odzie偶膮 u偶ywan膮 LaTina (Hetma艅ska niedaleko stra偶y po偶arnej na przeciw GREEN POINT). Naprawd臋 by艂am mile zaskoczona. Ciuszki cudne ubra艂am tam ca艂膮 rodzink臋. Wszystko kolorystycznie wisi na wieszakach a wygl膮d sklepu wewn膮trz-BAJKA. Mi艂a obs艂uga zaprosi艂a mnie na kiermasz urz膮dzany w ka偶d膮 ostatni膮 niedziel膮 miesi膮ca (wszystko po 2 z艂) wybra艂am si臋 z te艣ciow膮 i naprawd臋 warto. Szczerze polecam ten sklep jak tylko mam czas wybieram si臋 tam na zakupy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minka331
Fajne ciuszkolandy s膮 na os Jagiellonskim :)

Udost臋pnij ten post

Witam Polecam nowy lumpeks Ciuchoraj na ul. Traugutta 28/2 za 偶abk膮..du偶o ubra艅 ci膮偶owych w fajnych cenach oraz dzieci臋cych i damskich. Mi艂a obs艂uga nie 艣mierdzi. Co poniedzia艂ek nowa dostawa.. a co dzie艅 mo偶na znale藕膰 co艣 nowego gdy偶 Pani dowiesza towar.Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 soho secondhand
niedawno otwarty sklepik z odzieza nowa i uzywana, z ciekawa bizuteria ;> warto zajrzec i skomentowac na forum :D dokladny adres na facebooku :D wystarczy wyszukac wpisujac moja nazwe uzytkownika :D goraco polecam i serdecznie zapraszam :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 soho secondhand
sklepik miesci sie na gorczynie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kakasinka
hej dziewczyny wiecie mo偶e, gdzie jest w Poznaniu taki lumpeks jak na D膮browskiego (odzie偶 skandynawska) ? Zdaje mi si臋, 偶e to jaka艣 sie膰 sklep贸w jest i pragn臋 wi臋cej;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jola X
Polecam sklep na Wildzie ul. Chwia艂kowskiego, maj膮 tam du偶y wyb贸r, wszystkie ciuchy rozwieszone. Bardzo mi艂a obs艂uga, sklpe fajny czysty i pachn膮cy. Same ciuchy super, teraz maj膮 wyprzeda偶 po 3 i 5 z艂. Zawsze jak wejd臋 to co艣 kupie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kakasinka
a czy maj膮 zas艂ony/po艣ciel na wag臋? b o nie mi g艂贸wnie chodzi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jola X
nie , nie maj膮 tam poscieli czy obrus贸w, jedynie ciuchy, zegarki troch臋 bi偶uterii ale warto dla samych ciuszk贸w zajrze膰 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mediolan ul. Traugutta 38
Witam, w艂asnie otwieramy sklep z w艂osk膮 odzie偶膮 u偶ywan膮. Otwarcie 2 kwietnia. Sklep znajduje si臋 na ul. Traugutta 38 (obok Spo艂em). B臋dziemy prowadzi膰 sprzeda偶 na wag臋, a w ofercie znajdziecie odzie偶 damsk膮, m臋sk膮, dzieci臋c膮, ale r贸wnie偶 po艣ciele, zas艂ony, zabawki, obuwie itp. Jeste艣my w trakcie rozpakowywanie pierwszej dostawy i mog臋 zdradzi膰, 偶e znalaz艂y si臋 w niej rzeczy bardzo dobrych firm takich jak MaxMara, D&G, Gucci, Karl Lagerfeld, United Color of Benetton, Timberland, Zara, Diesel oraz sporo ubra艅 i bucik贸w dla dzieci i m艂odzie偶y. Serdecznie zapraszam do sklepu i na stron臋 facebook'a gdzie na bie偶膮co b臋dziemy publikowa膰 informacje o promocjach i zdj臋cia ubra艅 z najnowszej dostawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mediolan ul. Traugutta 38
www.facebook.com/Mediolan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maadzikkk
1Witam, mam kilka ciuszk贸w do odsprzedania ! S膮 to ubrania w stanie idealnym lub nowym, zalegaj膮 w szafie, spodnie z lee, levisa czy wranglera rozmiary (31/ 31 ) oraz dwie spodniczki rozmiar M z lee i bershka, botki rozmiar 40 w艂adka wew. 26 cm, jesli kt贸ra艣 z Was by艂aby zainteresowana prze艣le zdj臋cia mmt25@wp.pl lub podajcie adresy sklep贸w kt贸re to ode mie odkupia, bede wdzieczna POZDRAWIAM M. P.S. Co do cen zawsze idzie si臋 dogadac :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FUKS Second Hand
NOWY Second Hand w Poznaniu przy ul. 艢w. Marcin 10

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FUKS Second Hand
Oferujemy markow膮 odzie偶 damsk膮, m臋ska i dzieci臋c膮 z Anglii, Francji, W艂och i Turcji. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony fuks-secondhand.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 an-ga
Fajny sklep z odzie偶膮 u偶ywan膮 jest na ul. D膮browskiego a Przybyszewskiego,na parterze bloku,na przeciw stacji benzynowej. Niskie ceny- najwy偶sza za kg to 38z艂 a nie jak w innych 60! A przy tym nie ma t艂um贸w bo sklep jest troch臋 na uboczu. Zawsze idzie co艣 wyszpera膰. Polecam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lotttta
Ja kiedy艣 najcz臋艣ciej zagl膮da艂am do lumpka przy Rynku 艂azarskim (mieszka艂am w pobli偶u), ale nie by艂am zachwycona tamtymi ubraniami. Jaki艣 czas temu si臋 przeprowadzi艂am i przy okazji b臋d膮c w Poznaniu zagl膮dam na D膮browskiego. Ostatnio znalaz艂am tez nowo otwarty sklep na wildzie z odzie偶膮 w艂osk膮 (ul. Traugutta, obok Spo艂em). Sam sklepik skromny, ale mi臋dzy przeci臋tnymi ubraniami znalaz艂am te偶 kilka kt贸re mnie zaskoczy艂y, np. p艂aszcz z MaxMary (niestety nie m贸j rozmiar) bluzeczki z Hm i sporo bluzeczek z uniteted color of beneton (jako艣 tak sie to pisze ), i m臋skie spodnie d&G (zagarne艂am je dla mojego faceta) Pani, kt贸ra go prowadzi powiedzia艂a, 偶e s膮 na fc to ich znalaz艂am. Ciekawe czy za jaki艣 czas nadal b臋d膮 u nich takie pere艂ki http://www.facebook.com/Mediolan Sporo jest tam ubra艅 dla dzieci.Nie ogl膮da艂am bo nie potrzebuj臋 wi臋c nie oceni臋 ich, ale wyb贸r by艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malina11
Hey Dziewczyny!! m贸j debiucik na kafeteria.pl ;) zauwa偶y艂am temat dot. lumpeks贸w w Poznaniu i chcia艂am si臋 podzieli膰 z Wami nowym "znaleziskiem". Przechodz膮c k/Starostwa (ul. Jackowskiego jak si臋 nie myl臋) zauwa偶y艂am potykacz z napisem SZAFA odzie偶 w Wielkiej Brytanii. Zajrza艂am wi臋c licz膮c na kolejny podrz臋dny lumpeks, a tu niespodzianka!! Ciuszki na wieszakach, porozk艂adane wg rozmiar贸w, i to jakie!! Mn贸stwo pere艂ek za przyst臋pne ceny. Dowiedzia艂am si臋, 偶e ciuchy kupuj膮 prosto z UK, wi臋c pewnie dlatego szmatki s膮 rewelacyjne. Naprawd臋 polecam SZAF臉, wr贸c臋 tam z pewno艣ci膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Misia15
nie ma juz tego sklepu SZafa a fajne ciuszki tam byly Ostatnio bylam w tym polecanym na Dabrowskiego na parterze bloku kupilam fajne bluzeczki a cena 35zl za kgi spokojnie mozna wybrac i przymierzyc Ten na Hetmanskiej tez godny polecenia ale cieszko z przymierzeniem ciuszkow

Udost臋pnij ten post

Fajny lumpik jest na Wildzie. Bardzo niepozorny, przy skrzy偶owaniu 28 Czerwca i Jerzego. Nie maj膮 nawet okna wystawowego, schodzi si臋 po schodkach w d贸艂 (jakby w piwnicy) ale ja znalaz艂am tam mn贸stwo pere艂ek. G艂贸wnie z HM, Esprita, C&A i Zary. Ceny naprawd臋 przyst臋pne. Ostatnio wysz艂am z dwoma wielkimi siatami i zap艂aci艂am 80 z艂. Dla dzieci niewielki wyb贸r, ale czasem te偶 mi si臋 zdarzy co艣 upolowa膰. Na dzia艂 m臋ski nie patrzy艂am :) Dostawy maj膮 chyba w poniedzia艂ki. Ten nad Sphinxem jak dla mnie troch臋 z bandyckimi cenami. Dla dzieci mo偶na znale藕膰 fajne ubrania, ale sobie nigdy nic tam nie kupi艂am.

Udost臋pnij ten post