Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca ciekawska

jak rozpoznac prochnice???w ciazy???

Polecane posty

Gość pytajaca ciekawska

wie ktoras??? z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi, pozdrawiam

Gość ze co
? no chyba tak samo, jak nie w ciazy :D

Gość ciekawska pytajaca
:p no tak, no ale jak ta procnica wyglada?nigdy wczesniej nie mialam problemow z zebami, a slyszalam ze w ciazy duze prawdopodobienstwo jest wystapienie procnicy, n i nie wiem jak to rozpoznac, po czym i wogole o co z ta prochnica chodzi

Gość a więc tak
zapisuje3sz sie na wizyte u dentysty w wyznaczonym terminie zgłaszasz sie do gabinetu siadasz na fotelu dentystycznym otwierasz szeroko gębę (całe zawiasy) dentysta zagląda w tę szeluść, ostuka, poskrobie jakimiś dłutkami i powie ci czy i w których zębach zauważył próchnicę kolejny etap to leczenie zebów zaatakowanych próchnicą, ale to juz zupełnie nie ta działka :D

Gość ciekawska pytajaca
i uwazasz ze to takie zabawne tak???przeciez ja sie pytam jak to rozpoznac?jak to wyglada! tez cos!!!

Gość betka45
czyli sama chcesz rozpoznać? po prostu brązowe plamki na zebach, poszukaj zdjęć w necie, będziesz wtedy dokładnie wiedziała. ale najlepiej skorzystać z powyższej instrukcji i odwiedzić dentyste

Gość zębowa
próchnica to próchnica, w ciązy czy bez ciązy, nalezy ją leczyć.

Gość Sądzę że autorka
uważa, że próchnica gotowa jest do leczenia dopiero wtedy, jak ja sama może sobie obejrzeć. A ponoć mamy XXI wiek i społeczeństwo informacyjne... no comment

Gość hytytytyt
hmm ja sama nigdy nie mialam problemow z zebami odkad jestem w ciazy ciagle boli mnie jeden :( poszlam prywatnie do dentysty i diagnoza prochnica :( czesto chodzilam panstwowo do dentysty na kontrolne wizyty i takie tam i nigdy jej nie mialam a tu takie cos, dodam ze myslalam ze bardziej boli mnie dziaslo a nie zab i nic nie zaobserwowalam lusterkiem dziwnego

Gość Boże co za idiotka
na zębie widać ciemną plamkę

kobieto !!!!! Ciąża nie uposledza umysłu, chcesz sie dowiedzieć czy masz próchnicę to idź do dentysty. Prostszego rozwiązania nie ma.